• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende ya böyle enstrumantal bişey arıyorum sakin başlayıp çoşkulu devam edicek ama akabinde dans müziğine geçildimi sırıtmıcak rumeli hisarını yapılışı mı ne var o cok iyi ama herkes kullanmış :KK43:
Benim abim de onu kullandi, aslinda herkes kullansa bile dugunden dugune kisiden kisiye farkli duruyor bence. Elbise gibi :) Can Atilla'nin muzikleri genelde hep cok guzel oluyor enstrumantal dusunuyorsan albumlerine bi bak

Ayy ya bende bilmiyorum giriş müziği napsam diye :((( dans şarkısı da ne yapsam bilmiyorum :(( aslında sinan akçıl burcu güneşin bi şarkısı var ama çok yavaş dans edilir mi ki:)) aşırı nostalji yapıp samanyolu mu yapsam ki:))

allah bozmasın canım :)
Amin canım bugünlerde hep tartışıyoz zaten :( sabahta sinir etti beni. Kahvaltı yaptık okula gitcekti dedim ki çöpüde at dedim kovayla götürdüm çöpü. Çayı sulu dökmüş beyimiz içine su dolmuş onu halının üzerine döktü delirdim :))

Benim bilgilerim de ilk sayfada yazmiyor, daha once yazmistim ama :KK22:

Bu arada safak da 108 kalmis :KK73::KK36:
seni nasıl atlamışım kuzum eklerim :)

boşver canım en güzeli böylesi kıskanclık tuhaf bişey yani aşırısı yada aşırısı bile olmayanı bazen tahamüllünü zorluyor insanın en güzeli kıskanmasın ya :)
benimki bazen kıskanmıyo bu defada ben noluyo ya niye kıskanmıyosun sen artık beni önemsemiyo musun diye başlıyorum:KK70:

benimki bazen kıskanmıyo bu defada ben noluyo ya niye kıskanmıyosun sen artık beni önemsemiyo musun diye başlıyorum:KK70:[/QUOTE]

Sende mutluu ya :) illa tartışma çıkıcak yanii :KK48:

Amin canım bugünlerde hep tartışıyoz zaten :KK43: sabahta sinir etti beni. Kahvaltı yaptık okula gitcekti dedim ki çöpüde at dedim kovayla götürdüm çöpü. Çayı sulu dökmüş beyimiz içine su dolmuş onu halının üzerine döktü delirdim :))
küçük küçük şeyler olsun ya mutlaka tuzu biberi birbirmizi kırmadan olan tartışmaları ben komik buluyorum aslında kcük cocukmuşz gibi geliyo :):)

120200290-1-braun_hd_710_sac_kurutma_makinesi.jpg
saç kurutma makinemi aldım kızlar bu arada :)

Benim abim de onu kullandi, aslinda herkes kullansa bile dugunden dugune kisiden kisiye farkli duruyor bence. Elbise gibi :) Can Atilla'nin muzikleri genelde hep cok guzel oluyor enstrumantal dusunuyorsan albumlerine bi bak
evettt okumuştum bi yerde bi tam dinleme fırsatım olmadı bi bakayım cok sağol tatlımm :)

hani ama bizde görelim bu arada facede bi sayfa keşfettim
evora avm diye daha alışveriş yapmadım ufak tefek şeyler var ama uygun :)

Ayy sabah sabah güldüm ya:KK70:
alyansı tek sol elime takarım..
sağ elimede tamtur ve tek taş ama tamturu tek sıra istiyorum diğerleri kibar görünmüyor:p

çok geçmiş olsun canım günaydın

günaydınnn :)
Canım çeyiz konuma ekliyorum her şeyi :) Buraya da eklerim ama şu an okuldayim.

çok heyecanlı hazır mısın:KK49:

Hazırım hazırımda işte ikramlar yapılıcak ablamda bize geldi evde annemle hazırlıcaklar bende vaktim olursa akşamları eşlik edicem onlara çok heyecanlıyım kalbim pır pır atıyo resmen..Sevdiceğimde o kadar heyecanlı ki kim kim olucaz baban bana bişey sorar mı diye hep bana sorular soruyo bende diyorum ki bana bişey sorma bende bilmiyorum anı yaşarız o gün diyorum .Ama içim içime sığmıyo .. Kalpli kurabiyeler yapıcaz dolma sarıcaz kekler börekler çay kahve ikramı lokum çikolata vs.... çok heyecanlıyım çok mutluyummm ama saatler günler geçmiyo sanki Birde o gün benim doğum günüm belki pasta keseriz sana süprizm var dedi sevdiceğim bilmiyorum hicri yılbaşı bir de o gün Allahımm şu güzel gün gelse bir an önce :) :)

Back