2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende nette görmüştüm çok güzel bi seçim bence canııım

Yaptım da işte sanırım biraz zorladım

Canım tıraş makinesini sen mi sormuştun? Babam kullanmış hemen, çok memnun kalmış. :)
Geçen yıl bende öyle olmuştum tatlım hemen sonuç alayım diye çok yaptım ama kötü olmuştum o yüzden dedim..
sağol canım evet bendim neydi adı tatlım

bende öyle bi yüzük istiyorum:)
alyansı tek takıcam ben sol elime
sağ elimede tektaş ve tamtur olucak :)
ben yokum canımm
yaz bilgileri ekliyim canım :)

Ay ben yine duramadım ufak tefek şeyler aldım, yeminle gitgide daha da bağımlı oluyorum çeyiz alışverişine

bende öyle bi yüzük istiyorum:)
alyansı tek takıcam ben sol elime
sağ elimede tektaş ve tamtur olucak :)

yaz bilgileri ekliyim canım :)

gunluk kullanimda 3yuzuk takamam ben en fazla alyansla tektas. Zaten 5tas falan almicam galiba.

Gecenlerde hala evlenme teklif etmedi diye soyleniyordum sakayla, simdi tektasi al da bebek olunca bestas alirsin dedim Bes tane dogurursan alirim dedi

Bizde hep ben onu kizdirmaya calisirim o beni kizdirir sonunda

Aynı benimki ya. Evlenme tekligi etmedi etmedi. Sonra nişanda birbirimize tatlı yedirecez ya ben dedim ki evlenme teklifi etmedi bana dedim :)) orda teyzoş bi sıkıştırdı bunu :) herkesin içinde ettirdim :)

Öyle saçmalık mı olur ya. Memurlarda adaylığın kalkması diye geçiyo diğerlerinde niye 3yıl aranıyo. Bilgisayardan girince yapacam canımcım

Bu arada günaydın kızlar akşam eve sağlam gelebileyim dua edin ya. Çok yoğunum bugün (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…