- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
bende nette görmüştüm çok güzel bi seçim bence canııımbilmiyorum valla ayrı ayrı mı takıcazbu alttaki modeli biz aşkımla denedik beğendik, burdaki gibi çok sarı durmuyor, taşlardan dolayı hele benimkisi baya parlak duruyor. o yüzden de ben hatta tektaş istedim kuyumcudan üstüste taktım denemek için beraber zor takılır çok taşlı oldu. kuyumcuda bir sıra taşı iptal edebiliriz dedi. ben hatta bu modeli ilk beğendiğimde taşlıyı almayıp erkek için olanından ikimize de alalım demiştim. öyle olmaz mı ki
Eki Görüntüle 1276033
resmini at evet evet evet
benim sevdiceğimin babaannesinin pırlantalı bir yüzüğü varmış, rahmetli kayınvalideme takmış kendi yüzüğünü, kayınvalideciğim de bana takıcağını söylemişti. ömrü yetmedi nur içinde yatsın, yine o yüzük bana gelecek, aile yüzüğü olmuş resmen
ben telefon aldım hiç sıkıntı olmadı hatta babama da aldım
benimde azcık şekillenmesi gerek videodaki kızınki gibi olsa yeterCanım hiç çalıştırmıyorum ki kasları böyle birden neye uğradıklarını şaşırdılar tabi
ben yokum canımmkızlar panoyu güncelledim bi bakın yanlışlık olmasın :)
hiç bi sıkıntı olmaz canım güvenilirkızlar n11 den alışveriş yaptınız mı? yaptıysanız bi sıkıntı yaşadınız mı?
canım ısınma hareketlerini yapmadın mı bide azdan başla yavaş yavaş arttırKızlar o değil de ben bacaklarımı bükemiyorum iyi mi.. Squat senin neyine?? Yıllardır ham ham geziyorum tutturdum squat yapacam diye, al sana squat!
canım ısınma hareketlerini yapmadın mı bide azdan başla yavaş yavaş arttır
Geçen yıl bende öyle olmuştum tatlım hemen sonuç alayım diye çok yaptım ama kötü olmuştum o yüzden dedim..Yaptım da işte sanırım biraz zorladım
Canım tıraş makinesini sen mi sormuştun? Babam kullanmış hemen, çok memnun kalmış. :)
çeyizimi aldımda ordan :)hiç bi sıkıntı olmaz canım güvenilir
Geçen yıl bende öyle olmuştum tatlım hemen sonuç alayım diye çok yaptım ama kötü olmuştum o yüzden dedim..
sağol canım evet bendim neydi adı tatlım
Sevdicekte braun kullanıyo da yenisini alacaz:)Braun Cruzer 6 Clean Shave.. :)
bende öyle bi yüzük istiyorum:)Eki Görüntüle 1276033
benim sevdiceğimin babaannesinin pırlantalı bir yüzüğü varmış, rahmetli kayınvalideme takmış kendi yüzüğünü, kayınvalideciğim de bana takıcağını söylemişti. ömrü yetmedi nur içinde yatsın, yine o yüzük bana gelecek, aile yüzüğü olmuş resmen
yaz bilgileri ekliyim canım :)ben yokum canımm
bende öyle bi yüzük istiyorum:)
alyansı tek takıcam ben sol elime
sağ elimede tektaş ve tamtur olucak :)
yaz bilgileri ekliyim canım :)
Aynı benimki ya. Evlenme tekligi etmedi etmedi. Sonra nişanda birbirimize tatlı yedirecez ya ben dedim ki evlenme teklifi etmedi bana dedim :)) orda teyzoş bi sıkıştırdı bunu :) herkesin içinde ettirdim :)gunluk kullanimda 3yuzuk takamam ben en fazla alyansla tektas. Zaten 5tas falan almicam galiba.
Gecenlerde hala evlenme teklif etmedi diye soyleniyordum sakayla, simdi tektasi al da bebek olunca bestas alirsin dedimBes tane dogurursan alirim dedi
Bizde hep ben onu kizdirmaya calisirim o beni kizdirir sonunda
Öyle saçmalık mı olur ya. Memurlarda adaylığın kalkması diye geçiyo diğerlerinde niye 3yıl aranıyo. Bilgisayardan girince yapacam canımcımKızlar aramızda öğretmen çok rica ediyorum lütfen açtığım şu konuyu okur musunuz? Eş durumu ataması için eşin 3 yıl aynı yerde kesintisiz prim ödemesi olması şartı getirilmiş. Lütfen görüş bildirelim :) Valla kalıcam buralarda gidemiycem yaa..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...irimi-ogretmen-arkadaslarin-dikkatine.763226/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?