• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzum ben benim şaşkını ilk doğum gününde uçurmuş insanım...
neler neler aldım ben ona ya bide yalnız yaşıyor(du)
evin anahtarı bende tabi:)
kuş saat sevgili kitabı aşka gel oyunu dijital çerçeve süveter kişiye özel cüzdan kemer gömlek seti kalem çalışma masası için saat normal kol saati daha bi sürü şey aldımda aklıma gelmiyor :)

hoşgeldin tatlım :)

kuzum isteme nişan bir hafta arayla olcak ya istemede zırnık yok onlara herşey nişana saklı:KK50:
Ok yavrum ben yanlış anlamışım o zaman çok gereksiz olurdu yani :)

Ok yavrum ben yanlış anlamışım o zaman çok gereksiz olurdu yani :)
haklısın kuzucum kahveler içilcek kahvelerin yanında şöyle lokumlar olcak :)
1622150_1568797583343315_5657932908646849564_n.jpg

sevgilimin fincanında kurdele ve not :)
bide belki küçük ikram tabakları çok abartmadan çayla beraber :)

Benimde bir arkadaşım oraya gitti çok memnundu ama genelde poliklinikleri tavsiye ediyorlar o_O Son bir şey canım çok soru sordum ama fiyatı ne kadar bölgelerin herbirinin biliyor musun?

ben genital+koltukaltı beraber gittim kampanya vardı o zaman, toplam 210tl verdim peşin olarak 6şar seans. kol için şuan 400tl ye anlaştım 6seans yine. bacak için de as lazere daha yeni sordum 6seansa 1000tl dedi tabi peşin ve nakit ödeme yapıcam.

Bende bacaklarımı futboolcu bacağına benzetiyorum hatta ağdaya gittiğim bi gün kız gördü oha dedi o derece sık koyu ve kalın :KK57: Ama gelgelelim o tüylerin rengi bile açıkmış!! Neyse başka yerlerle de görüşeyim orasına güvenyordum sağlık ve hijyen açısından da yaa :KK43: Canım sen tüm vücut kaça gidiyorsun? Birde sadece bikini bölgesi kaça yapılıyor biliyor musun?

Cnm ben diyarbakirda gidiyorum.pek sana faydasi olcagini sanmiyorum. Sen once alexandire gir.kalan ince tuyler icin igneliye gidrrsn. Artk arastirmaktan ihtisas yaptm bu konuda. Bikini genelde seans ucreti 100-150arasi degisyo

bu arada ben dün aldığım tepsinin boyamasını yaptım verniklemesi kaldı, ayna kalıbını da çıkardım aynacıya sordum 5tl olur dedi bu büyüklükte ayna:KK49:

saçımı boyatmayı düşünüyordum kuaför arayışındaydım onu da buldum iki yer arasından seçim yapıcam sadece:KK43:

bir de kolonya şişelerim için etiket yapan yeri buldum evime çok yakın ve kesimi yaparak vericekler. ben etiket kesmek zorunda kalmıcam, o da 20tl dedi.

baya bi iş hallettim bugün:KK53:

şimdilik gidiyorum aşkulatamla doktora gidicez öperim hepiciğinizi:KK15:

söz nişan olcak bu sene inşallah konuşcaz bakalım bu hafta içerisinde ama daha zamanını konuşcaz 2016da evlilik düsşünüyoruz çeyizde idare eder diyelim daha alıncak çok var senin canım :)
bizimde net bi tarihimiz yok en geç 1 mart diyoruz ama şu an görünen ocak ayı :)
yatak odasını hallettim çeyizde
banyo için havlularda tamam
mutfakta bitti gibi bişey 2 ay yeter eksiklerimi almak için :)

bizimde net bi tarihimiz yok en geç 1 mart diyoruz ama şu an görünen ocak ayı :)
yatak odasını hallettim çeyizde
banyo için havlularda tamam
mutfakta bitti gibi bişey 2 ay yeter eksiklerimi almak için :)
oh maşallah canım bişey kalmamış hayırlısıyla olsunn tüm gelincikler nişanlansın evlensin sevdikleriyle En Büyük KK:nazar:

Cnm ben diyarbakirda gidiyorum.pek sana faydasi olcagini sanmiyorum. Sen once alexandire gir.kalan ince tuyler icin igneliye gidrrsn. Artk arastirmaktan ihtisas yaptm bu konuda. Bikini genelde seans ucreti 100-150arasi degisyo
Kadının bana dediğine göre 2-3 kez koyu renkli tüylerim için gidebilirmişim alexandrite lazere ama pek bişey değişmezmiş. Yani tüylerimin belkide %10 sadece onunla alınır gibi konuştu.. %90 içinde iğneliye katlanamam ki :KK61:

evet ya yer derdi de var bende odam müsait diye yığdık oraya şuan odanın yarısında yaşıyorum :KK53: alıp bi an önce taksit başlasın dedik peşin alamazdım ee alınca da hemen gönderiyorlar :KK14:

İşte bende bu yüzden almak istemiyorum açıkcası..sevmiyorum çünkü her yerde eşya olunca..abim evlendi geçen ay onun bile bir sürü çeyizi çıktı yahu..bende taksitten ziyade para birikimi yapıyorum..her ay maaşımdan belli bir bütçe ayırdım bunun için.

ben genital+koltukaltı beraber gittim kampanya vardı o zaman, toplam 210tl verdim peşin olarak 6şar seans. kol için şuan 400tl ye anlaştım 6seans yine. bacak için de as lazere daha yeni sordum 6seansa 1000tl dedi tabi peşin ve nakit ödeme yapıcam.
Ben bir oraya gidecem karar verdim Bir de ordakiler görsün muhteşem tüylerimi :p Neyse paket düşünmüyorum seans seans giderim daha pahalıya gelir belki ama istediğim noktada bırakırım. Şu an sitesine girdim kampanya varmış çok sevindimmm :KK73:

İşte bende bu yüzden almak istemiyorum açıkcası..sevmiyorum çünkü her yerde eşya olunca..abim evlendi geçen ay onun bile bir sürü çeyizi çıktı yahu..bende taksitten ziyade para birikimi yapıyorum..her ay maaşımdan belli bir bütçe ayırdım bunun için.
bende kuruş para biriktiremem:KK53:

kuzum ben benim şaşkını ilk doğum gününde uçurmuş insanım...
neler neler aldım ben ona ya bide yalnız yaşıyor(du)
evin anahtarı bende tabi:)
kuş saat sevgili kitabı aşka gel oyunu dijital çerçeve süveter kişiye özel cüzdan kemer gömlek seti kalem çalışma masası için saat normal kol saati daha bi sürü şey aldımda aklıma gelmiyor :)

hoşgeldin tatlım :)

kuzum isteme nişan bir hafta arayla olcak ya istemede zırnık yok onlara herşey nişana saklı:KK50:

maşallah mutluhatun sana ,:KK52:

bende anneme öyle yapalım dedim yok kafası eskilerde hala alalım para birikmez dedi..:KK53: bende kırmadım yoksa birikimciyimdir yapardım yani..
gözüne takılan değişik şeyleri alırsn sende bazen denk geliyor bir daha da bulunmuyor :D

bende anneme öyle yapalım dedim yok kafası eskilerde hala alalım para birikmez dedi..:KK53: bende kırmadım yoksa birikimciyimdir yapardım yani..
gözüne takılan değişik şeyleri alırsn sende bazen denk geliyor bir daha da bulunmuyor :D

Benim annede benim kafadan. :KK53: bazen o kadar değişik şeyler görüyor ki insan sanki o an almazsan daha aklına gelmezmiş gibi,

Back