- 16 Nisan 2010
- 2.316
- 868
- 163
Ayyy canım çok teşekkür ederim ya ama tek korkum kadının dediği gibi benim tüyleri görmezse lazer? Yani batıklarım düzelir ama tüylerim kalacağı için ağdaya devam edicem mecburen ee tekrar oluşur batık!!! Yani boşu boşuna gitmiş olmaz mıyım? Kadın çok ciddi dedi pek bir etkisi olmaz sana lazerin diye var ya çok üzüldüm yaa
Bide canım %100 bitmedi tek tük çıkanlar oluyor derken tüyleri mi kastettin?
valla benim bildiğim sarı tüyler içinde makineler var, lazerde tek bir makine yok ki. bunu araştır canım ütüleme diye bişey var mesela ince tüyler için diye duymuştum, alexanderın göremediklerini görüyor diye.
evet lazerden sonra incecik olarak bi iki yerde tüy çıkabiliyor, bunları almak istediğinde de yüzeysel alman gerekiyor ağda olmuyor arttırır diye. o zaman da aldıkça tüy biraz daha kalınlaşabiliyor. bana sorarsan hiç önemli değil bu kısmı. çünkü o eski halini düşününce şuan o kadar fark var ki. bilseydim ağdaya gittiğim zamanlarda da hemen koşa koşa lazere giderdim bir dakika beklemezdim o derece yani.
ya kızlar çeyiz topiği açmayı düşünüyorum ama bir mesaja 10fotoğraftan fazla eklenmiyor, bende 174tane fotoğraf var.