• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

estağfurullah, saymadım ama en az 10 du diyebilirim.Daha seanslarım devam ediyor şimdi 2 tane falan var..Zaten ağda kullanmadığın için batıklarının olmaması lazım. O tüy rengi çokta önemli değilmiş, yani benim gittiğim yer öyle söyledi..önemli olan kıl köküymüş..bende sarışınım çünkü..koltuk altı neredeyse yok gibi..bacakalarda aynı..sadece bikini bölgesi önemliydi benim için..o da şu an yer yer kelleşmeye başladı :oops:
Ağda yapıyorum 1 senedir o yüzden oluştu zaten :) Nerde gidiyorsun canım lazere? Daha doğrusu istanbulda mısın? Hangi makineyi kullanıyorlar ve ne kadara gidiyorsun? Çok soru sordum ama o_O

Öncelikle futbol fanatiği mi? Takımıyla ilgili hoş birşey alabilirsin. Herhangi bir eksiği var mı? Ya da saat türü şeyleri takmayı seviyor mu? En çok nelerden hoşlanır? Maddeci biri mi yoksa manevi değerlere daha mı düşkün? (çok maddeci değilse onun sevdiği yiyeceklerden el emeğinle bikaç güzel şey yapıp birlikte piknik gibi yaparsınız mesela). Yeteneğin varsa ve müsaitim 10 güne bitiririm diyorsan güzel bir atkı örebilirsin önümüz kış :)

Sıkı bir galatasaray taraftarı, o yüzden çakmak aldım.Aslında saat fikri benimde aklıma geldi, ama nişanda yada düğünde takılacak diye vazgeçtim..Klasik kazak, parfüm gibi şeyler aldım..hasır bir seğpet yaptım içine koydum..üstünde notlar var..maddi olarak birşey etkilemez onu, ama piknik olayı kafama yattı, el becerim sıfır, değil atkı düğüm atamıyorum maalesef :KK52::KK76: Bu arada çok teşekkür ederim cevabın için.

Sıkı bir galatasaray taraftarı, o yüzden çakmak aldım.Aslında saat fikri benimde aklıma geldi, ama nişanda yada düğünde takılacak diye vazgeçtim..Klasik kazak, parfüm gibi şeyler aldım..hasır bir seğpet yaptım içine koydum..üstünde notlar var..maddi olarak birşey etkilemez onu, ama piknik olayı kafama yattı, el becerim sıfır, değil atkı düğüm atamıyorum maalesef :KK52::KK76: Bu arada çok teşekkür ederim cevabın için.
bence ikinizin resmi olan kanvas tablo yaptırabilirsin önce kahvaltıya götür onu sabah :)

merhaba bende aranıza katılmak istedim çok eğlenceli bir topik olmuş bu topik :) ben daha nişanlı değilim bu sene nişan düşünüyoruz 2016da da evlilik Allah'ın izniyle :)

Hoşgeldin canım, ben de henüz nişanlı değilim, bizim planımız da aynı sizinki gibi :)

takıldığın yerde yardımcı olurum sana ben :KK45:senin nişan ne zaman peki :KK50:

çok teşşekür ederim, başlayınca sorularımla bunaltabilirim seni
benim nişan ne zaman inan bende bilmiyorum :KK53: sadece bildiğim ocak ayında istemeye geleceklermiş..daha evlilik teklifide etmedi ki :KK49:

Kızlar ben bilgisayarımda bir dosyada aldığım her şeyin tek tek fotoğrafını biriktiriyorum. Çok faydalı oluyor deneyin siz de.. Çünkü bir müddet sonra insan neyi nasıl aldığını unutabiliyor.

Çeyiz topiğinde yine de karmaşık oluyor canım bence, ben fotoları kaydederken isimlerini de ona göre giriyorum, hem daha düzenli hem de bulmak daha kolay oluyor ve hepsi birarada..

Aslında şimdi aklıma geldi bak, klasörleri de kategorilere ayırcam, mutfak banyo falan diye.. :KK70:

bu dediklerinin hepsi bende mevcut:KK70: en baştan beri aldıklarımı fotoğraflarım kategorisine eklerim. bi ara telefonum bozuldu çekemediklerim oldu onları da netten tamamladım. ççooookk yakında çeyiz topiğimde görücüye çıkacaklar:KK50:

Kuzu konuyla alakası yok ama lazere gidiyorsun maden sana sormak istediğim bikaç konu var. Burdan mı özelden mi konuşalım? (kızların midelerini kaldırmayalım :KK59:)

@math27 (inşallah doğru kişiyi etiketlemişimdir :KK64:) canımcım bu mesajı gör lütfen.. Ya da lazer epilasyon yaptıran tüm gelin adaylarına burdan seslenmek istiyorum........... Hacılar!! Özellikle bikini bölgesine yaptıranlar tüm batıkların tedavisi ortalama kaç seansta oluyor? Batık baya derinlerdeyse de hallediyor mu lazer? Bileniniz duyanınız var mı? :KK51:

Canım saçma bi soru olacak ama o bölgende adet olarak söylersen tahminen kaç batığın vardı eskiden ve çoğu batık son seansta mı bitti hangi seansa bu duruma geldin ya da? Ben tüylerimi gösterdim kadın ve kadın tüy rengime açık dedi ben şokk :KK57: Hebele hübele kaldım öyle :KK57: Tenim beyaz sarışınım ama çok tüylüyüm ve koyu renk sanıyordum açıkmış yaa neyse batık için gitmeyi düşünüyorum kaç seans yeterli olur sence? (8-10 tane batığım vardır heralde)

ben lazere gittim ve hala da gidiyorum kol için:KK54:

genital ve koltuk altına ilk önce gittim, benimde batıklarım vardı, hiçbir şey kalmıyor gönlün rahat olsun:KK14:
bitti mi %100 diye sorarsan, hayır bitmedi. çünkü lazerle tamamen bitmiyor. arada tek tük çıkanlar olabiliyor ama o eski sıfır kilometre haliyle kıyaslanamaz hatta aynı cümlede kullanılamaz yani o derece iyi oluyor:KK70:toplamda 6seans gittim. üzerinden 1seneden fazla geçti, belki toparlanma seansına gidebilirim bi kere tek tük kalanlar için.

hiç düşünmeyin gidin kızlar çok büyük rahatlık:KK76:

Ne demek benimde el becerim sıfır ama yine de atkı örmeyi düşünüyorum kışa kadar bi deniyecem bakalım olmadı annem bitirir :p Yemek yapmaya yeteneğin varsa cidden pasta börek bişey yap erkeklerin en az yiyeni bile iştahlı oluyor ( Zeytinyağlı sarmayı kesin yap ). Başka da bişey gelmiyor aklıma o_O

çok teşşekür ederim, başlayınca sorularımla bunaltabilirim seni
benim nişan ne zaman inan bende bilmiyorum :KK53: sadece bildiğim ocak ayında istemeye geleceklermiş..daha evlilik teklifide etmedi ki :KK49:

evlilik teklifine takılma bende nişanlıyım da ne oldu teklif benimde gümbürtüye gitti :KK11:
sen yine de hazırlıklara başla yap kalsın bi köşede :KK49:

bu dediklerinin hepsi bende mevcut:KK70: en baştan beri aldıklarımı fotoğraflarım kategorisine eklerim. bi ara telefonum bozuldu çekemediklerim oldu onları da netten tamamladım. ççooookk yakında çeyiz topiğimde görücüye çıkacaklar:KK50:

genital ve koltuk altına ilk önce gittim, benimde batıklarım vardı, hiçbir şey kalmıyor gönlün rahat olsun:KK14:
bitti mi %100 diye sorarsan, hayır bitmedi. çünkü lazerle tamamen bitmiyor. arada tek tük çıkanlar olabiliyor ama o eski sıfır kilometre haliyle kıyaslanamaz hatta aynı cümlede kullanılamaz yani o derece iyi oluyor:KK70:toplamda 6seans gittim. üzerinden 1seneden fazla geçti, belki toparlanma seansına gidebilirim bi kere tek tük kalanlar için.

Ayyy canım çok teşekkür ederim ya ama tek korkum kadının dediği gibi benim tüyleri görmezse lazer? Yani batıklarım düzelir ama tüylerim kalacağı için ağdaya devam edicem mecburen ee tekrar oluşur batık!!! :KK61:Yani boşu boşuna gitmiş olmaz mıyım? Kadın çok ciddi dedi pek bir etkisi olmaz sana lazerin diye var ya çok üzüldüm yaa :KK61:

Ne demek benimde el becerim sıfır ama yine de atkı örmeyi düşünüyorum kışa kadar bi deniyecem bakalım olmadı annem bitirir :p Yemek yapmaya yeteneğin varsa cidden pasta börek bişey yap erkeklerin en az yiyeni bile iştahlı oluyor ( Zeytinyağlı sarmayı kesin yap ). Başka da bişey gelmiyor aklıma o_O

evet evet pek iştahlı maşallah , ya iyiki sormuşum burda herkes fikir verdi çok sağolun En Büyük KK

Bide canım %100 bitmedi tek tük çıkanlar oluyor derken tüyleri mi kastettin?

evlilik teklifine takılma bende nişanlıyım da ne oldu teklif benimde gümbürtüye gitti :KK11:
sen yine de hazırlıklara başla yap kalsın bi köşede :KK49:

hadi yaaa o da güzelmiş..bir tanıdığım düğün günü kauförden önce evlilik teklifi etmişti..Çeyiz namına bir tos makinem (onu da sevgilim ilk evimizin eşyası diye almıştı :KK53:) mutfak robotu onuda annem hediye etmişti..birde kahve makinem var onuda ben alayım dedim :KK53:

poşet baskılarını adetten az yamıyolar diye biliyorum canım...
karton poşetler alıcam su şişesi için stickerler oluyor ya boyutları poşet için uygun onlardan alıcam :) üstüne yapıştırcam sticker zaten kendinden yapışkanlı:)
Hatun biraz geç cevap veriyorum yada fikir desek daha doğru olur herneyse bence kız isteme de hediye verme. Tamam bu kadardı yazacağım. :p

hadi yaaa o da güzelmiş..bir tanıdığım düğün günü kauförden önce evlilik teklifi etmişti..Çeyiz namına bir tos makinem (onu da sevgilim ilk evimizin eşyası diye almıştı :KK53:) mutfak robotu onuda annem hediye etmişti..birde kahve makinem var onuda ben alayım dedim :KK53:

aman istemez düğün günü falan artık beklemiyorum zaten saçma olur nişanlamışım :KK11:
yemek takımı kahvaltı takımı olan çeyiz setleri varya onların pek modası da geçmiyor eğer durumun müsaitse alıp ödeyebilirsin taksitlerini..

senin düğün ne zaman tatlım :)

Back