- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Annem onlar bornoz takımı terliği gibi diyor.
BUNDAN AL BİR TANE DE TWIGYDEN ALIRSIN CANIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem onlar bornoz takımı terliği gibi diyor.
Bunlardan ben de erkek arkadasimn dogm gununde yaptm asiri kolayy :)bu pastalar var aklımda .)
ellerine sağlık canım:)Bunlardan ben de erkek arkadasimn dogm gununde yaptm asiri kolayy :)
Coook kolay canimm ayrica cokta lezzetli oluyor herkes bayilmisti hem goruntu hem lezzet yani :)ellerine sağlık canım:)
kolay bi pastaya benziyor gerçekten :)
Lazer merkezini cok cok iyi arastirmaniz lazim yanik vs olma ihtimali var cunku burada genelde merkezler hakkinda yorum yapiyorlar :) cok cok dikkatli olmak lazimkol 6 seansta bitmiyo amaa
Canim bolumler ne peki?? Yardimci olmaya calisayim.. eger 3001 yani duz memurluk icinse uzulerek soyluyorumki 85 in altina dusmuyor ama baska bolumse sansiniz var demektir
Ben de amerikan servisi yapiyorum kizlaar bi kac tane atayim isterseniz yardimci olurum seve seve :) buarada instagram sayfam tasarimevimm bakabilirsiniz :)
hiç derdimiz bitmiyo bizim yaCoook kolay canimm ayrica cokta lezzetli oluyor herkes bayilmisti hem goruntu hem lezzet yani :)
ADALET BÖLÜMÜNÜ OKUYOR CANIM VE BENİM HİÇ BİLGİM BU KPSSS HAKKINDA. GARDİYANLIK İSTİYO AMA BEN HİÇ İSTEMİYORUM
CANIM BEN SENİ TAKİP EDİYORUMM AMA DUR BAKAYIM TEKRARDA BEGENDİĞİM OLURSA YAPTIRIRIM VEYA BEGENDİĞİM MODELİ YAPABİLİR MİSİN ?
Gercekten oyle canim biri bitiyor biri basliyor. Bizim de yildonumumuz yaklasiyor aklimda hicc bisey yok valla tum guzel seyleri yaptim ve aldim sanirimhiç derdimiz bitmiyo bizim ya
yok benim yanık filan olmadı ama 9. seanstayımm daha yeni bitti gibi.. 10 seans benimkiLazer merkezini cok cok iyi arastirmaniz lazim yanik vs olma ihtimali var cunku burada genelde merkezler hakkinda yorum yapiyorlar :) cok cok dikkatli olmak lazim
kuzum anı çerçevesi nasıl oluyor bide fiyatını ögrenebilirmiyim istersen özelden yaz :)Ne istersen yapariim canim :)
ben ilk yıldönümüzde saat almıştım :)Gercekten oyle canim biri bitiyor biri basliyor. Bizim de yildonumumuz yaklasiyor aklimda hicc bisey yok valla tum guzel seyleri yaptim ve aldim sanirim
Tatlim ani cercevesi bu icinde size ait ozel seylerin yazildigindan bahsediyoruz dimi ekte atiyorum fiyati da 30 tl kuzucum sen bana istedigin tum detaylari soyluyorsun tarih ani vs ben resimlerle destekleyerek tasarliyorm :)kuzum anı çerçevesi nasıl oluyor bide fiyatını ögrenebilirmiyim istersen özelden yaz :)
kuzum peki çerçevenin boyutunu büyütme şansımız var mı :)Tatlim ani cercevesi bu icinde size ait ozel seylerin yazildigindan bahsediyoruz dimi ekte atiyorum fiyati da 30 tl kuzucum sen bana istedigin tum detaylari soyluyorsun tarih ani vs ben resimlerle destekleyerek tasarliyorm :)
Canim ben saat gomlek tsirt gozluk ayakkabi bunlarin hepsini aldimben ilk yıldönümüzde saat almıştım :)
Tabii ki tatlim bunlar 10x15 oluyor istedigin her boyutta calisabilirimkuzum peki çerçevenin boyutunu büyütme şansımız var mı :)
sende listeme girdin bakalım benim sonum ne olcak böyleTabii ki tatlim bunlar 10x15 oluyor istedigin her boyutta calisabilirim