• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

IMG_0397.JPG
images
bu pastalar var aklımda .)
Bunlardan ben de erkek arkadasimn dogm gununde yaptm asiri kolayy :)

Eklentiler

• 2014-10-18 17.42.47.png
    2014-10-18 17.42.47.png
    382,1 KB · Görüntüleme: 46
Canim bolumler ne peki?? Yardimci olmaya calisayim.. eger 3001 yani duz memurluk icinse uzulerek soyluyorumki 85 in altina dusmuyor :KK43: ama baska bolumse sansiniz var demektir

Ben de amerikan servisi yapiyorum kizlaar bi kac tane atayim isterseniz yardimci olurum seve seve :) buarada instagram sayfam tasarimevimm bakabilirsiniz :)

ADALET BÖLÜMÜNÜ OKUYOR CANIM VE BENİM HİÇ BİLGİM BU KPSSS HAKKINDA. GARDİYANLIK İSTİYO AMA BEN HİÇ İSTEMİYORUM

CANIM BEN SENİ TAKİP EDİYORUMM AMA DUR BAKAYIM TEKRARDA BEGENDİĞİM OLURSA YAPTIRIRIM VEYA BEGENDİĞİM MODELİ YAPABİLİR MİSİN ?

ADALET BÖLÜMÜNÜ OKUYOR CANIM VE BENİM HİÇ BİLGİM BU KPSSS HAKKINDA. GARDİYANLIK İSTİYO AMA BEN HİÇ İSTEMİYORUM

CANIM BEN SENİ TAKİP EDİYORUMM AMA DUR BAKAYIM TEKRARDA BEGENDİĞİM OLURSA YAPTIRIRIM VEYA BEGENDİĞİM MODELİ YAPABİLİR MİSİN ?

Ne istersen yapariim canim :)

BEND EŞİMDİ PİLELİ MANTI YAPMAYA KYULUYORUM HAYATIMDA İLK DEFA MANTI YAPACAĞIMM :)

AMA GÖRÜNTÜSÜ HARİKA GÖRÜNÜOR BAALIM YAPABİLCEK MİYİM :)

Lazer merkezini cok cok iyi arastirmaniz lazim :KK43: yanik vs olma ihtimali var cunku :KK43: burada genelde merkezler hakkinda yorum yapiyorlar :) cok cok dikkatli olmak lazim
yok benim yanık filan olmadı ama 9. seanstayımm daha yeni bitti gibi.. 10 seans benimki

kuzum anı çerçevesi nasıl oluyor bide fiyatını ögrenebilirmiyim istersen özelden yaz :)
Tatlim ani cercevesi bu icinde size ait ozel seylerin yazildigindan bahsediyoruz dimi ekte atiyorum (: fiyati da 30 tl kuzucum sen bana istedigin tum detaylari soyluyorsun tarih ani vs ben resimlerle destekleyerek tasarliyorm :)

Eklentiler

• IMG_20140930_222736.jpg
    IMG_20140930_222736.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20140830_201442.jpg
    IMG_20140830_201442.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 38
Tatlim ani cercevesi bu icinde size ait ozel seylerin yazildigindan bahsediyoruz dimi ekte atiyorum :-) fiyati da 30 tl kuzucum sen bana istedigin tum detaylari soyluyorsun tarih ani vs ben resimlerle destekleyerek tasarliyorm :)
kuzum peki çerçevenin boyutunu büyütme şansımız var mı :)

ben ilk yıldönümüzde saat almıştım :)
Canim ben saat gomlek tsirt gozluk ayakkabi bunlarin hepsini aldim
manevi olarakta sevgili kitabi aldim video hazirladim tsirt baski yaptirdim karikatur cizdirdim tasarim harfler hazirlayip ailesindenbbaslayarak herkese foto cektirip birlestirdim vs. Sanirim her seyi yaptim :) akliniza gelen veya yaptiginiz guzel seyleri paylasin sizde kizlaar En Büyük KK

Tabii ki tatlim bunlar 10x15 oluyor istedigin her boyutta calisabilirim :-)
sende listeme girdin bakalım benim sonum ne olcak böyle:KK57:
çok begendiğim bi çerçevem var evde boyutunu tam bilmiyorum ona uygun isterim:)
sen çalışmayı bana çerçevesiz gönderebilir misin peki :)
ayy bide bizde ilk çok nasıl seçiceksem:KK49:

Back