• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gunaydin bu arada gelilciklerrr

Yasasin tatilll :D

Günaydınlar efenim :KK69:

Günaydın kızlarr

Gunaydin kizlaar :) haftasonu bile 7 de uyaniyorum yaa :KK61:

:KK5: baya benziyoruz :KK53:

Günaydın herkeseeeeeeee :cool:

Günaydııııınn :D:D

inanamıyorum hafta sonu ve burdasınızz
günaydınnnnnnn:KK36::KK75::KK73:

kızlar bişey ögrendim :)
tema vakfına başvurduğumuz zaman üzerinde çam fidanları olan davetiyeler hazırlıyorlarmış :)
kır düğünü yapıcaklar için güzel bi fikir olur :)

kuzum haftanın 3 günü okul var yarım günden:KK70:
Aslında hocalarımdan birini kestirdim gözüme uzmanlık alanı bebekler yanında kendime bi yer açsam harika olur:KK23:
Kuzum insallah gonlune gore olur. Anladi kadariyla son siniftasin aslinda kalan 4 gunde calisabilirsin hem sektore girmis olursun hem de tecrube olur :)

Kuzum insallah gonlune gore olur. Anladi kadariyla son siniftasin aslinda kalan 4 gunde calisabilirsin hem sektore girmis olursun hem de tecrube olur :)
pazartesi odasını basıp yakasına yapışcam karar verdim:KK31:
ya benide yanına alırsın yada..... henüz yadasını bulamadım:KK70:

kuzum haftanın 3 günü okul var yarım günden:KK70:
Aslında hocalarımdan birini kestirdim gözüme uzmanlık alanı bebekler yanında kendime bi yer açsam harika olur:KK23:
bak öyle bi şansın varsa harika olur:D
bugünkü konu ne bakalım,konuşma - yazışma isteğim var bugün:KK70:

isteyenin bi yüzü kara vermeyenin iki yüzü :KK54:
valla konu ne bilmiyorumda bu çeyiz niye hala bitmiyo
yılbaşında indirim olur mu:KK57:
yılbaşı diye daha da artırırlar fiyatları,indirim yaptık diye gösterirler:63:
sırada ki alacakların ne şuan:KK49:
benim tost mak-saç kurutma- çaycı- ütü:KK53:

kolaçan edersin yine mağazaları-siteleri falan belli olmaz yinede:)

bornoz alcam bide:KK58:
ben almıştım bornozumu işte taksitle almam gereken 3 eşya kaldı
aslında bi ütü begendim 550 tl bi aklım delirdin mi sen diyo bi aklım al zaten taksitle ödiyceksin diyo:KK17:

Şubat martta indirim olurmuş kızlar. Ya ben bu çocuğu öldürcem dedim ki saat 11de çıkalm o da dedi ki 12 olsun ben de dedim yetişmez diye 1saat yol zaten dediğini yaptı yine ya 3te lazer randevum var 4te çıkarm sonrada çıkıp geliriz. 2saatte ben ne yetiştireceksem

Şubat martta indirim olurmuş kızlar. Ya ben bu çocuğu öldürcem dedim ki saat 11de çıkalm o da dedi ki 12 olsun ben de dedim yetişmez diye 1saat yol zaten dediğini yaptı yine ya 3te lazer randevum var 4te çıkarm sonrada çıkıp geliriz. 2saatte ben ne yetiştireceksem
bende gıcık olurum 11 12 nolmuş yani çık işte adam 11 de insanı deli ederler:63:

Back