• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aslında elde tutulcak hc bi sebep yok :KK43: sacma inatlaşmamız ve biriken şeyler yüzünden kırdıkça kırıyoruz birbirmiz sinir ve kızgınlıklada ne anlıyoz ne dinliyoz :KK43:
kızgınlık haliyle olur canım böyle şeyler sinirliyken konuşma sende...
gerçi ben sinirliyken çenemi tutamıyorum ama :(

mutfak bitti sayılır çok küçük parçalar kaldı :)
banyo setleri bakıyorum 2 set almam lazım...
küçük elektrikli aletlerde işte blendr seti saç kurutma mak. ütü kaldı...
ben süpürgeyide morhpy recards almıştım antibakteriyel özellikli :)

evet konuşmuştuk o markayı seninle..bende toz torbalı mı yoksa su hazneli mi alsam karar veremedim o_O saç kurutma makinası remington aldım indirimdeydi maşa da hediyeli :KK45:

evet konuşmuştuk o markayı seninle..bende toz torbalı mı yoksa su hazneli mi alsam karar veremedim o_O saç kurutma makinası remington aldım indirimdeydi maşa da hediyeli :KK45:
bizim evde kullandığımız toz torabalı tamam güzel temizliyo filan ama o torbayı değiştirmek resmen işkence her yer toz oluyor:KK53:

sakinleşmeyi bekleyin.. ikinizde barut gibiyken her lafınız birbirinize batıyodur muhtemelen:KK51:
bi müddet konuşmayın bakalım
düzeldik sabah çok küs duramıyoruz ama işte kırıldık mı kırıldık dün bi ton laf söyledik bugün unuttuk mu aslında unutmadık bunlar birktikce de en ufak bi prüzde patlıyo asıl düzeltmemiz gereken birikenlerimiz akşam konuscaz bakalım konuşabilirsek :(

bizim evde kullandığımız toz torabalı tamam güzel temizliyo filan ama o torbayı değiştirmek resmen işkence her yer toz oluyor:KK53:

bizim evdeki de sulu gayet memnunuz ama işte her defasında da suyu koy boşalt zor..sulu bekletme de yapılmıyor koku oluyor..:110:

düzeldik sabah çok küs duramıyoruz ama işte kırıldık mı kırıldık dün bi ton laf söyledik bugün unuttuk mu aslında unutmadık bunlar birktikce de en ufak bi prüzde patlıyo asıl düzeltmemiz gereken birikenlerimiz akşam konuscaz bakalım konuşabilirsek :KK43:
sakince konuşun,parlamayın. içine atıp biriktirmekte iyi değil.
en mutlu olmanız gereken zamanlar bunlar. canınızı sıkmayın boş şeyler için:KK68:

günaydııınnn bebekleeerrr:KK76:

yılbaşı zamanı her yerde indirim oluyor geçen sene oldu tecrübeyle sabit:KK53: ama yine de dikkatli olun, bernardo gibi ikiyle çarpıp ikiye bölenler de var:KK62:

benimde bornoz setim yok, alınacaklar listesinde:eek:

elektrik süpürgesinde de hazneli alıcam ne su ne de torba mantıklı glmiyor..

günaydııınnn bebekleeerrr:KK76:

yılbaşı zamanı her yerde indirim oluyor geçen sene oldu tecrübeyle sabit:KK53: ama yine de dikkatli olun, bernardo gibi ikiyle çarpıp ikiye bölenler de var:KK62:

benimde bornoz setim yok, alınacaklar listesinde:eek:

elektrik süpürgesinde de hazneli alıcam ne su ne de torba mantıklı glmiyor..
günaydınnn:KK54:

valla hiç bilmiyorum blendr setini ama çok para vermem:KK53:

ben braun istiyordum gittim blue house aldım bakalım deneyip göreceğim..:KK53: ama bi avantatajı bozulunca tamire değilde direk yenisini veriyorlarmış..

şeytan dürtüyo işte beni ya:mad:
[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}
rsm11022014150644.jpg

TEKNIK ÖZELLIKLER
Ürün Tipi:
Buhar Kazanlı ütü
Maksimum güç:
2400 Watt
Sabit Buhar Miktarı:
145 g/dk
Isıtma süresi:
2 dk
Doldurma kapasitesi (su haznesi):
1700 ml
Taban malzemesi:
Seramik
Ürün numarası:
1081092
EKIPMAN
Dikey Ütüleme:
Evet
Yüksek basınçlı buhar:
Evet
Entegre kireç çözücü sistem:
Evet
Güç kontrol ışığı:
Evet
Otomatik Kapama:
Evet
Sökülebilir su haznesi:
Evet
Özel Nitelikler:
Her kumaş için güvenlidir: İpek gibi hassas kumaşlar için bile
GENEL ÖZELLIKLERI
Kablo Uzunluğu:
1.8 m
Renk:
Siyah
Üretici Garantisi:
2 Yıl Resmi Üretici Garantili

bu ütüyle aşk yaşıyorum:KK76:{/td}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Valla ütüden nefret ediyorum o yüzden işimi kolylaştırsın istiyorum. Alırsam tefal kazanlı ütü alacam. Ama şimdi kullandığım ütü de iyi onu dha sonraya atabilirim :)

sakince konuşun,parlamayın. içine atıp biriktirmekte iyi değil.
en mutlu olmanız gereken zamanlar bunlar. canınızı sıkmayın boş şeyler için:KK68:
Evet en cokta ona üzülüyorum zaten ne zamandr beklediğimz istediğimz zamanı yaşıyoruz şuan ama byle hc anlamı kalmıyo :/ akşam umarım köklü bişekilde çözeriz bu problemleri :(

ben braun istiyordum gittim blue house aldım bakalım deneyip göreceğim..:KK53: ama bi avantatajı bozulunca tamire değilde direk yenisini veriyorlarmış..
Blue house bizim yayla evinde var güzel ütü canım :))

Back