- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
her defasında bu olmuyo ama bir saat önce aradım konuştumCanım çağrı yönlendirme ayarlarına baksın erkek arkadaşın, seni oraya yönlendirmiş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her defasında bu olmuyo ama bir saat önce aradım konuştumCanım çağrı yönlendirme ayarlarına baksın erkek arkadaşın, seni oraya yönlendirmiş :)
her defasında bu olmuyo ama bir saat önce aradım konuştum
Canim kasimda yapiliyor. Bolumu ne peki? Insallah gonlunuze gore olur :)Evet cnm ben sormstm.baktm :) zaten hic calismamisti.askerde kendisi. 70alms. Blmyrm tercih yapabiliyormu.ne zman terch yapacak?
Canim bolumler ne peki?? Yardimci olmaya calisayim.. eger 3001 yani duz memurluk icinse uzulerek soyluyorumki 85 in altina dusmuyor ama baska bolumse sansiniz var demektirkızlar sevgilim kpss den 71 ben ise 61 almışım ikimizde çalışmadan girdik ,
Onun 2.girişi benim ise ilk girişimdi ben butun soruları yaptm buyuk hatam buydu keşke matematiği yapmasaydım
Şimdi nerelere yerleştirilir nasıl yapılacak puan ile nereye yerleştirilir bilen biri var mı kızlar veya nerden net bilgi alabilirm
Ben de amerikan servisi yapiyorum kizlaar bi kac tane atayim isterseniz yardimci olurum seve seve :) buarada instagram sayfam tasarimevimm bakabilirsiniz :)tercihe göre yapacağız artık canım.inşallah canım eğer ki sevgilim yerleşirse kısa zamanda nişan yaparız.
bende çok var ama o kadar çk kişi takip ediyorum hele ki yemek konusunda allahım :)
her hafta sonu bişey deneyip yapıyorum
bende ekli olabilir:)
perihome yi tavsiye ederim canım amerikan servislerş yapıyor
Acaba abisi alip telefonunu mu karistiriyor ki.. ama oyle olsa acmaz cok ilgincmis kuzumher defasında bu olmuyo ama bir saat önce aradım konuştum
Ben de amerikan servisi yapiyorum kizlaar bi kac tane atayim isterseniz yardimci olurum seve seve :) buarada instagram sayfam tasarimevimm bakabilirsiniz :)
Tesekkur ederim canimm :) bi sorun olursa mail adresm ve numaram yaziyor her konuda seve seve yardimci olurumTakip ettim canım, çok güzel şeyler varmış :)
Tesekkur ederim canimm :) bi sorun olursa mail adresm ve numaram yaziyor her konuda seve seve yardimci olurum
Tesekkur ederim canimm :) bi sorun olursa mail adresm ve numaram yaziyor her konuda seve seve yardimci olurum
Canim kasimda yapiliyor. Bolumu ne peki? Insallah gonlunuze gore olur :)
Ben de amerikan servisi yapiyorum kizlaar bi kac tane atayim isterseniz yardimci olurum seve seve :) buarada instagram sayfam tasarimevimm bakabilirsiniz :)
Vallaa duZ CNM ya. Yazmissin zaten sansi yok diye.ne bileyim bazi yerler belki 70puanla basvyru aliodur ..tipki zabit kaatipkigi gibi.gerci o da cok zorlasmis artk...hayirlisi herks icin
Bnde takip etmeye basladm cnm..ellerine saglk.insallah biz kk uyelrine guzel yardmlarin dokunur :)
Kuzum buarada benim bahsettigim merkezi atamalar. Bunlarin disinda aciktan alimlar oluyor onlarda sansiniz olabilir ama tabi biraz torpil istedigi asikar ..Vallaa duZ CNM ya. Yazmissin zaten sansi yok diye.ne bileyim bazi yerler belki 70puanla basvyru aliodur ..tipki zabit kaatipkigi gibi.gerci o da cok zorlasmis artk...hayirlisi herks icin
Bnde takip etmeye basladm cnm..ellerine saglk.insallah biz kk uyelrine guzel yardmlarin dokunur :)
Himm tmm cnm tesekkur ederjm bilgilendirdigin icinKuzum buarada benim bahsettigim merkezi atamalar. Bunlarin disinda aciktan alimlar oluyor onlarda sansiniz olabilir ama tabi biraz torpil istedigi asikar ..
baya benziyoruzBenimde aynı canım :) dış cephe malzemeleri satıyoruz ön muhasebedeyim bende :) :)