• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok pahalı cidden.. Bide mickey mouselulara bizimkilerin alerjileri var bak aman tekrar düşün :KK48:

Hayırlısı olur inşallah canım..

evt içime oturdu fiyatları görnce oha dedim ir tek bunla bitmiyor ki iş ddim onca eksik var dedim :)

hahah ben bilerek sevgilimle girdim mağazaya aşkım baksana çok şekerler ya o da çocuk gibi ayyy pek güzelmiş dedi :)))

inşallah canım ama puanla yerleştirme yapılır mı?

Kızlar madebyimran a mutfak önlüğü yaptırıcam ama şu an şehir dışındaymış sonra dönecek bana.. Instagramdan bir bakın derim :) Aslında kendimin de yapabileceği bir şey ama uğraşmak istemiyorum :KK48:

sen bohça kutuları ile ilgili de isimler paylaşmışsın canım neydi o tekrardan yazma imkanın var mı ?

senin ins. hesabın ne?

ben birde senin dediğine bakayım sende perihome akip et istersen inanılmaz gzl amerikan servisleri yapıyr:)

evt içime oturdu fiyatları görnce oha dedim ir tek bunla bitmiyor ki iş ddim onca eksik var dedim :)

hahah ben bilerek sevgilimle girdim mağazaya aşkım baksana çok şekerler ya o da çocuk gibi ayyy pek güzelmiş dedi :)))

inşallah canım ama puanla yerleştirme yapılır mı?

sen bohça kutuları ile ilgili de isimler paylaşmışsın canım neydi o tekrardan yazma imkanın var mı ?

senin ins. hesabın ne?

ben birde senin dediğine bakayım sende perihome akip et istersen inanılmaz gzl amerikan servisleri yapıyr:)

Canım puanlar ve yerleştirme hakkında bir fikrim yok :( Ama inşallah yerleşirsiniz tabi hayırlısı ile..

instagram hesabımı özelden yazayım canım sana..

"sweetatelier, atolyeno9, madeofbox (burda güzel bohça kutuları da var kızlar), arikovani, homestylein.." yazmıştım canım, bunlar nikah şekeri falan yapıyorlar, madeofboxta da bohça kutuları var :)

Mutfak onlukleri icin instagramda su sayfada cok cici.tarif defteri filan da yapiolar :D bnde yaptrcam ilerleyen zamanlarda

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-17-22-02-31.png
    Screenshot_2014-10-17-22-02-31.png
    742,2 KB · Görüntüleme: 58
ireminevdunyasi, goncanincicileri, kemertekstil, glazerhome, perihangonen, lemanokan, mugtasarim, vintage_chest, armagankristal, gozdeninhobievi, aslininatolyesi, sonsuzdekorasyoncom

Kızlar çeyiz için takip edebileceğiniz hesaplar bunlar.. Daha takip ettiklerim de var bunlardan başka..

Canım puanlar ve yerleştirme hakkında bir fikrim yok :KK43: Ama inşallah yerleşirsiniz tabi hayırlısı ile..

instagram hesabımı özelden yazayım canım sana..

"sweetatelier, atolyeno9, madeofbox (burda güzel bohça kutuları da var kızlar), arikovani, homestylein.." yazmıştım canım, bunlar nikah şekeri falan yapıyorlar, madeofboxta da bohça kutuları var :)

tercihe göre yapacağız artık canım.inşallah canım eğer ki sevgilim yerleşirse kısa zamanda nişan yaparız.

Mutfak onlukleri icin instagramda su sayfada cok cici.tarif defteri filan da yapiolar :D bnde yaptrcam ilerleyen zamanlarda

bende çok var ama o kadar çk kişi takip ediyorum hele ki yemek konusunda allahım :)

her hafta sonu bişey deneyip yapıyorum

bende ekli olabilir:)

perihome yi tavsiye ederim canım amerikan servislerş yapıyor

Gelin damat terliklerinden almak istiyorum oradan.. :)

o sabunları lavanta keselerini gördün mü işte benim nişanda dağıtak isteyipde sevgilimin gereksiz yok ona o kadar para verileceğine gidip bir eksiğimizi bi borcuuzu kapatırz dmişti:(

cok cici o terlikler fiyatı ne acaba ?

yazmıyolar alttlarına dm 'den yazmıyor gıcık oluyorum.

minenindünyası na baktın mı canım peki :) orada kınalık ürünler bir harika

o sabunları lavanta keselerini gördün mü işte benim nişanda dağıtak isteyipde sevgilimin gereksiz yok ona o kadar para verileceğine gidip bir eksiğimizi bi borcuuzu kapatırz dmişti:KK43:

Benimki de aksine çok seviyor böyle şeyleri, onunla paylaşıyorum arada hemen biz de yapalım böyle diyor.

cok cici o terlikler fiyatı ne acaba ?

yazmıyolar alttlarına dm 'den yazmıyor gıcık oluyorum.

minenindünyası na baktın mı canım peki :) orada kınalık ürünler bir harika

Terlikler çifti 20 tl, bence uygun.. Orayı bilmiyorum bir bakayım canım..

Benimki de aksine çok seviyor böyle şeyleri, onunla paylaşıyorum arada hemen biz de yapalım böyle diyor.

canım benim sevgilim eşya takıntılığı vardır netten bakar resim atar bana beğendiklerini tek tek

benim bğendiğim nişan için hediyelikler 1600 tl idi . o rakamı hesaplayınca negerek var dedi.

Terlikler çifti 20 tl, bence uygun.. Orayı bilmiyorum bir bakayım canım..

uygunmuş bencede ben twıgyden tekine 30 tl verdim bende bakayım onlara şu nişan döneminden sonra aslında varya bu terlik bohçaya koymalık :)

canım benim sevgilim eşya takıntılığı vardır netten bakar resim atar bana beğendiklerini tek tek

benim bğendiğim nişan için hediyelikler 1600 tl idi . o rakamı hesaplayınca negerek var dedi.

uygunmuş bencede ben twıgyden tekine 30 tl verdim bende bakayım onlara şu nişan döneminden sonra aslında varya bu terlik bohçaya koymalık :)

Onu diyecektim ya, bohçaya o siyah hiçbir zaman giyilmeyecek terlikler yerine bundan koysak olmaz mı?

Onu diyecektim ya, bohçaya o siyah hiçbir zaman giyilmeyecek terlikler yerine bundan koysak olmaz mı?

biliyor msun dün annemle bunu konuştum o deri terliklerden almıcam hiç sevmiyorum twıgy den terlik alıp koycam dedim.

şimdi sen terlik deyince o aklıma geldi bence konulur çokta şık durur

biliyor msun dün annemle bunu konuştum o deri terliklerden almıcam hiç sevmiyorum twıgy den terlik alıp koycam dedim.

şimdi sen terlik deyince o aklıma geldi bence konulur çokta şık durur

İlla adet diye deri terlik koymak çok saçma ya, ben de istemiyorum onlardan

kızlar tuhaf bişey oluyo...
2 defa geldi başıma biri geçen gün biride biraz önce...
ben geçen gün sevgilimi aradım...
başka bi erkek çıktı telefona kimi aramıştınız filan dedi söyledim...
sonra başka numara aradı...
sevgilime mesaj attım seni aradım böyle bişey oldu sonra bu numara beni aradı filan dedim...
beni arayan numara abisi çıktı.
ve biraz önce yine aynı şey oldu...
bi anlam veremedik ve abisi hiç bu olaydan bahsetmemiş
yarın ögrenicez ne olduğunu ama çok kızdım çok saçma bi durum değil mi:KK64:

kızlar tuhaf bişey oluyo...
2 defa geldi başıma biri geçen gün biride biraz önce...
ben geçen gün sevgilimi aradım...
başka bi erkek çıktı telefona kimi aramıştınız filan dedi söyledim...
sonra başka numara aradı...
sevgilime mesaj attım seni aradım böyle bişey oldu sonra bu numara beni aradı filan dedim...
beni arayan numara abisi çıktı.
ve biraz önce yine aynı şey oldu...
bi anlam veremedik ve abisi hiç bu olaydan bahsetmemiş
yarın ögrenicez ne olduğunu ama çok kızdım çok saçma bi durum değil mi:KK64:

Canım çağrı yönlendirme ayarlarına baksın erkek arkadaşın, seni oraya yönlendirmiş :)

Back