2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yakın mısınız peki?

bizim sitenin önüde bahçe-ışıklandırma+süsleme olnca cok güzel oluyor
Yakınız canım arabayla 5 dkyı bulmuyor yürüyünce de 15-20 dk falan mesafemiz :) bende öyle bi yer hayal ediyordum hep yazlığa gelebilcek olsa herkes bahcesnde mükemmel olurdu senin dediğin gibi tam ama herkesi götüremzsin mecbur bizimde boyle olucak :)

hayırlısı olsun canım,nrelisin?

ayy evettt 23 yaşındayım canım 15 agustos da düğünüm salonuda tuttukk nikah kaldı bi onun tarihini belirleyemedim :) senin düğün ne zman :)

ayy evettt 23 yaşındayım canım 15 agustos da düğünüm salonuda tuttukk nikah kaldı bi onun tarihini belirleyemedim :) senin düğün ne zman :)

bende 23 büyük ihtimalle temmuzun son haftası düğünüm bir iki hafta içinde tarih belli olcak
nikahıda düğünden önceki hafta yaparsın?

neden sorun oluyo ki anadolu da mı oturuyosunuz siz ?
ben avrupa yakasında oturuyorum canım
ama evimiz filan izmitte olucak...
ayrıca sevgilimin akrabaları filan çok daha kalabalık canım onların bu tarafa gelmesindense bizim akrabaların o tarafa gitmesi daha mantıklı zaten daha az kişiyiz...
ayrıca o yorgunluktan sonra o kadar yol çekmekte istemiyorum kafam çok karışık

bende 23 büyük ihtimalle temmuzun son haftası düğünüm bir iki hafta içinde tarih belli olcak
nikahıda düğünden önceki hafta yaparsın?
evet oyle yapıcaz ama nişanlımla bi karar veremedik haftaiçi haftasonu cumartsi mi pazar mı olayına bi hafta cok önce diyo arası uzun olmasın istiyo o ama bnde sakin sakin nikahım düğünüm olsun istiyorum koştur koştur iş yapmak istemiyorum

1 hafta öncesinden olmalı bence,dediğin gibi telaş içne telaş girmesin. ya salonda düğünle beraber olsun ya da 1 hafta süre ile olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…