Yakınız canım arabayla 5 dkyı bulmuyor yürüyünce de 15-20 dk falan mesafemiz :) bende öyle bi yer hayal ediyordum hep yazlığa gelebilcek olsa herkes bahcesnde mükemmel olurdu senin dediğin gibi tam ama herkesi götüremzsin mecbur bizimde boyle olucak :)yakın mısınız peki?
bizim sitenin önüde bahçe-ışıklandırma+süsleme olnca cok güzel oluyor
hayırlısı olsun canım,nrelisin?Yakınız canım arabayla 5 dkyı bulmuyor yürüyünce de 15-20 dk falan mesafemiz :) bende öyle bi yer hayal ediyordum hep yazlığa gelebilcek olsa herkes bahcesnde mükemmel olurdu senin dediğin gibi tam ama herkesi götüremzsin mecbur bizimde boyle olucak :)
izmire de bi el at hatuncum :)ilk bulduğum yer bu canım daha kim bilir neler vardır
izmirliyimm canım cok sağol sen nerelisin :)hayırlısı olsun canım,nrelisin?
bu organizasyon işine kökten bi el atıcam benizmire de bi el at hatuncum :)
bi harf farkımız varizmirliyimm canım cok sağol sen nerelisin :)
tam yerinde bi karar olur :)bu organizasyon işine kökten bi el atıcam ben
şu nişanı atlatıyım gerçekten istediğim gibi herkesi büyülemeyi başarıyım :)tam yerinde bi karar olur :)
Cnm salonu nereyi tuttunuz.ayy evettt23 yaşındayım canım 15 agustos da düğünüm salonuda tuttukk nikah kaldı bi onun tarihini belirleyemedim :) senin düğün ne zman :)
Tamam canim yazarim buraya yine :) insallah kardesininkide gonlune gore olur *:Aciklaninca haberim olsun cnm benmde ya. Kardesim grmisti.. Bende gorrvliydmtabi onun sinufunda onun okulunda hatta onun bulundugu sehirde degil :)
Topkapı garden yavrum pınarbaşında izmirlimisn sen deCnm salonu nereyi tuttunuz.
şahaneymiişşş bayıldım sevgilimin istediği düğün mekanı bu kızlar ama avrupa yakasında
yıldız hisar canım yıldız teknik üniversitesinin tesisi ama avrupa yakasında işte sorunumuz oşahaneymiişşş bayıldım
neden sorun oluyo ki anadolu da mı oturuyosunuz siz ?yıldız hisar canım yıldız teknik üniversitesinin tesisi ama avrupa yakasında işte sorunumuz o
ayy evettt23 yaşındayım canım 15 agustos da düğünüm salonuda tuttukk nikah kaldı bi onun tarihini belirleyemedim :) senin düğün ne zman :)
ben avrupa yakasında oturuyorum canımneden sorun oluyo ki anadolu da mı oturuyosunuz siz ?
evet oyle yapıcaz ama nişanlımla bi karar veremedik haftaiçi haftasonu cumartsi mi pazar mı olayına bi hafta cok önce diyo arası uzun olmasın istiyo o ama bnde sakin sakin nikahım düğünüm olsun istiyorum koştur koştur iş yapmak istemiyorumbende 23büyük ihtimalle temmuzun son haftası düğünüm bir iki hafta içinde tarih belli olcak
nikahıda düğünden önceki hafta yaparsın?
1 hafta öncesinden olmalı bence,dediğin gibi telaş içne telaş girmesin. ya salonda düğünle beraber olsun ya da 1 hafta süre ile olsunevet oyle yapıcaz ama nişanlımla bi karar veremedik haftaiçi haftasonu cumartsi mi pazar mı olayına bi hafta cok önce diyo arası uzun olmasın istiyo o ama bnde sakin sakin nikahım düğünüm olsun istiyorum koştur koştur iş yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?