- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Cidden fikir de olur diğerleri için aslında çeyiz alışverişine yada gelinlik damatlık alışverişine de beraber gitsek hem birden halletmiş oluruz hemde maliyeti uygun olur ama bu son dediğim temelinden saçma aşklara siz gelmeyin biz beraber gidip damatlık alıcaz demek komedi bide anneler var tebiaynı şehirdekiler için bence harika filir
gerçi ben göbecik atmayı bilmiyorum ama olsun alkışlarım
ayy 2 göbecikte atarım heralde yaaYok anam yookkk gerekirse oryantal dersi al o göbek atılacak hemde 2 saat boyunca
anneme bunu desem düşüp bayılır olduğu yerdeCidden fikir de olur diğerleri için aslında çeyiz alışverişine yada gelinlik damatlık alışverişine de beraber gitsek hem birden halletmiş oluruz hemde maliyeti uygun olur ama bu son dediğim temelinden saçma aşklara siz gelmeyin biz beraber gidip damatlık alıcaz demek komedi bide anneler var tebi
Çeyiz alışverişinde devrimayy 2 göbecikte atarım heralde yaa
anneme bunu desem düşüp bayılır olduğu yerde
Ya bu bakırköy çamlık davet salonuna bi gitsem mi ben yaa hemde bize de yakın akrabalarım hep bu yakada fiyatı da cidden iyiymişmağaza sahiplerinide büyük şok
yok kuzum detayları bilmiyorum gidip bi görüş benceYa bu bakırköy çamlık davet salonuna bi gitsem mi ben yaa hemde bize de yakın akrabalarım hep bu yakada fiyatı da cidden iyiymişCanım bide bu fiyat kaç kişilik organizasyon fiyatı biliyor musun?
fiyatına göre sunduğu hizmetler çok iyi, fotoğraf çekimi, ıslak kına, kuruyemiş, içecek, gelin tahtı, davul show gibi hizmetleri var masa örtüleri de kırmızı olarak değişiyormuş kına da. forumdan bi arkadaş burda istiyormuş :)
fiyatıyla beraber benimde aklıma yattı açıkçası
nakit ödemede 2.250 tlymiş canım fiyatıburanın ücreti ne kadarmış canım?
Bunlar ne icin ben anlamadim
bugün mü açıklanıyor ayy inşallah güzel bi sonuç alırsın :)Ben burdayimmhem buraya bakiyorum hem de kpss sonuclarini bekliuorum aciklansin artik diye
Ayy bayıldım yalnız salona mükkemmel bi yer izmirde yok böyle yerler poffffnereye kayboldunuz gelinciklerr
Amin canim. Valla belli degil yabugün mü açıklanıyor ayy inşallah güzel bi sonuç alırsın :)
bizim evin önüde pek müsait sayılmadığından nişanlımn evinn önünde yapmaya düşünyrz cok abes olabilir belki ama bizim annelerde bizde aile olarak samimiyiz ortaya böyle bi fikir cıktı hepimizde onayladık :)pi allah seniiii
burda 1500 den aşağı yer bulamam. niye vereyim ki o kadar. bizim sitenin önü geniş. 10 numara nişan/ kına oluyordüğünü salonda yapıcaz zaten. kına da açık hava da olsun miiis
Bence cokta mantikli bu. Ilerde ben de oyle yapabilirm biz sitede oturuyoruz ama erkek arkadasimin evi bahceli filan cok guzel bence :) darisi bize diyim o zaman canimbizim evin önüde pek müsait sayılmadığından nişanlımn evinn önünde yapmaya düşünyrz cok abes olabilir belki ama bizim annelerde bizde aile olarak samimiyiz ortaya böyle bi fikir cıktı hepimizde onayladık :)
ilk bulduğum yer bu canım daha kim bilir neler vardırAyy bayıldım yalnız salona mükkemmel bi yer izmirde yok böyle yerler poffffmutluhatun hep sen buluyon boyle seylerii :)
Ben burdayimmhem buraya bakiyorum hem de kpss sonuclarini bekliuorum aciklansin artik diye
yakın mısınız peki?bizim evin önüde pek müsait sayılmadığından nişanlımn evinn önünde yapmaya düşünyrz cok abes olabilir belki ama bizim annelerde bizde aile olarak samimiyiz ortaya böyle bi fikir cıktı hepimizde onayladık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?