2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aynı şehirdekiler için bence harika filir
gerçi ben göbecik atmayı bilmiyorum ama olsun alkışlarım
Cidden fikir de olur diğerleri için aslında çeyiz alışverişine yada gelinlik damatlık alışverişine de beraber gitsek hem birden halletmiş oluruz hemde maliyeti uygun olur ama bu son dediğim temelinden saçma aşklara siz gelmeyin biz beraber gidip damatlık alıcaz demek komedi bide anneler var tebi

Yok anam yookkk gerekirse oryantal dersi al o göbek atılacak hemde 2 saat boyunca
ayy 2 göbecikte atarım heralde yaa

anneme bunu desem düşüp bayılır olduğu yerde

buranın ücreti ne kadarmış canım?

pi allah seniiii

burda 1500 den aşağı yer bulamam. niye vereyim ki o kadar. bizim sitenin önü geniş. 10 numara nişan/ kına oluyor düğünü salonda yapıcaz zaten. kına da açık hava da olsun miiis
bizim evin önüde pek müsait sayılmadığından nişanlımn evinn önünde yapmaya düşünyrz cok abes olabilir belki ama bizim annelerde bizde aile olarak samimiyiz ortaya böyle bi fikir cıktı hepimizde onayladık :)

Bence cokta mantikli bu. Ilerde ben de oyle yapabilirm biz sitede oturuyoruz ama erkek arkadasimin evi bahceli filan cok guzel bence :) darisi bize diyim o zaman canim

Ben burdayimm hem buraya bakiyorum hem de kpss sonuclarini bekliuorum aciklansin artik diye

Aciklaninca haberim olsun cnm benmde ya. Kardesim grmisti.. Bende gorrvliydm tabi onun sinufunda onun okulunda hatta onun bulundugu sehirde degil :)

yakın mısınız peki?

bizim sitenin önüde bahçe-ışıklandırma+süsleme olnca cok güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…