• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yakın mısınız peki?

bizim sitenin önüde bahçe-ışıklandırma+süsleme olnca cok güzel oluyor:KK68:
Yakınız canım arabayla 5 dkyı bulmuyor yürüyünce de 15-20 dk falan mesafemiz :) bende öyle bi yer hayal ediyordum hep yazlığa gelebilcek olsa herkes bahcesnde mükemmel olurdu senin dediğin gibi tam ama herkesi götüremzsin mecbur bizimde boyle olucak :)

Yakınız canım arabayla 5 dkyı bulmuyor yürüyünce de 15-20 dk falan mesafemiz :) bende öyle bi yer hayal ediyordum hep yazlığa gelebilcek olsa herkes bahcesnde mükemmel olurdu senin dediğin gibi tam ama herkesi götüremzsin mecbur bizimde boyle olucak :)
hayırlısı olsun canım,nrelisin?

ayy evettt :KK68: 23 yaşındayım canım 15 agustos da düğünüm salonuda tuttukk nikah kaldı bi onun tarihini belirleyemedim :) senin düğün ne zman :):D

K8X5C8DDSC_1729%20copy.jpg
IMG_4596.JPG
IMG_6147.JPG
sevgilimin istediği düğün mekanı bu kızlar ama avrupa yakasında :(

ayy evettt :KK68: 23 yaşındayım canım 15 agustos da düğünüm salonuda tuttukk nikah kaldı bi onun tarihini belirleyemedim :) senin düğün ne zman :):D

bende 23 :KK48: büyük ihtimalle temmuzun son haftası düğünüm:KK68: bir iki hafta içinde tarih belli olcak:KK68:
nikahıda düğünden önceki hafta yaparsın?

neden sorun oluyo ki anadolu da mı oturuyosunuz siz ?
ben avrupa yakasında oturuyorum canım
ama evimiz filan izmitte olucak...
ayrıca sevgilimin akrabaları filan çok daha kalabalık canım onların bu tarafa gelmesindense bizim akrabaların o tarafa gitmesi daha mantıklı zaten daha az kişiyiz...
ayrıca o yorgunluktan sonra o kadar yol çekmekte istemiyorum kafam çok karışık

bende 23 :KK48: büyük ihtimalle temmuzun son haftası düğünüm:KK68: bir iki hafta içinde tarih belli olcak:KK68:
nikahıda düğünden önceki hafta yaparsın?
evet oyle yapıcaz ama nişanlımla bi karar veremedik haftaiçi haftasonu cumartsi mi pazar mı olayına bi hafta cok önce diyo arası uzun olmasın istiyo o ama bnde sakin sakin nikahım düğünüm olsun istiyorum koştur koştur iş yapmak istemiyorum :(

evet oyle yapıcaz ama nişanlımla bi karar veremedik haftaiçi haftasonu cumartsi mi pazar mı olayına bi hafta cok önce diyo arası uzun olmasın istiyo o ama bnde sakin sakin nikahım düğünüm olsun istiyorum koştur koştur iş yapmak istemiyorum :KK43:
1 hafta öncesinden olmalı bence,dediğin gibi telaş içne telaş girmesin. ya salonda düğünle beraber olsun ya da 1 hafta süre ile olsun:KK51:

Back