- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
sen tesettürlü müsün canım?Öylemi ablamla fatih e gidicez intten baktım ama beğenemedim ya
ayy dizlerde elbise demişsin dorduğum soruya bak akıl kalmadı bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen tesettürlü müsün canım?Öylemi ablamla fatih e gidicez intten baktım ama beğenemedim ya
ben forever new den almıştım söz elbisemi cok hoşuma gitmişti ilk görüşte cok soft elbiseler oluyo orda bakabilrsin canm :)Öylemi ablamla fatih e gidicez intten baktım ama beğenemedim ya
Bana ver bana ver bana verrrBunlardan yapmayı düşünüyorum canım :)
Şişeler boş olarak eminönünde satılıyor, çikolatasını da taze çakıl taşı çikolata düşünüyorum. Stickerları da internetten siparişle 2 gün içince getiriyorlar zaten
Ayrıca kesinlikle dışarıdan alacağınız dışı güzel olsa da içi sünger gibi butik pastalardan almayın derim kızlar. Pastaneden alacaksanız bile önce tadını bir şekilde tatmaya çalışın.
Azıcık kek yapmaktan anlıyor ve nişandan önce pasta için vakit bulabilecekseniz size kendi tarifimi de seve seve veririm
heh bişey eksik diyodum evet bide forever newben forever new den almıştım söz elbisemi cok hoşuma gitmişti ilk görüşte cok soft elbiseler oluyo orda bakabilrsin canm :)
selam tatlım nasılsın :)meraba kızçelerr
ben forever new den almıştım söz elbisemi cok hoşuma gitmişti ilk görüşte cok soft elbiseler oluyo orda bakabilrsin canm :)
Çok mantıklı canım çok hoş olur, çakıl taşı bonibondan daha hava katar bende nişanımm için düşünebilirim öyle bişey yada renkli sabun karar veremedim henüzBunlardan yapmayı düşünüyorum canım :)
Şişeler boş olarak eminönünde satılıyor, çikolatasını da taze çakıl taşı çikolata düşünüyorum. Stickerları da internetten siparişle 2 gün içince getiriyorlar zaten
Ayrıca kesinlikle dışarıdan alacağınız dışı güzel olsa da içi sünger gibi butik pastalardan almayın derim kızlar. Pastaneden alacaksanız bile önce tadını bir şekilde tatmaya çalışın.
Azıcık kek yapmaktan anlıyor ve nişandan önce pasta için vakit bulabilecekseniz size kendi tarifimi de seve seve veririm
Ben araştırmadım hatuncum henüz ama restorant, cafe gibi bir yer düşünüyorum bütçeme göre tabi yada çok hoş bir düğün salonu da olabilirkızlarr bu arada kına mekanı olarak düşündüğünüz bi yer var mı
pi allah seniiiiinstagramda yokum ki kuzum sayfayı görsellerden buldum
bi ben mi böyle düşünyorum diyodum ay sevindim :) :)
sabun olsun sabunnÇok mantıklı canım çok hoş olur, çakıl taşı bonibondan daha hava katar bende nişanımm için düşünebilirim öyle bişey yada renkli sabun karar veremedim henüz
selam tatlım nasılsın :)
İçinde neler var canım? Sadece mekan ve menü mü yoksa kına organizasyonu da var mı?bakırköy gönül davetin çamlık salonu 2.250 tlymiş nakit ödemede organizasyonda içinde :)
sizin tarih bellimiydi canımm?Ben araştırmadım hatuncum henüz ama restorant, cafe gibi bir yer düşünüyorum bütçeme göre tabi yada çok hoş bir düğün salonu da olabilir
Ben araştırmadım hatuncum henüz ama restorant, cafe gibi bir yer düşünüyorum bütçeme göre tabi yada çok hoş bir düğün salonu da olabilir
Evet sabun daha renkli görünür bide kokusu olur ki önemli bu Ama çakıltaşı da yenir yaa Yok sanırım sabun olacak benim ya tek renk pembe yaparım yada renganerk sabunları rendelerim bakarım artık paylaşırım kııızzzzsabun olsun sabunn
valla çok tatlı oluyo bizim bu fikirlerEvet sabun daha renkli görünür bide kokusu olur ki önemli bu Ama çakıltaşı da yenir yaa Yok sanırım sabun olacak benim ya tek renk pembe yaparım yada renganerk sabunları rendelerim bakarım artık paylaşırım kııızzzz
Çok mantıklııı mekanda tam kınalık Acaba pembe tema kullanıyorlar mıdır? Düşünebilirim hatta anlaşabilirim direkt Ya kızlar keşke birbirimizin kınalarna gelebilsek kurtlarımızı beraber dökeydik iyiydifiyatına göre sunduğu hizmetler çok iyi, fotoğraf çekimi, ıslak kına, kuruyemiş, içecek, gelin tahtı, davul show gibi hizmetleri var masa örtüleri de kırmızı olarak değişiyormuş kına da. forumdan bi arkadaş burda istiyormuş :)
fiyatıyla beraber benimde aklıma yattı açıkçası
aynı şehirdekiler için bence harika filirÇok mantıklııı mekanda tam kınalık Acaba pembe tema kullanıyorlar mıdır? Düşünebilirim hatta anlaşabilirim direkt Ya kızlar keşke birbirimizin kınalarna gelebilsek kurtlarımızı beraber dökeydik iyiydi
Yok anam yookkk gerekirse oryantal dersi al o göbek atılacak hemde 2 saat boyuncaaynı şehirdekiler için bence harika filir
gerçi ben göbecik atmayı bilmiyorum ama olsun alkışlarım