• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hatun ben çok özenirim derdim de sen benden betersin annem o kadar söyler özenme o kadar diye senin apacaklarını görse kimbilir ne derİ:)

Topkapı garden yavrum pınarbaşında izmirlimisn sen de

Cnm bu konuda yazismisyik senle onceden diye hatrliyrm :) kinam izmirde dugunum manisada olck demstm.izmirliyim ben.yesilovada oturuoz :) ayrica harika secim yapmissn salon konusunda :D

aynen 6,30 yazmak gerek:)

SENİN DÜĞÜNÜN KIR DÜĞÜNÜ OLACAKTI DİMİ CANIM YANLIŞ HATRLAMIYORSAM YEMEKLİ ?

Acaba beni mi hatrladin :p

durduramıyorum canım valla kendimi :)
o gün için her detayı düşünmeye çalışıyorum :)

Annem benim için düşündüklerime kızıyor genelde yapma masraf felan diye o zaman paraya ihtiyacın olcak diyor ama bir kere olacak diye özeniyorum :)

Cnm bu konuda yazismisyik senle onceden diye hatrliyrm :) kinam izmirde dugunum manisada olck demstm.izmirliyim ben.yesilovada oturuoz :) ayrica harika secim yapmissn salon konusunda :D

Acaba beni mi hatrladin :p

olabilir canım elmol da vardı belki onla da karıştırmış olabilirim :) kır düğünü muhabbeti o gün bayağı konuşulmuştu

senle ben aynıyız canım aynı kaderi yaşıyoruz:)

Sizin de mi belli bir tarih yok canım? Ben önümüzdeki yaz nişan olsun çok istiyorum ama onun abisinin düğünü olacak. Muhtemelen nişan falan olmaz :(
karar vermesi zor oluyor kuzum :)
şimdiden harekete geçmek en iyisi :)

Haklısın, en azından olaylara Fransız kalmayacağım vakit gelince :)

yükle bakim canım
10509604_1484810055129429_5257354370717950086_n.jpg
canım burası bnm tuttuğum salon :)

Cnm bu konuda yazismisyik senle onceden diye hatrliyrm :) kinam izmirde dugunum manisada olck demstm.izmirliyim ben.yesilovada oturuoz :) ayrica harika secim yapmissn salon konusunda
evett canım kına yerini sormuştum bende hatrladım :):) ayy cok sağol içim nasıl rahtlıyo böyle birileri beğendikçe cok düşünmeden tuttum salonu deniz kıyısı istiyodum ben bulamadk fiyatlarda ucuyo coğu yerde en iyisi bu olur dedik tuttuk bitti :)

Sizin de mi belli bir tarih yok canım? Ben önümüzdeki yaz nişan olsun çok istiyorum ama onun abisinin düğünü olacak. Muhtemelen nişan falan olmaz :KK43:

Haklısın, en azından olaylara Fransız kalmayacağım vakit gelince :)

Canım bizde de tarih belli değil , sevgilimin borcu var onları bitirdikten sonra ev eşyası bakacağız alacağız onların ödemelerini bitircek ondan sonrasında ancak nişan yapacağız.

Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın diyorum ama şuu parmağıma yüzüğü taktığından beri inanılmaz sabırsız bir insan oldum

Eki Görüntüle 1271524 canım burası bnm tuttuğum salon :)

Bayıldım salona canım ben görmemiştim :)

beyaz gelinliklerle çıkacaksın dans edeceksin harikaaaaa:KK36:

Canım bizde de tarih belli değil , sevgilimin borcu var onları bitirdikten sonra ev eşyası bakacağız alacağız onların ödemelerini bitircek ondan sonrasında ancak nişan yapacağız.

Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın diyorum ama şuu parmağıma yüzüğü taktığından beri inanılmaz sabırsız bir insan oldum

Bayıldım salona canım ben görmemiştim :)

beyaz gelinliklerle çıkacaksın dans edeceksin harikaaaaa:KK36:
ayyy ne güzell oluyo böyle okuyunca allah hepimize en yakın zamanda sıkntısız stressiz nasip etsin o günleri canım :)

Senin nikah oldu mu kuzum :))

Günaydın kızlar. Bugün uyandım ve göz kapağım şişmiş. Altına baktım beyaz iltihap var :KK43:(( nasl ağrıyo şimdide :KK43:( ve burda göz doktoru da yokkk:KK43:
evet tatlım nikah için mecbur yaptık kağıt üzerinde.. çayla sil canım gözünü çok faydası olur

kızlar dış çekim için fiyat araştırması yapıyorum izmir için gerçi ne kadr faydası olur ama incimete incimete belki sana bi faydası olur dış çekimi izmirde düşünüyosan :) Ersel barut var erssell photograph hafta içi 1250,haftasonu 1500 diyo Kadir adıgüzele sordum birde oda 1300,1500 arası değişiyor dedi :)

kızlar dış çekim için fiyat araştırması yapıyorum izmir için gerçi ne kadr faydası olur ama incimete incimete belki sana bi faydası olur dış çekimi izmirde düşünüyosan :) Ersel barut var erssell photograph hafta içi 1250,haftasonu 1500 diyo Kadir adıgüzele sordum birde oda 1300,1500 arası değişiyor dedi :)

Bi tek aklmda bornova merkezde foto cihan vardi..cok sevndm cnm bu bilhileri vermene.bu kisilerin cektikleri fotolari nerden goreblrm.face yada instagram varmi.. Acaba dugun gunu alacatiya gidiolarmi.ben orda olsn cok iatiyorum.haftaici olck bizim.

hayalseverrr hayalseverrr ben söz için zaten madame cocodan peçete almıştım, sağdaki üzerinde kuş ve alyans olanları kullanıcam:KK68:

çeyizimde çok peçete var galiba soldakileri çeyize attım:KK14:

Eklentiler

• peçete-7.jpg
    peçete-7.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 61
Back