- 1 Eylül 2014
- 1.291
- 1.442
- 158
- 33
yemekli ama kır düğünü değil canım bak salonun fotosunu yükliyim yine :)aynen 6,30 yazmak gerek:)
SENİN DÜĞÜNÜN KIR DÜĞÜNÜ OLACAKTI DİMİ CANIM YANLIŞ HATRLAMIYORSAM YEMEKLİ ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemekli ama kır düğünü değil canım bak salonun fotosunu yükliyim yine :)aynen 6,30 yazmak gerek:)
yemekli ama kır düğünü değil canım bak salonun fotosunu yükliyim yine :)
durduramıyorum canım valla kendimi :)hatun ben çok özenirim derdim de sen benden betersin annem o kadar söyler özenme o kadar diye senin apacaklarını görse kimbilir ne derİ:)
Topkapı garden yavrum pınarbaşında izmirlimisn sen de
aynen 6,30 yazmak gerek:)
Senin burcun neydi cnm .valla ben kendimi detayci bilirdim.benden betrri varmis benm başak bu aradadurduramıyorum canım valla kendimi :)
o gün için her detayı düşünmeye çalışıyorum :)
teraziyim canım benSenin burcun neydi cnm .valla ben kendimi detayci bilirdim.benden betrri varmis benm başak bu arada
durduramıyorum canım valla kendimi :)
o gün için her detayı düşünmeye çalışıyorum :)
Cnm bu konuda yazismisyik senle onceden diye hatrliyrm :) kinam izmirde dugunum manisada olck demstm.izmirliyim ben.yesilovada oturuoz :) ayrica harika secim yapmissn salon konusunda
Acaba beni mi hatrladin
senle ben aynıyız canım aynı kaderi yaşıyoruz:)
karar vermesi zor oluyor kuzum :)
şimdiden harekete geçmek en iyisi :)
yükle bakim canım
evett canım kına yerini sormuştum bende hatrladım :):) ayy cok sağol içim nasıl rahtlıyo böyle birileri beğendikçe cok düşünmeden tuttum salonu deniz kıyısı istiyodum ben bulamadk fiyatlarda ucuyo coğu yerde en iyisi bu olur dedik tuttuk bitti :)Cnm bu konuda yazismisyik senle onceden diye hatrliyrm :) kinam izmirde dugunum manisada olck demstm.izmirliyim ben.yesilovada oturuoz :) ayrica harika secim yapmissn salon konusunda
Sizin de mi belli bir tarih yok canım? Ben önümüzdeki yaz nişan olsun çok istiyorum ama onun abisinin düğünü olacak. Muhtemelen nişan falan olmaz
Haklısın, en azından olaylara Fransız kalmayacağım vakit gelince :)
Eki Görüntüle 1271524 canım burası bnm tuttuğum salon :)
ayyy ne güzell oluyo böyle okuyunca allah hepimize en yakın zamanda sıkntısız stressiz nasip etsin o günleri canım :)Canım bizde de tarih belli değil , sevgilimin borcu var onları bitirdikten sonra ev eşyası bakacağız alacağız onların ödemelerini bitircek ondan sonrasında ancak nişan yapacağız.
Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın diyorum ama şuu parmağıma yüzüğü taktığından beri inanılmaz sabırsız bir insan oldum
Bayıldım salona canım ben görmemiştim :)
beyaz gelinliklerle çıkacaksın dans edeceksin harikaaaaa
ayyy ne güzell oluyo böyle okuyunca allah hepimize en yakın zamanda sıkntısız stressiz nasip etsin o günleri canım :)
ayy ben çok yorgunum öğrenciler çok yordu bugün canım sen nasılsıngünaydınn canlarım bugün nasılsınızzz :)
evet tatlım nikah için mecbur yaptık kağıt üzerinde.. çayla sil canım gözünü çok faydası olurSenin nikah oldu mu kuzum :))
Günaydın kızlar. Bugün uyandım ve göz kapağım şişmiş. Altına baktım beyaz iltihap var (( nasl ağrıyo şimdide ( ve burda göz doktoru da yokkk
kızlar dış çekim için fiyat araştırması yapıyorum izmir için gerçi ne kadr faydası olur ama incimete belki sana bi faydası olur dış çekimi izmirde düşünüyosan :) Ersel barut var erssell photograph hafta içi 1250,haftasonu 1500 diyo Kadir adıgüzele sordum birde oda 1300,1500 arası değişiyor dedi :)