- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı şeyleri aymzışım :)ayy cok güzel bunlar nasılda buluyosun hatun sen bunları helal olsun walla :) hayalseverrr
kuzum aslında en kısa net olanı parmak izi :)ayy bunar şahane hatuncummmm
nerden buluyorsun ya :)
bakalım :)ayy bn bi gelinlikler beğendimmmmm
Tesekkurler canim ihtiyacin olursa seve seve yardimci olurum.şahane ürünler varr bayıldım :)
çok kibarlar bende çok begendimm :)Eki Görüntüle 1264883 Eki Görüntüle 1264884 Eki Görüntüle 1264885 Eki Görüntüle 1264886 Eki Görüntüle 1264887
bayıldım bunlara en sondaki favorim telefonuma kaydettim hemen :)
merhabaaa kuzucum hoşgeldinn nasıl gidiyor pasta araştırmaları :)Merhaba gelinciklerr
İyi canım hala rengine karar veremedim ama kıyafetimin renginden yapıcam büyük ihtimalle :) Ya canım bende sana bişey sorucaktım denk geldi süper Sen gelinlikleri araştırmaya başladın mı yada kumaşları hakkında fikirlerin var mı az çok?merhabaaa kuzucum hoşgeldinn nasıl gidiyor pasta araştırmaları :)
Ne güzel hala heyecandan karnının ağrıması uzaklığın sonucudur bu ama mümkün olduğunca bu heyecanınızı bitirmemeye çalışın canım :)O hemen uyudu ya, hasta bide yavrucum kıyamamÇok süslenmem ben sevdicekle buluşurken, makyaj falan zaten adetim değildir, sadece her seferinde heyecandan karnıma ağrılar giriyor
hiçç bi fikrim yok canım ya görmek lazım o yüzen bilmiyorum sade bişey istediğimi biliyorum o kadar :)İyi canım hala rengine karar veremedim ama kıyafetimin renginden yapıcam büyük ihtimalle :) Ya canım bende sana bişey sorucaktım denk geldi süper Sen gelinlikleri araştırmaya başladın mı yada kumaşları hakkında fikirlerin var mı az çok?
Anladım kuzu ama hayrettt bu mevzuya dalmamanahiçç bi fikrim yok canım ya görmek lazım o yüzen bilmiyorum sade bişey istediğimi biliyorum o kadar :)
bu konuda geri kalmışımmmAnladım kuzu ama hayrettt bu mevzuya dalmamana
Oyyyyyy heyecan doruktaaaaa Kuzu rahat ol desemde olmıcaksın biliyoruz ama derin derin nefes al en heyecanlandığın zamanlarda bir de herkesin söylediği gibi büyükler rahat sohbet edebiliyorlar sen kasma ilk tanışmanın tadını çıkarmaya bak, sonraaa sadece ama şık bişey giy bu arada servis yaparken falan rahat ettirecek seni, sen bişey yapmıcaksın servis dışında benim annem sıradan misafir geliyormul gibi davran demişti aynen öyle davran çok özel misafirlermiş gibi değil bu senin heyecanını da azaltır belki, genelde sandalyeye ve kapıya doğru otur tabi ki hemde çok oturamıcaksın zaten iş yapmaktan öyle iştekızlar günaydın :) bana acil yardım edin annem nasıl oldu bilmiyorum ama abim ve babamı ikna etmiş, erkek arkadasım ve ailesi pazar günü tanısmaya geliyorlar ne yapcam, ne giycem, nasıl davrancam, nerde oturcam, kimler olmalı ne olur yardım edin cok garip seyler hissediyorum
Zaman yaklaşsın görürüm ben seni var ya gelinlik uzmanı olursun sen maşallah :) bende az çok araştırma yaptım internetten biraz fikrim var hatta dur beğendiğim gelinliğin resmini atayım size hacı :)bu konuda geri kalmışımmm
iştee ben bunu giyerimZaman yaklaşsın görürüm ben seni var ya gelinlik uzmanı olursun sen maşallah :) bende az çok araştırma yaptım internetten biraz fikrim var hatta dur beğendiğim gelinliğin resmini atayım size hacı :)
Eki Görüntüle 1264896
Bak bak şunun güzelliğine ablaşıııııı