- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
merhaba canım hosgeldin aramıza :) tatlı mı değil mi bilemedim, çok heyecan yapıyorum bennasıl olacak diye. Mutasıp bi ailem var ben açığım ama cok açık giyinmiyorum. Kumas pantolon ve sık bi bluz mu giysem diye düşündüm, ama emnin olamadım kafayı yicem galiba
Canim kumas pantolon ve sifon gomlek tarzi bisey gayet guzel durur :) hosbuldum tesekkur ederiim :)merhaba canım hosgeldin aramıza :) tatlı mı değil mi bilemedim, çok heyecan yapıyorum bennasıl olacak diye. Mutasıp bi ailem var ben açığım ama cok açık giyinmiyorum. Kumas pantolon ve sık bi bluz mu giysem diye düşündüm, ama emnin olamadım kafayı yicem galiba
canım tebrik ederim şimdiden çok sakin ol zevkini al derim :) ben tanışmada bilekte yüksek bel pantalon üzerine çiçekli bluz giymiştim istemede de siyah ispanyol pantalon beyaz gömlek üzerine triko hırka giymiştim şık olmuştu diye düşünüyorum etek elbise riskine girmedim nedensekızlar günaydın :) bana acil yardım edinannem nasıl oldu bilmiyorum ama abim ve babamı ikna etmiş, erkek arkadasım ve ailesi pazar günü tanısmaya geliyorlar ne yapcam, ne giycem, nasıl davrancam, nerde oturcam, kimler olmalı ne olur yardım edin cok garip seyler hissediyorum
kuzum ben kapalı olduğum için pantolon tunik giymiştim sende pantolon gömlek giyebilirsin :)kızlar günaydın :) bana acil yardım edinannem nasıl oldu bilmiyorum ama abim ve babamı ikna etmiş, erkek arkadasım ve ailesi pazar günü tanısmaya geliyorlar ne yapcam, ne giycem, nasıl davrancam, nerde oturcam, kimler olmalı ne olur yardım edin cok garip seyler hissediyorum
ooooo böcegim hoşgeldinnn :)
senin yüzünden diye bişey yok kuzum sağlık bu çok geçmiş olsun canımBizim buluşma iptalBen çok kötü hasta oldum sabaha karşı, midem çok kötü.. Birazdan acile gitcez annemle.. Bide üstüne regl oldum, sancıdan kıvranıyorum. O kadar üzgünüm ki, benim yüzümden görüşemeyeceğiz sevdicekle..
Hoşbuldum yawrum , napıyosunkuzum ben kapalı olduğum için pantolon tunik giymiştim sende pantolon gömlek giyebilirsin :)
biz biraz kalabalıktık açıkçası
biz 8 kişiydik
onlarda 6 kişiydi
yengem bana mutfakta çok yardımcı olmuştu saolsun :)
ramazandı akşam yemegi vermiştik yer sıkıntısından dolayı kadın erkek ayrı yedi ama yemekten sonra çaylarını tatlılarını beraber yiyip içtiler zigon sehpalar sayesinde :)
hiç oturmaya heveslenme hep yapcak bişey oluyo :)
ve sakin ol gerçekten bu kadar heyecana gerek olmuyor tabi yaşamadan insan anlmıyo orası ayrı konu :)
sagol canım, annemle konusuyorum bu kadar gerildiğim için kızıyor, sevgilim kızıyorcanım tebrik ederim şimdiden çok sakin ol zevkini al derim :) ben tanışmada bilekte yüksek bel pantalon üzerine çiçekli bluz giymiştim istemede de siyah ispanyol pantalon beyaz gömlek üzerine triko hırka giymiştim şık olmuştu diye düşünüyorum etek elbise riskine girmedim nedensesaç makyajı da çok sade tutmuştum
napıyım kuzum hazırlıklara devam işte ugraşıp duruyorum kendi kendime okulda başladı:)Hoşbuldum yawrum , napıyosun
bize aksam çaya gelecekler canım, kuzenim yardım eder mutfakta. bide simdi ilk tanısmaya bu kimlerin olması makbul olur. bide kahve veriliyor mu canım ikramdan sonrakuzum ben kapalı olduğum için pantolon tunik giymiştim sende pantolon gömlek giyebilirsin :)
biz biraz kalabalıktık açıkçası
biz 8 kişiydik
onlarda 6 kişiydi
yengem bana mutfakta çok yardımcı olmuştu saolsun :)
ramazandı akşam yemegi vermiştik yer sıkıntısından dolayı kadın erkek ayrı yedi ama yemekten sonra çaylarını tatlılarını beraber yiyip içtiler zigon sehpalar sayesinde :)
hiç oturmaya heveslenme hep yapcak bişey oluyo :)
ve sakin ol gerçekten bu kadar heyecana gerek olmuyor tabi yaşamadan insan anlmıyo orası ayrı konu :)
gecmiş olsunBizim buluşma iptalBen çok kötü hasta oldum sabaha karşı, midem çok kötü.. Birazdan acile gitcez annemle.. Bide üstüne regl oldum, sancıdan kıvranıyorum. O kadar üzgünüm ki, benim yüzümden görüşemeyeceğiz sevdicekle..
canım onlarda annesi babası ablası eniştesi yeğeni vardı:)bize aksam çaya gelecekler canım, kuzenim yardım eder mutfakta. bide simdi ilk tanısmaya bu kimlerin olması makbul olur. bide kahve veriliyor mu canım ikramdan sonra
tamam canım sağolun, ilk tanısma ya bide o zaman kumas pantolon giyerim, çalıştığım için o tarz seylerim var.canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına bence etek ve elbiseden ziyade kumaş pantolon bluz veya gömlek olabilir koton da mesela şifon bluzlar var onlardan bakabilirsin canım .
Nişan bitti ne hazırlığı bu bakim everiyoz mu yoksa seninapıyım kuzum hazırlıklara devam işte ugraşıp duruyorum kendi kendime okulda başladı:)
sen napıyosun :)
sağol canım yardımların için, inşallah her sey güzel olurcanım onlarda annesi babası ablası eniştesi yeğeni vardı:)
bizde annem babam kardeşim halam iki erkek kuzenim (30 küsür yaşındalar) bide yengem vardı:)
kahve istemede olur bence çay yeterli meyve suyuda olsun isteyen olur mu diye sorarsınız :)
yok kuzum yaa bi aileler tanıştı o kadar sözü nişanı bir yapcaz o da şubat mart gibi olcak benim detaycılığmı biliyosun ya ugraşıp duruyorum sabun siparişi verdim yarın alıcam :)Nişan bitti ne hazırlığı bu bakim everiyoz mu yoksa seni
canım sende yeni gelmişsin hoşgeldinn ne zaman söz nişan :)Canim kumas pantolon ve sifon gomlek tarzi bisey gayet guzel durur :) hosbuldum tesekkur ederiim :)
geçmiş olsun canım sağlık önemli inşallah düzelirsin yine kavuşursunuz kısa zamanda :)Bizim buluşma iptalBen çok kötü hasta oldum sabaha karşı, midem çok kötü.. Birazdan acile gitcez annemle.. Bide üstüne regl oldum, sancıdan kıvranıyorum. O kadar üzgünüm ki, benim yüzümden görüşemeyeceğiz sevdicekle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?