• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar kızlar ben bu ara niye bakamıyorum bilmem oku oku yetişemiyorum sonra da işim çıkıyo kimseye katılamaz oldum güzel gelişmeler var ama gördüm hepinize birden Tebriklerrrrrrr :KK15:

hoşgeldin canım ben de çok eski sayılmam :KK66: sen de mi önümüzdeki yazın gelinisin :)
Sen de hosgeldin canim o zaman:KK49:
Ya canim bizim daha var 2016 dusunuyoruz biraz isleri yoluna koymak acisindan :110: subatta soz mayis haziranda nişan sonraki baharda dugun olcak. Sizce uzun sure yani 1 sene nişanli kalmak nasil olur :KK33:

Sen de hosgeldin canim o zaman:KK49:
Ya canim bizim daha var 2016 dusunuyoruz biraz isleri yoluna koymak acisindan :110: subatta soz mayis haziranda nişan sonraki baharda dugun olcak. Sizce uzun sure yani 1 sene nişanli kalmak nasil olur :KK33:
canım benim nişanım da geçen sene aralık ayında oldu düğünüm mayısta 1.5 yıldan fazla nişanlı kalmış oluyorum :) zor oluyo aslında ben de uzun ara olmamasından yanayım her zaman :KK17: gerçekten zaman geçmiyo arada huzursuzluk artabiliyo bazen, sabırsız biriysen zor yani :mad: ama hazırlanmak için de uzun zaman güzel oluyo o avantajın var keşke şu da olsaydı demezsin herşeyi araştırıp istediğin gibi yapmış olursun ;)

Kızçeler uyudunuz mu? Yarın aşkitomla buluşcaz çok heyecanlıyım. Neredeyse 2 aydır görüşmedik, heyecandan uykum gelmiyor :D
uyumadım canım bakamadım buralara ben gelince herkes kaçtı :KK53: gözün aydın canım o zaman ;) ne kadar erken uyursan o kadar erken kalkıp güzel hazırlanırsın :D

uyumadım canım bakamadım buralara ben gelince herkes kaçtı :KK53: gözün aydın canım o zaman :KK66: ne kadar erken uyursan o kadar erken kalkıp güzel hazırlanırsın :D

O hemen uyudu ya, hasta bide yavrucum kıyamam:KK69:Çok süslenmem ben sevdicekle buluşurken, makyaj falan zaten adetim değildir, sadece her seferinde heyecandan karnıma ağrılar giriyor :KK22:

Henuz tam tarih belli degil ama 2015 haziranda ya da temmuzda (ramazan oncesi ya da sonrasi) ben de evliler kervanina katilacagim :KK50: korkuyorum aslinda inceden inceye :KK48:

günaydın kızlar nasılsınız ?

minnak prenses bende dik süpürge arayışındayım veya el süpürgeleri oluyor ya şarja takıyorsun onlardan a olabilir hemen dökülen şeyi çekmek için .

elmol hoş geldin canım

illumination hoş geldin sende

günaydın kızlar nasılsınız ?

minnak prenses bende dik süpürge arayışındayım veya el süpürgeleri oluyor ya şarja takıyorsun onlardan a olabilir hemen dökülen şeyi çekmek için .

elmol hoş geldin canım

illumination hoş geldin sende

Arnica merlin aldim cnm. O kuculuyor hem el supurgesi halinede donusuyor. Birde kibar heryeri sigacak boyutta. Braun sac kurutma makinesi ve fantomun elektrikli kahvve seysinden aldim :) :)

herkese günaydınnn yeni gelenler hoşgeldinizz nasılsınız gelincikler :)

kızlar günaydın :) bana acil yardım edin :KK17: annem nasıl oldu bilmiyorum ama abim ve babamı ikna etmiş, erkek arkadasım ve ailesi pazar günü tanısmaya geliyorlar :KK23: ne yapcam, ne giycem, nasıl davrancam, nerde oturcam, kimler olmalı ne olur yardım edin :( cok garip seyler hissediyorum

kızlar günaydın :) bana acil yardım edin :KK17: annem nasıl oldu bilmiyorum ama abim ve babamı ikna etmiş, erkek arkadasım ve ailesi pazar günü tanısmaya geliyorlar :KK23: ne yapcam, ne giycem, nasıl davrancam, nerde oturcam, kimler olmalı ne olur yardım edin :KK43: cok garip seyler hissediyorum
Yaa ne tatli heyecanlar. Aile tarzinizi bilmiyorum ama bence cok kisa olmayan duz bir elbise giyebilirsin ya da gomlek etek veya pantolon tarzinda giyinebilirsin :KK51: her zaman nasil davraniyorsan oyle davran canim annene yardim filan edersin iste serviste. Insallah kolayca atlatirsini canim:KK19:

Yaa ne tatli heyecanlar. Aile tarzinizi bilmiyorum ama bence cok kisa olmayan duz bir elbise giyebilirsin ya da gomlek etek veya pantolon tarzinda giyinebilirsin :KK51: her zaman nasil davraniyorsan oyle davran canim annene yardim filan edersin iste serviste. Insallah kolayca atlatirsini canim:KK19:
merhaba canım hosgeldin aramıza :) tatlı mı değil mi bilemedim, çok heyecan yapıyorum ben :( nasıl olacak diye. Mutasıp bi ailem var ben açığım ama cok açık giyinmiyorum. Kumas pantolon ve sık bi bluz mu giysem diye düşündüm, ama emnin olamadım kafayı yicem galiba

Back