- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım ben de çok eski sayılmam sen de mi önümüzdeki yazın gelinisin :)kızlaaar merhaba ben yeni üye oldum ben de gelebilir miyiim
Sen de hosgeldin canim o zamanhoşgeldin canım ben de çok eski sayılmam sen de mi önümüzdeki yazın gelinisin :)
canım benim nişanım da geçen sene aralık ayında oldu düğünüm mayısta 1.5 yıldan fazla nişanlı kalmış oluyorum :) zor oluyo aslında ben de uzun ara olmamasından yanayım her zaman gerçekten zaman geçmiyo arada huzursuzluk artabiliyo bazen, sabırsız biriysen zor yani ama hazırlanmak için de uzun zaman güzel oluyo o avantajın var keşke şu da olsaydı demezsin herşeyi araştırıp istediğin gibi yapmış olursunSen de hosgeldin canim o zaman
Ya canim bizim daha var 2016 dusunuyoruz biraz isleri yoluna koymak acisindan subatta soz mayis haziranda nişan sonraki baharda dugun olcak. Sizce uzun sure yani 1 sene nişanli kalmak nasil olur
uyumadım canım bakamadım buralara ben gelince herkes kaçtı gözün aydın canım o zaman ne kadar erken uyursan o kadar erken kalkıp güzel hazırlanırsınKızçeler uyudunuz mu? Yarın aşkitomla buluşcaz çok heyecanlıyım. Neredeyse 2 aydır görüşmedik, heyecandan uykum gelmiyor
uyumadım canım bakamadım buralara ben gelince herkes kaçtı gözün aydın canım o zaman ne kadar erken uyursan o kadar erken kalkıp güzel hazırlanırsın
günaydın kızlar nasılsınız ?
minnak prenses bende dik süpürge arayışındayım veya el süpürgeleri oluyor ya şarja takıyorsun onlardan a olabilir hemen dökülen şeyi çekmek için .
elmol hoş geldin canım
illumination hoş geldin sende
Arnica merlin aldim cnm. O kuculuyor hem el supurgesi halinede donusuyor. Birde kibar heryeri sigacak boyutta. Braun sac kurutma makinesi ve fantomun elektrikli kahvve seysinden aldim :) :)
hoşgeldin aramıza canım :)Günaydiiin kizlar
Caniim tesekkur ederim hosbuldukkhoşgeldin aramıza canım :)
Yaa ne tatli heyecanlar. Aile tarzinizi bilmiyorum ama bence cok kisa olmayan duz bir elbise giyebilirsin ya da gomlek etek veya pantolon tarzinda giyinebilirsin her zaman nasil davraniyorsan oyle davran canim annene yardim filan edersin iste serviste. Insallah kolayca atlatirsini canimkızlar günaydın :) bana acil yardım edin annem nasıl oldu bilmiyorum ama abim ve babamı ikna etmiş, erkek arkadasım ve ailesi pazar günü tanısmaya geliyorlar ne yapcam, ne giycem, nasıl davrancam, nerde oturcam, kimler olmalı ne olur yardım edin cok garip seyler hissediyorum
merhaba canım hosgeldin aramıza :) tatlı mı değil mi bilemedim, çok heyecan yapıyorum ben nasıl olacak diye. Mutasıp bi ailem var ben açığım ama cok açık giyinmiyorum. Kumas pantolon ve sık bi bluz mu giysem diye düşündüm, ama emnin olamadım kafayı yicem galibaYaa ne tatli heyecanlar. Aile tarzinizi bilmiyorum ama bence cok kisa olmayan duz bir elbise giyebilirsin ya da gomlek etek veya pantolon tarzinda giyinebilirsin her zaman nasil davraniyorsan oyle davran canim annene yardim filan edersin iste serviste. Insallah kolayca atlatirsini canim