• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

mutluhatuncum şişe içine renkli drajeler oluyor ya onlardan koy. hem yenilir hem gösterişli :KK49: sabun çok beyaz durmuş..
bu arada arefe günü aldklarım kızlaarr :KK69:
karacadan aldıklarım;
Eki Görüntüle 1263124 Eki Görüntüle 1263125 Eki Görüntüle 1263126 Eki Görüntüle 1263128
Eki Görüntüle 1263123 örgü battaniye takımı
Eki Görüntüle 1263127 özdilek pike takımı
Eki Görüntüle 1263129 taç makrosaten nevresim takımı

Eki Görüntüle 1263130 karaca complete set nevresim takımım..aynısnın çift kişilk battaniyeside var..üzerinde melekler filan var:KK68:

Eki Görüntüle 1263131 taç nevresim takımı

Eki Görüntüle 1263136 özdilek hamam seti( önceden bornoz seti almıştım..bi de böyle birşeyim olsun istedim)

:KK68::KK69::KK73:

Çok güzeller canım :) Güzel günlerde kullan inşallah :)

Evet canım akşama gelecekler yemeğe. Peki ben nasıl davranacam akşama :)

Cevap için geç olacak ama yaptığın yorumları okudum :) büyük gün Cuma diyorsun yani :-) inşallah oda sorunsuz gönlünüzce geçer tatlım :)

kızlarrrrr sabun yaptırıyorum bu modellerde nasıl güller pembe beyaz olucak 50 adet
kalpler sadece pembe 50 adet :)
10449948_1426562280954050_6332378670811685786_n.jpg

kızlar aklıma bişey takıldı
şimdi yastık sabun şişe (olursa kurabiye) acaba bunlar kutuda tıkış tıkış mı durur
karton poşete mi koysam napsam

Canım güller çok hoşmuş yaaa :) Bizimle de paylaşır mısın nerede yaptırdın tatlım :)

Çok güzelmiş tatlım Allah gzel günlerde kullanmayı nasip etsin :) :)

MUTLUHATUN SÖZ NİŞAN TARİHİ KENDİ ARAMIZDA DA OLSA 07.10.2014 YAPAR MISIN CANIM

KIZLAR ÇOK MUTLUYUMM APTALCA BİR SIIRTMA VAR SURATIMDA HEP.:)

evet canım gördüm, beğendim :) aileler bilmiyor ama dimi

benim babam ve abim dışında biliyor annem ablam canım

onun biliyor mu bilmiyorum parmağımda gördüklerinde sorarlarsa söylerim demişti. ama biliyorlardır diye tahmin ediyorum bu yüzük takma durumu ailesinin yanına gttikten snra teklif etti canım

ço
benim babam ve abim dışında biliyor annem ablam canım

onun biliyor mu bilmiyorum parmağımda gördüklerinde sorarlarsa söylerim demişti. ama biliyorlardır diye tahmin ediyorum bu yüzük takma durumu ailesinin yanına gttikten snra teklif etti canım
çok mutlu olun canım, sizin adınıza cok sevindim , aileler le nasıl olacak bilmiyorum :( beni fena stres basıyor

ÇOK SAol canım niye sizin tarih ne zamndı tatlım

rabbim hepimizi mutlu etsin huzurumuz ağzımızın tadı olsun inşallah

Hadi yaaa marshmellow bana çok rahat gelmişti üzüldüm bak şimdi :KK43: Peki o zaman zaten nişan tepsisi için eminönüne gidecem bikaç haftaya kadar inşallah o zaman alırım hamurları ve kalıpları. Senin pastanın üstü çok tatlı görünüyor ama yandan ebat olarak göremedim. O zaman canım sen yine iki katlı pasta mantığıyla mı kesip servis yaptın? Yani aynı boyutlar ama üst katı servis yapıp sonra alta geçtiniz dimi? O zaman ancak yeter isanlara çünkü o_O He bide iki katın arasında karton gibi bişey koydunuz mu yoksa hamuru hamurun üstüne mi oturttun? Çok soru sordum ama bu pastalardan yapan birini bulmak zor kusura bakma lütfen :KK68:

Rica ederim canim ne demek. Iki katin ortasina krema surdum sadece, cunku dikdortgen borcamda yapinca ortasindan kesilemeyecek kadar ince oldu benim olcumle, sanki ortasindan kesilmis gibi oldu iki tane pandispanya yaptigimda :) ama normalde 3 katli pasta yaparim, araya bir sey koymuyorum.
Pastamin boyutu buyuk boy dikdortgen borcamdan daha buyuk oldu, krema sus filan derken.

yaa kızlar bu gül suyunun pembe görünmesi için ne yapmak lazım :confused:

canım çok az bi gıdım kadar pembe gıda boyası at :KK66: gülsuyunu aldığımız yerde adam öyle yapmıştı benmkini. çok atarsan eller boya olur. hemen karıştırınca rengini alıyor zaten

kızlaaarr bana acil dikey süpürge ve saç kurutma makinesi önerirmisniz? :KK69:

teyzem para verdi çeyizime bunları alayım diye.normalde süpürgem var ama devamlı elimn altınd aolması için dik istiyorum

canım çok az bi gıdım kadar pembe gıda boyası at :KK66: gülsuyunu aldığımız yerde adam öyle yapmıştı benmkini. çok atarsan eller boya olur. hemen karıştırınca rengini alıyor zaten

kızlaaarr bana acil dikey süpürge ve saç kurutma makinesi önerirmisniz? :KK69:

teyzem para verdi çeyizime bunları alayım diye.normalde süpürgem var ama devamlı elimn altınd aolması için dik istiyorum
valla bi fikrim yok canım istediğin şeyler hakkında :KK35:
şimdi netten baktımda gül aroması varmış o da renk veriyormuş

arnica merlin kullanan varmı acaba? renkerli çok tatlı ve fiyatıda uygunmuş

İyi akşamlar kızlar alışverişten geldik güzel bi yüzüğüm var artık :) güzel bi elbisem var rahatım artık kafam :))

Back