2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım sende yeni gelmişsin hoşgeldinn ne zaman söz nişan :)
Selam canimm. Evet yeni geldim :) kismetse eger 14 subat soz mayis haziran gibi nisan sonraki sene mayis haziran gibi de dugun dusunuyoruz ben sureleri uzun olsun istiyorum hepsini doya doya yasayayim diye. Bir de is durumu vs iste anca sen nisanlisin heralde dimi

yok tatlım henüz nişanlı değilim :)
sadece aileleri tanıştırdık bizde şubat mart gibi sözü nişanı bir arada yapıp en geç ağustos gibide düğün istiyoruz bizde süre kısa olsun istiyoruz :)
hazırlıklarımı yapıyorum işte fazla detaycıyım bakalım ne olcak :)

Ben simdiden cogu seyimi ayarladim aynen ben de fazla detayciyim hediyelikler el pankartlari hepsi kafamda hazir bi tek zamanin gecmesi ve hazirlamak kaliyor geriye yani

hediyeliklerin ne olcak canım :)
Tatlim ben sozde lavanta siseleri nisanda ise magnet tasarlamayi dusunuyorum instagramda zaten bu tarz seyler yaptigim bi sayfam var yani sklikla yapiyorm bunlari ama kendine yapmanin heyecani bambaska olcak tabii

Tatlim ben sozde lavanta siseleri nisanda ise magnet tasarlamayi dusunuyorum instagramda zaten bu tarz seyler yaptigim bi sayfam var yani sklikla yapiyorm bunlari ama kendine yapmanin heyecani bambaska olcak tabii
o zaman kolay olur senin için:)
ben minik şişlere gül suyu koyucam bide sabun yaptırdım yarın alıcam sonra bu ikisini asetat kutulara koyucam :)
bide butik kurabiye :)
konuşma balonları çerçeveler olucak ev için ayrıntılar var :)

Aiyy o konusma balonlari ve cerceveler icin benim sayfama da goz at ben de yapiyorum onlardan insallah bi omur mutlu olursunz canim

söyle bakalım kuzucum konu ne :)
Canım ben diyorum ki düğün salonu girşinde bir masa hazrlatsam böyle hem sekerlemeler olsa hem dekoratif bi kaç bişey ayrıcalıklı kılcak bide foto çekilmek için çerçeve konuşma balonları vs alınıyo ya onları oraya koysam girşte misafirler isterse çekilir düğün sırasında onlar unutuluyo cnkü

çokk mantıklı canım anı defteride olabiir orda :)

çokk mantıklı canım anı defteride olabiir orda :)
en yakın arkdasım nişanında anı defteri aldı alladı pulladı ben dahil yazcak fırsatı eve gderken ayakkabılarm elmdeyken buldum cok fırsat olmuyo biraz özenmek isteniyo kısa zamanda insanlar yazcak cmle bulamıyo tam anlamını taşıyamıyoo gece o defter o yüzden düşünmyrm ama byle minik minik kcük dekoratf seyler bakıyorum bzm tutcagımz salona uygun olcak seklde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…