- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
hoşgeldinn nişanlı mısın :)selamm kızlarr bende 2015 Temmuz geliniyim
Selam canimm. Evet yeni geldim :) kismetse eger 14 subat soz mayis haziran gibi nisan sonraki sene mayis haziran gibi de dugun dusunuyoruz ben sureleri uzun olsun istiyorum hepsini doya doya yasayayim diye. Bir de is durumu vs iste ancacanım sende yeni gelmişsin hoşgeldinn ne zaman söz nişan :)
Selamm ne kadar guzel cok az kalmis canim nisanli misin simdi :)selamm kızlarr bende 2015 Temmuz geliniyim
yok tatlım henüz nişanlı değilim :)Selam canimm. Evet yeni geldim :) kismetse eger 14 subat soz mayis haziran gibi nisan sonraki sene mayis haziran gibi de dugun dusunuyoruz ben sureleri uzun olsun istiyorum hepsini doya doya yasayayim diye. Bir de is durumu vs iste ancasen nisanlisin heralde dimi
Ben simdiden cogu seyimi ayarladim aynen ben de fazla detayciyimyok tatlım henüz nişanlı değilim :)
sadece aileleri tanıştırdık bizde şubat mart gibi sözü nişanı bir arada yapıp en geç ağustos gibide düğün istiyoruz bizde süre kısa olsun istiyoruz :)
hazırlıklarımı yapıyorum işte fazla detaycıyım bakalım ne olcak :)
hediyeliklerin ne olcak canım :)Ben simdiden cogu seyimi ayarladim aynen ben de fazla detayciyimhediyelikler el pankartlari hepsi kafamda hazir bi tek zamanin gecmesi ve hazirlamak kaliyor geriye yani
HOŞGELDİN CANM HAYRLISI OLSUUNN :)selamm kızlarr bende 2015 Temmuz geliniyim
söyle bakalım kuzucum konu ne :)mutluuhatunnn yine bana bi el at kafamda bir fikir var sen de kesin örnek ve bilgi vardırr :)hayalseverrr
Tatlim ben sozde lavanta siseleri nisanda ise magnet tasarlamayi dusunuyorum instagramda zaten bu tarz seyler yaptigim bi sayfam var yani sklikla yapiyorm bunlari ama kendine yapmanin heyecani bambaska olcak tabiihediyeliklerin ne olcak canım :)
Selamm ne kadar guzel cok az kalmis canim nisanli misin simdi :)
o zaman kolay olur senin için:)Tatlim ben sozde lavanta siseleri nisanda ise magnet tasarlamayi dusunuyorum instagramda zaten bu tarz seyler yaptigim bi sayfam var yani sklikla yapiyorm bunlari ama kendine yapmanin heyecani bambaska olcak tabii
Aiyy o konusma balonlari ve cerceveler icin benim sayfama da goz ato zaman kolay olur senin için:)
ben minik şişlere gül suyu koyucam bide sabun yaptırdım yarın alıcam sonra bu ikisini asetat kutulara koyucam :)
bide butik kurabiye :)
konuşma balonları çerçeveler olucak ev için ayrıntılar var :)
sayfanın adı ne canım bakıyım :)Aiyy o konusma balonlari ve cerceveler icin benim sayfama da goz atben de yapiyorum onlardan insallah bi omur mutlu olursunz canim
Instagramda tasarimevimm tatlim iki m var sonunda numaramda var orda bi sorun olursa yardimci olurum seve seve :)sayfanın adı ne canım bakıyım :)
Canım ben diyorum ki düğün salonu girşinde bir masa hazrlatsam böyle hem sekerlemeler olsa hem dekoratif bi kaç bişey ayrıcalıklı kılcak bide foto çekilmek için çerçeve konuşma balonları vs alınıyo ya onları oraya koysam girşte misafirler isterse çekilir düğün sırasında onlar unutuluyo cnküsöyle bakalım kuzucum konu ne :)
çokk mantıklı canım anı defteride olabiir orda :)Canım ben diyorum ki düğün salonu girşinde bir masa hazrlatsam böyle hem sekerlemeler olsa hem dekoratif bi kaç bişey ayrıcalıklı kılcak bide foto çekilmek için çerçeve konuşma balonları vs alınıyo ya onları oraya koysam girşte misafirler isterse çekilir düğün sırasında onlar unutuluyo cnkü
şahane ürünler varr bayıldım :)Instagramda tasarimevimm tatlim iki m var sonunda numaramda var orda bi sorun olursa yardimci olurum seve seve :)
en yakın arkdasım nişanında anı defteri aldı alladı pulladı ben dahil yazcak fırsatı eve gderken ayakkabılarm elmdeyken buldum cok fırsat olmuyo biraz özenmek isteniyo kısa zamanda insanlar yazcak cmle bulamıyo tam anlamını taşıyamıyoo gece o defter o yüzden düşünmyrm ama byle minik minik kcük dekoratf seyler bakıyorum bzm tutcagımz salona uygun olcak seklde :)çokk mantıklı canım anı defteride olabiir orda :)
en yakın arkdasım nişanında anı defteri aldı alladı pulladı ben dahil yazcak fırsatı eve gderken ayakkabılarm elmdeyken buldum cok fırsat olmuyo biraz özenmek isteniyo kısa zamanda insanlar yazcak cmle bulamıyo tam anlamını taşıyamıyoo gece o defter o yüzden düşünmyrm ama byle minik minik kcük dekoratf seyler bakıyorum bzm tutcagımz salona uygun olcak seklde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?