• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kızlar,

Biz dün kendi aramızda da olsa söz yüzüklerimizi taktık çok mutluyum:nazar::nazar:
20141007_173304.jpg
20141007_173857.jpg

ZORLANIRIM DİYORDUM AMA İKİNCİ MAĞAZADA BU YÜZÜĞE VURULDUM :)

hele bii paylaşmaa nasıl küserim bilemezsin bu arada iyi bayramlarrr:KK54::KK54:
Oyyyy paylaşmaz mıyımmm hiçç rezalet olursa bil paylaşırıım benim yaptığım hataları siz yapmayın diye :oops:
gelinciklerrr herkese günaydınn ve iyi bayramlarrr
kazık kadar olduğuma bakmayın bayram harçlıkları toplayıp çeyiz alıcammm hedef 400 tl bana dua edin:KK70:
Tek bir insan bile bana harçlıık vermiyor.. Yaş 27 normalde zaten vermezler ama evlenicez ulannnn :KK14: Neyse toplayabildin mi bişeyler hayalseverrr hayalseverrr ? Kısa günün karı nedir aceba? :KK70:

Ben yaptim canim, kendi nisan pastam ve kurabiyelerimi yaptim. Ilk denemem degildi tabi ki, butik pastacilikla hobi olarak ilgileniyorum yillardir :) cok da guzel oldu. Pastadan bir yiyen ikinci dilimi istedi :KK68:hazir pastalardan cok daha guzeldi ve hayallerimdeki pastayi yapmis oldum :cool: verdigim kurabiye tarifinden 50tane kadar kurabiye cikiyor, kalabalik olsak da bize bir olcu yetti :)

Bu arada hepinize hayirli bayramlar kizlar, bizim nisanlimla gecirdigimiz ilk bayram, cok eglenceli basladi cok sukur:KK73::KK37:
Canım yaptığın pastanın ve kurabiyelerin resmi var mı çookkk merak ettim??? Ne olur var de o_O Bir de en fazla 60 kişi olacağız ebat olarak çok büyük bir tepsim yok pasta için mecburen iki katlı düşünüyorum sence pastaya ve şeker hamuruna ne kadar ölçüler kullanayım? Özellikle şeker hamurunun miktarı ne kadar olmalı? Bir de marshmellowdan yapıcam şeker hamurunu sen hiç denedin mi tavsiye eder misin?

Kızlar sabahtan bu yana pencere mapı siliyorum:) bizim evde ne çok kapı pencere varmış ya:) dahada perdeler takılacak halılar serilecek :) yani işimiz vaktimizden çok :) bu arada yarın aileler arasında bi tanışma olacak :) bizden de bi teyzemi istiyorum ben ama herkes yarın gelmek istiyo bende artık kırılsalarda cuma günü gelin diyecem :110: gelelim diyenlerin hepsinin derdi dedikodu çünkü.
Bizde sadece teyzemi çağırmıştık tanışmaya ama başka kimseye söylemedik tanışmaya gelineceğini bence de kimseyi davet etmeyin sakin huzurlu geçsin işte

dogum gunun kutlu olsun, ayni gün bende kutladim:KK49: Ama benimki biraz macerali olduo_O

Gece tam 00.00da mesaj atardi iki senedir bu sefer bekledim mesaj yok kesin unuttu dedim:oops:

Ardindan telde konustuk hicbisey demedi benim moralim bozuldu ama uykum geldi ondan boyle dedim:63:

Sabah gunaydin mesajiyla birlikte kutladi ama bende facebooktan gordun unuttugunu biliyorum dedim:mad: Cok bozuldu, zaten bulusacaktik cuma gunu hazirlandim gec kaldim bide gelip aldi beni doktora gittik beraber. Cikista ablamla bulusucam ben dedim ben ise gitmicem beraber olalim dedi:KK60: Sonra ablasina gittik pastayi falan hazirlamislar girer girmez mumlari üfledim:KK71: Pesinden de hediyelerim geldi:KK68: Megersem taa gecen hafta almis hediyeleri unutmamis, bosuna kizdim paşama:KK60:
Oyyyy kıyamaammm çok sevindim canım :KK36: kadın milleti ne sabırsısız yaa ben geceden kızardım var ya sabahı bile bekleyemezdim :KK70:

mutluhatuncum şişe içine renkli drajeler oluyor ya onlardan koy. hem yenilir hem gösterişli :KK49: sabun çok beyaz durmuş..
bu arada arefe günü aldklarım kızlaarr :KK69:
karacadan aldıklarım;
Eki Görüntüle 1263124 Eki Görüntüle 1263125 Eki Görüntüle 1263126 Eki Görüntüle 1263128
Eki Görüntüle 1263123 örgü battaniye takımı
Eki Görüntüle 1263127 özdilek pike takımı
Eki Görüntüle 1263129 taç makrosaten nevresim takımı

Eki Görüntüle 1263130 karaca complete set nevresim takımım..aynısnın çift kişilk battaniyeside var..üzerinde melekler filan var:KK68:

Eki Görüntüle 1263131 taç nevresim takımı

Eki Görüntüle 1263136 özdilek hamam seti( önceden bornoz seti almıştım..bi de böyle birşeyim olsun istedim)

:KK68::KK69::KK73:
Hepsine bayıldım gle güle kullan canımm

Oyyyy paylaşmaz mıyımmm hiçç rezalet olursa bil paylaşırıım benim yaptığım hataları siz yapmayın diye :oops:

Tek bir insan bile bana harçlıık vermiyor.. Yaş 27 normalde zaten vermezler ama evlenicez ulannnn :KK14: Neyse toplayabildin mi bişeyler hayalseverrr hayalseverrr ? Kısa günün karı nedir aceba? :KK70:
kısa günün karı 370 tl kuzum 1oo ünü sabunlara verdim bide şeker hamuru ve kalıp aldım:KK70:
kuzum hiç hamuru kendin yapmakla ugraşma bence pastadizaynda bide ekol pastaydı galiba hamurlar kalıplar ne arasan var hemde kapıda ödemeli :) ben pastadizayndan aldım :)

kısa günün karı 370 tl kuzum 1oo ünü sabunlara verdim bide şeker hamuru ve kalıp aldım:KK70:
kuzum hiç hamuru kendin yapmakla ugraşma bence pastadizaynda bide ekol pastaydı galiba hamurlar kalıplar ne arasan var hemde kapıda ödemeli :) ben pastadizayndan aldım :)
Ne kadar gider benim pastama acaba emin olamıyorum hani kendim yapsam arttıra arttıra yaparım ama hazır bilmiorum bi bakayım siteye canım o_O

Canım yaptığın pastanın ve kurabiyelerin resmi var mı çookkk merak ettim??? Ne olur var de o_O Bir de en fazla 60 kişi olacağız ebat olarak çok büyük bir tepsim yok pasta için mecburen iki katlı düşünüyorum sence pastaya ve şeker hamuruna ne kadar ölçüler kullanayım? Özellikle şeker hamurunun miktarı ne kadar olmalı? Bir de marshmellowdan yapıcam şeker hamurunu sen hiç denedin mi tavsiye eder misin?
Ilk defa yapan birine asla tavsiye etmem marshmellowdan ev yapimi seker hamurunu, ozellikle de nisan pastan icin canim. Jelatin sorun oluyor, jelatinsiz yapinca da yapisiyor cok. Hazir almani tavsiye ederim canim seker hamurunu. Tadi da lezzetli oluyor ben Istanbulda Eminonunden aliyorum. Resimleri yuklemistim 290.sayfada resimler. Biz de yaklasik 50 kisiydik, cift katli yapsam bile gozume az geldi, ben de dikdortgen borcamla iki tane yaptim, ust uste koydum. Dikdortgen kocaman bir pastamiz oldu :KK36::KK36:
O heyecanla keserken, ikram ederken de insanin eli ayagina dolasiyor. Bu sekilde ikrami da kolay oldu :) iki dilim yedi cogu kisi, yine de yetti canim :KK36:
Istersen pandispanya ve krema olcusu de veririm. Seker hamurunu da zaten kaplayacagin kati ince acmak gerekiyor, yoksa lezzetli olmuyor. Pastayi kaplayacagin rengi bir kilo hazir al, susleme icin de kucuk paketlerde al. Yeterli olacaktir :)

Ilk defa yapan birine asla tavsiye etmem marshmellowdan ev yapimi seker hamurunu, ozellikle de nisan pastan icin canim. Jelatin sorun oluyor, jelatinsiz yapinca da yapisiyor cok. Hazir almani tavsiye ederim canim seker hamurunu. Tadi da lezzetli oluyor ben Istanbulda Eminonunden aliyorum. Resimleri yuklemistim 290.sayfada resimler. Biz de yaklasik 50 kisiydik, cift katli yapsam bile gozume az geldi, ben de dikdortgen borcamla iki tane yaptim, ust uste koydum. Dikdortgen kocaman bir pastamiz oldu :KK36::KK36:
O heyecanla keserken, ikram ederken de insanin eli ayagina dolasiyor. Bu sekilde ikrami da kolay oldu :) iki dilim yedi cogu kisi, yine de yetti canim :KK36:
Istersen pandispanya ve krema olcusu de veririm. Seker hamurunu da zaten kaplayacagin kati ince acmak gerekiyor, yoksa lezzetli olmuyor. Pastayi kaplayacagin rengi bir kilo hazir al, susleme icin de kucuk paketlerde al. Yeterli olacaktir :)
Hadi yaaa marshmellow bana çok rahat gelmişti üzüldüm bak şimdi :KK43: Peki o zaman zaten nişan tepsisi için eminönüne gidecem bikaç haftaya kadar inşallah o zaman alırım hamurları ve kalıpları. Senin pastanın üstü çok tatlı görünüyor ama yandan ebat olarak göremedim. O zaman canım sen yine iki katlı pasta mantığıyla mı kesip servis yaptın? Yani aynı boyutlar ama üst katı servis yapıp sonra alta geçtiniz dimi? O zaman ancak yeter isanlara çünkü o_O He bide iki katın arasında karton gibi bişey koydunuz mu yoksa hamuru hamurun üstüne mi oturttun? Çok soru sordum ama bu pastalardan yapan birini bulmak zor kusura bakma lütfen :KK68:

kızlarrr
minik yastılarım vardı ya onları sözde vermemeye karar verdim yanına küçük bişey ekleyip kınada dağııtıcam :)
sözde şişelerin içine gül suyu yada kolonya koyucam (kumdan vazgeçtim) etiket ve püskül ekliycem...
sabunlarımı cuma günü alıcam :)
birde kurabiye yapmayı deniycem umarım becerebilirim :)
pembe-puantiyeli-karton-canta-360x360.jpg
böyle karton poşetlere koyucam :) boyutu 11.11 :)

Back