Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaa kuzummmmeraba kızlarrr...
merhabaa kuzummm
bana hergün bayramneberr canımm nasıl geçiyo bayramm
sabun fikri süper canmm..ben de öyle boş boşş oturuyormmbana hergün bayram
sabunların siparişini verdim kuzum cuma alıcam
şeker ve hamuru ve kalıp sipariş verdim onuda deniycem
sende durumlar ne :)
bu hazırlıklar bi türlü bitmiyorsabun fikri süper canmm..ben de öyle boş boşş oturuyormm
Ay inşallah ya bitsin artık çok yoruldum yarın alışveriş var :)daha güzel haberlerini tüm detaylarıyla bekliyoruz canım güzel geçmesine çok sevindim :)
güller 50 kuruş canım
kalpler 1.50 :)
evet canım uyguna buldum :)Aa çok iyiymiş.
Kızlar 1haftada hem temizlik hem misafir ağırlama ne zormuş bugün de fotoğrafcı ayrladım stüdyo olacak nişan fotoğraafları. 15 lira dediler her poza. Bakalım nasıl olacak:)evet canım uyguna buldum :)
çok uyguuun biz poza 30 tlden anlaşmıştık güya 2013 fiyatından son son yararlanmışız yılbaşından sonra zam gelecekti falan heryer öyleydi yani ama nişan gecesi için tuttuğum fotoğrafçı ne mekana gelmeye ek ücret aldı ne de uçuk fiyat tanesini 3 tlden çıkardı beğendiklerimi binlerce poz vardı çok daha güzeldi stüdyodakileri hiiiiiiiç beğenmedimKızlar 1haftada hem temizlik hem misafir ağırlama ne zormuş bugün de fotoğrafcı ayrladım stüdyo olacak nişan fotoğraafları. 15 lira dediler her poza. Bakalım nasıl olacak:)
hoşgeldinn kuzumm :)selam kızlar ben geldim bayram kalabalık gel git derken ancak bakabiliyorum :)
burda bi sessizlik söz konusu bayramı bitiremeyenler var aramızda çok yorucu geçti yahuuu senin nasıldı canım ?hoşgeldinn kuzumm :)
iyi geçti kuzum kurban kestik gelen giden oldu biz ziyaret ettik şükür bitti:)burda bi sessizlik söz konusu bayramı bitiremeyenler var aramızda çok yorucu geçti yahuuu senin nasıldı canım ?
Ben fotoğrafçı tutmayacam canım bizim makinamız var zaten. Yarın alışveriş var alyans ve kıyafet alınacak anneler olacak bide kız kardeşim :))çok uyguuun biz poza 30 tlden anlaşmıştık güya 2013 fiyatından son son yararlanmışız yılbaşından sonra zam gelecekti falan heryer öyleydi yani ama nişan gecesi için tuttuğum fotoğrafçı ne mekana gelmeye ek ücret aldı ne de uçuk fiyat tanesini 3 tlden çıkardı beğendiklerimi binlerce poz vardı çok daha güzeldi stüdyodakileri hiiiiiiiç beğenmedim
Canım aslında biz hemen konuşur hallederdik ama bu sefer neden böyle oldu bilmiyorum, hiç bu kadar uzamamıştı. Yine konuşuyoruz dediğim gibi ondan bundan ama arada bir soğukluk var işte.. İnşallah en kısa zamanda eskiye döneriz. Teşekkür ederim canım desteğin için :)