- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
çok teşekkür ederim kuzucum sanada iyi bayramlarrrselam kızlar iyi bayramlar mutlu hatuncummmm doğum günün kutlusu musmutlu yılın olsun istediin herşey tüm dileklerin gerçekleşsin inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim kuzucum sanada iyi bayramlarrrselam kızlar iyi bayramlar mutlu hatuncummmm doğum günün kutlusu musmutlu yılın olsun istediin herşey tüm dileklerin gerçekleşsin inşallah canım
Evet canım yaa nişanımda dışarda iyi bir yerden pasta almayı düşünüyordum (merhaba,mado,dilek gibi) en az 300 tl ve baktım tariflere kolay yaa herkes yapabilr bence.. Sen yaptın mı hiç canım?
sevgilim doğum günümü unutmamışş kızlarrr
sevgilim doğum günümü unutmamışş kızlarrr
Kızlar sabahtan bu yana pencere mapı siliyorum:) bizim evde ne çok kapı pencere varmış ya:) dahada perdeler takılacak halılar serilecek :) yani işimiz vaktimizden çok :) bu arada yarın aileler arasında bi tanışma olacak :) bizden de bi teyzemi istiyorum ben ama herkes yarın gelmek istiyo bende artık kırılsalarda cuma günü gelin diyecem gelelim diyenlerin hepsinin derdi dedikodu çünkü.
dogum gunun kutlu olsun, ayni gün bende kutladim Ama benimki biraz macerali oldu
Gece tam 00.00da mesaj atardi iki senedir bu sefer bekledim mesaj yok kesin unuttu dedim
Ardindan telde konustuk hicbisey demedi benim moralim bozuldu ama uykum geldi ondan boyle dedim
Sabah gunaydin mesajiyla birlikte kutladi ama bende facebooktan gordun unuttugunu biliyorum dedim Cok bozuldu, zaten bulusacaktik cuma gunu hazirlandim gec kaldim bide gelip aldi beni doktora gittik beraber. Cikista ablamla bulusucam ben dedim ben ise gitmicem beraber olalim dedi Sonra ablasina gittik pastayi falan hazirlamislar girer girmez mumlari üfledim Pesinden de hediyelerim geldi Megersem taa gecen hafta almis hediyeleri unutmamis, bosuna kizdim paşama
Valla ben çok yoruldum 3gün toparlayamam kendimi herhalde:) kızlar bi yandan rahatım gibi geliyo bi yandan bi an önce şu hafta bitsin istiyorum :)Nice senelere kuzu saglikli yaslara :)
Insallah hersey cok guzel gecer hersey gonlunce Olsun cooook guzel gecsin :)
Kızlar hayırlı bayramlar, hepinizin bayramı güzel geçiyor anlaşılan, biz erkek arkadaşımla yaklaşık 10 gündür bozuğuz, bayram da öyle geçiyor işte.. Çok gereksiz ufacık bir şeyden başladı büyüdü gitti. Her gün mesajlaşıyoruz evet ama ikimiz de birbirimize karşı oldukça soğuğuz.
canım merhaba,
Ufacık bir sorunda olsa ne olursa olsun aranızda çözümleyin , ilerde yine önünüze çıktığı zaman aynı sorunu yaşamamış olursunuz o anda kapanır gider yıpratmamış olursunuz birbirinizi canım.
Fazla da uzatmayın derim canım umarım fazla sürmeden aranız düzelir, anlatmak istersen de dinlerim canım sana da iyi bayramlar
Sanada mutlu yıllar canım :)dogum gunun kutlu olsun, ayni gün bende kutladim Ama benimki biraz macerali oldu
Gece tam 00.00da mesaj atardi iki senedir bu sefer bekledim mesaj yok kesin unuttu dedim
Ardindan telde konustuk hicbisey demedi benim moralim bozuldu ama uykum geldi ondan boyle dedim
Sabah gunaydin mesajiyla birlikte kutladi ama bende facebooktan gordun unuttugunu biliyorum dedim Cok bozuldu, zaten bulusacaktik cuma gunu hazirlandim gec kaldim bide gelip aldi beni doktora gittik beraber. Cikista ablamla bulusucam ben dedim ben ise gitmicem beraber olalim dedi Sonra ablasina gittik pastayi falan hazirlamislar girer girmez mumlari üfledim Pesinden de hediyelerim geldi Megersem taa gecen hafta almis hediyeleri unutmamis, bosuna kizdim paşama
Aman canım çok umursama görüşcektiniz siz hala görüşmediniz miKızlar hayırlı bayramlar, hepinizin bayramı güzel geçiyor anlaşılan, biz erkek arkadaşımla yaklaşık 10 gündür bozuğuz, bayram da öyle geçiyor işte.. Çok gereksiz ufacık bir şeyden başladı büyüdü gitti. Her gün mesajlaşıyoruz evet ama ikimiz de birbirimize karşı oldukça soğuğuz.
çok teşekkür ederim canım benim iyi bayramlar:)Nice senelere kuzu saglikli yaslara :)
Valla ben çok yoruldum 3gün toparlayamam kendimi herhalde:) kızlar bi yandan rahatım gibi geliyo bi yandan bi an önce şu hafta bitsin istiyorum :)
Sanada mutlu yıllar canım :)
Benimkide unutmamış kesin unuttu diye söylenip durdum ama öyle bi mesaj attı ki baya ağlattı beni:)
Valla ben daha hediyemi alamadım henüz görüşemedik bayram sonra bi ihale varmış ona hazırlanıyo deli gibi
Aman canım çok umursama görüşcektiniz siz hala görüşmediniz mi
çok teşekkür ederim canım benim iyi bayramlar:)
iyiyim tatlım sen nasılsın :)Nasilsin Tatlim :)
Aman canım çok umursama görüşcektiniz siz hala görüşmediniz mi
iyiyim tatlım sen nasılsın :)
nasıl geçti bayram :)
kararsız kaldım kızlar:)