• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

mesela ekmek kutusu pek iyi değilmiş.tencereler çok çok pahalıydı.şekerlik ve sürahilerinin de daha güzelleri var.ben robotu da gereksiz buluyorum.pratik gibi gelse de mini robottan farkı yok bence canım.

Tencere alma gibi bir durumum yok ona verilen paryla 2 set tencere alınır fuzuli bişey o.
Ekmek kutusu almıştım sen öyle söyleyince şimdi kuşku oluştu bende. ipli mini robotunu aldım onun bi büyüğü zaten kullanışlı değilmiş .

Kızlar ben çok bunaldım sürekli borç ödemekten. Günde 11 saat çalışıyorum, aldığım maaşla her şeyin borcu benim üzerime kalıyor, düğün yapacağız bırakın tek kuruş kenara ayırmayı her ay eksilere gidiyorum :KK43: Kardeşimle beraber yaşıyoruz o da çalışıyor ama o parasını hep kendine harcıyor, ben hep kira faturaya. Doğalgazı o ödeyecekti mesela bende para kalmamıştı, yoksa doğalgazı kapatacaklardı, o gün ödeyemediği için harcamış o parayı da. Eve taşınırken avans almıştım onun borcu yeni bitecek, ben hep hesaplı gittim ne kıyafet ne bir şey almadım kendime. Nişanda yapılan masraflar kredi kartı limitimi taşırmış durumda ve ödeyemiyorum :KK43: Zaten tek başıma kaldırabileceğim bir kira değildi, ona güvenerek çıktım o eve ama o hep çarçur ediyor maaşını. O kadar bunaldım ki çığlık atasım var artık :KK43:

Allah yardımcın olsun canım inan çok iyi anlıyorum seni ben ailemle yaşadığım halde aldığım maaş yetmiyor harçlık bile çok az kalıyor kafayı yicek gibi oluyorum yuva kurana rabbim yardım edermiş ailenden destek almıyr musun peki?

yok canım bu set zaten var bende yeşilli olan set varya onu diyorum şimdii katalogta mevcut ama param yok maalesef daha sora alıcam inş :)

Ben pembesini görmüştüm yeşil olan hangisi canım ?

he sen antartikadan bahsetmiyorsun sera setten bahesiyorsun onlar çok iyiymiş ya ben poşetler ürün koymkatan nefret ediyorum ve onları en başında aldım büyük onalrdan küçükler pek işe yaramıyor canım bilgin olsun

Tencere alma gibi bir durumum yok ona verilen paryla 2 set tencere alınır fuzuli bişey o.
Ekmek kutusu almıştım sen öyle söyleyince şimdi kuşku oluştu bende. ipli mini robotunu aldım onun bi büyüğü zaten kullanışlı değilmiş .

Allah yardımcın olsun canım inan çok iyi anlıyorum seni ben ailemle yaşadığım halde aldığım maaş yetmiyor harçlık bile çok az kalıyor kafayı yicek gibi oluyorum yuva kurana rabbim yardım edermiş ailenden destek almıyr musun peki?

he sen antartikadan bahsetmiyorsun sera setten bahesiyorsun onlar çok iyiymiş ya ben poşetler ürün koymkatan nefret ediyorum ve onları en başında aldım büyük onalrdan küçükler pek işe yaramıyor canım bilgin olsun
Yok canım şu an destek alabilme gibi bir durumum yok, aksine destek olmam lazım. Düğünü kendimiz ne yapabiliyorsak öyle yapıcaz zaten. O yüzden kardeşim de böyle sorumsuz davranınca iyice moralim bozuluyor. Sonuçta o da maaş alıyor, aynı miktarı alıyoruz. Niye ben ev masraflarının çoğunu karşılayıp üzerine ona harçlık vermek zorunda kalıyorum. Ya ona verdiğim para inanın batmaz kesinlikle sakındığımdan değil ama boşa savuruyor hesabını bilmiyor ve hep acısı benden çıkıyor.

Düğün yazın olursa bence saçlar toplu olsun ben nişan da açık yapmıştım terleyince hem bozuluyo hemde çok zorluyo seni canım.. Taç evde olurmu bilemedim ben onu hep gelinlikle hayal ettim :)

Bende aslında açık istiyorum iri dalgalı maşa veya dağnık topuz aralarına bir mini papatyalar koydurabilirim diye düşündüm canım

Öyle olur bence bebiiş. Bunlar dış mekanda çok çok güzel dururlar ama içte bi de evde olmaz bence :)
Olsun illa ki kullanacak bi platform bulur kullanırız biz onuuu :)

Aynen biz buluruz kumsalda düğün yapıyolar ya bayılıyorum onlara da ya düz bir gelinlik başında elinde papatyalar:)

canım ekmek kutusunu kullanmadım ama teyzem kullananlar memnun değil şikayet ediyolar demişti.belkide iyidr bilemiyorum.ben bievdeki ekmek kutularını beğeniyorum birde o yüzden almadım.

gördümm çok güzelmişş güle güle kullan:KK30::KK31: arada uğruyorum ben de ilk kez gördümm senii tanışalımm:KK39:

teşekkür ederim canım.ben denk gelmedim demekki.tanışalım hemen.22 yaşındayım nisanda nişanım var eylülde de evleniyorum. sizin nişan düğün ne zaman :)

aynenn canımcımm aynı zamanlarda asker yolu bekledikk:KK68: ne günlerdiii:KK51: biz hep bekliyozz senlee:KK48: hayırlısıyla Allah izin verirse ağustoss düşünüyoruz siz?
normal şartlarda bizde eylülde olucaktı ama tayin durumlarım sıkıntılı oyüzden belirsiz erkende olabilr

teşekkür ederim canım.ben denk gelmedim demekki.tanışalım hemen.22 yaşındayım nisanda nişanım var eylülde de evleniyorum. sizin nişan düğün ne zaman :)

aynen denk gelmemişizz:KK35:ben de 23 yaşındayım kasımda nişanlandım:KK68: kısmetse ağustos sonu düşünüyoruz düğünüHoppa

evet canım sera set sen söyleyince hatırladım adını. Küçüklerinden 1 tane olması yeterli onada maydanoz roka marul gibi sebzeler koyulur yada havuc felan olur

Kızlar ben çok bunaldım sürekli borç ödemekten. Günde 11 saat çalışıyorum, aldığım maaşla her şeyin borcu benim üzerime kalıyor, düğün yapacağız bırakın tek kuruş kenara ayırmayı her ay eksilere gidiyorum :KK43: Kardeşimle beraber yaşıyoruz o da çalışıyor ama o parasını hep kendine harcıyor, ben hep kira faturaya. Doğalgazı o ödeyecekti mesela bende para kalmamıştı, yoksa doğalgazı kapatacaklardı, o gün ödeyemediği için harcamış o parayı da. Eve taşınırken avans almıştım onun borcu yeni bitecek, ben hep hesaplı gittim ne kıyafet ne bir şey almadım kendime. Nişanda yapılan masraflar kredi kartı limitimi taşırmış durumda ve ödeyemiyorum :KK43: Zaten tek başıma kaldırabileceğim bir kira değildi, ona güvenerek çıktım o eve ama o hep çarçur ediyor maaşını. O kadar bunaldım ki çığlık atasım var artık :KK43:

canım kardeşin yabancı değil sonuçta konuşsan biraz.düğün hazırlıklarından yetişemiyorum eve destek ol desen biraz idareli harcamasını istesen bi süre olmaz mı.

Canımm.. Buradaki çoğu insan gibi ben de çok iyi anlıyorum seni. TAhmnimce aşağı yukarı aynı durumdayız hepimiz.
Ben ve nişanlım öyle bir ödemenin içine girdik ki maaştan tek harçlık kalmamasını bırak dediğin gibi hep eksideyiz. Kartlar ya da diğer borçlar yarıda bile kalıyor. Tam ödemek bile mümkün değil düşün..

Çok zo bi süreç ama biticek elbet. Sonucunda daha ahat ederek alıcaz mükafatını da inşallah..
Kardeşin çalışıo olduğuna göre anlayabilecek yaşta. Otur anlat durumunu. Yetişemiyorum görüyosun yapmama gerek çok şey var ama ben yetiştiremiyorum de. Daha dikkatli olması gerektiğini anlat. Hatta mecbur bırak ki yapsın....
Anlayacaktır umarım. Canını sıkma bu dönemler de geçecek elbet :(

canım kardeşin yabancı değil sonuçta konuşsan biraz.düğün hazırlıklarından yetişemiyorum eve destek ol desen biraz idareli harcamasını istesen bi süre olmaz mı.
Çok konuştum canım ya ne yazık ki bir işe yaramıyor. Katı davranmayı sevmiyorum ama mecbur öyle olucam galiba, yoksa hiçbir zaman ayakları üzerinde duramıycak. Bana geldi param kalmadı işe gidecek yol param yok diye, benim cebimde son 20tl ve bozukluklar vardı. 20yi verdim boyle kaldım ve maaşa daha 8 gün var.. Düşünmüyor çoğu şeyi.

Canımm.. Buradaki çoğu insan gibi ben de çok iyi anlıyorum seni. TAhmnimce aşağı yukarı aynı durumdayız hepimiz.
Ben ve nişanlım öyle bir ödemenin içine girdik ki maaştan tek harçlık kalmamasını bırak dediğin gibi hep eksideyiz. Kartlar ya da diğer borçlar yarıda bile kalıyor. Tam ödemek bile mümkün değil düşün..

Çok zo bi süreç ama biticek elbet. Sonucunda daha ahat ederek alıcaz mükafatını da inşallah..
Kardeşin çalışıo olduğuna göre anlayabilecek yaşta. Otur anlat durumunu. Yetişemiyorum görüyosun yapmama gerek çok şey var ama ben yetiştiremiyorum de. Daha dikkatli olması gerektiğini anlat. Hatta mecbur bırak ki yapsın....
Anlayacaktır umarım. Canını sıkma bu dönemler de geçecek elbet :KK43:
Sağol canım ya ben bu konuda etrafımdan destek alamıyorum ne yazık ki :( nişanlımla paylaşmaktan kaçınıyorum aslında ama bazen mecburen söylüyorum dayanamadığım noktada. Sonra da unut anlattıklarımı diyorum. Ama destekleyici konuşuyor yani kalkıp kardeşime tavır almıyor, umarım da almaz. Onun hayatı öğrenmesi gerek, parası kalmayıp işe gidemediğinde görücek ne olduğunu diyor, sen kalmadığında destek çıkarsan o hep senden destek bekler diyor. Gerçekten öyle resmen eşşek gibi bütün yük bende. Ben hesaplı davranıp ikimizi idare edeim o ikimizin parasını keyfine harcasın. İşin kötü yanı düğünle ilgili bir borca bile giremedim, hep bu fuzuli harcamalar yüzünden oluyor bunlar :( Geçecek umarım bu günler de :(

Kızlar dedemi kaybettim. Uzaklık gerçekten çok kötü hiç eşin dostun olmaması çok kötü. elim kolum bağlandı resmen ne acı bişeymiş bu böyle
başınız sağ olsun canım. Allah geridekilere sabır versin.
Yok canım şu an destek alabilme gibi bir durumum yok, aksine destek olmam lazım. Düğünü kendimiz ne yapabiliyorsak öyle yapıcaz zaten. O yüzden kardeşim de böyle sorumsuz davranınca iyice moralim bozuluyor. Sonuçta o da maaş alıyor, aynı miktarı alıyoruz. Niye ben ev masraflarının çoğunu karşılayıp üzerine ona harçlık vermek zorunda kalıyorum. Ya ona verdiğim para inanın batmaz kesinlikle sakındığımdan değil ama boşa savuruyor hesabını bilmiyor ve hep acısı benden çıkıyor.
tatlım benim kardeşimde malesef aynı durumda. Evin masraflarını geçtim sürekli bir borç çıkartıp eve haciz kağıtları getiriyor. bağırıp çağırıyorsun ama değişen birşey olmuyor ve o borç ödenmiyor gene ben ödüyorum. en son nişana bir ay kala geldi saçma sapan yaptığı bir borç ve ben gene kredi çekip ödemek zorunda kaldım yoksa eve haciz geelcekti. çok şükür ödedim bitti ama boşuna giden bir para. şimdide çalışıyor ama dediğin gibi maaşı aldığı gün parayı bitiriyor sonra abla harçlığım yok abla gelirken şunu alsana. Sinir olsanda kardeş işte can dayanamıyorsun yapıyorsun ama kesinlikle katı olmak gerekiyor. Belkide biz yapamadığımzı için onlarda bizi böyle sömürmeye devam ediyorlar.

Hoşgeldin canıım :)
Ay biz yandık sen yanma valla :KK70: Bazı markalarda standart beden ama bedenli olanlarda uyarmıyor. Sen dikkat edersin artık.
Onca alınacak şeyin arasında dellenmessen tabiii :KK70:

Hahahaha dellenmezsem dikkat ederim inşallah canım :KK70:
Teşekkür ediyorum :KK37:

albümlere eklemiştim seni izlerim şimdi canım.bende görmek isterim bu arada.

:KK58:ay ben minikleri yeni anladım canım kusura bakma.:oops: balayı için aldığın şeyleri düşünmştüm ben o yüzden görmek isterim dedim:oops:.bugün aptallığım üstümde birazcık

Ayyy, çok hoşsun canım :KK36: İlk mesajı okuyunca ben de bi kalakaldım öyle zaten :KK57: Olmadı çekip koyayım madem diye :KK70:Henüz bakmadım canım, bakcam şimdi fotoya. Güle güle güzel günlerde giyersin inşallah :)

canım borç durumu bendede var ne kenara bişey koyabildim ne borçlarımı kapatabildim. Uğraşıp duruyorum çok sinir bozucu :KK43:(

Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun, ben daha bekar halimle düğün derdi filan yokken geçinemiyordum ki (1 tane de kredi ödüyorum), harcamalar başlayınca ne yapcam bilmiyorum. Rabbim verir bi kolaylık dert etmeyin ..

ShiverFly'cım, ben de bu konuda nişanlın gibi düşünüyorum ne yazıkki :KK51:
Yani sen kardeşinin sorunu olduğunda hep yardıma koşarsan o seni hep kenarda garanti olarak görecektir. Bi dönem babam yaptı bana aynı durumu, her ay X lira para gönder deyip dururdu. Sonra bir gönderdim, iki gönderdim, üç gönderdim derken bi baktım bu benim zorunlu görevim gibi olmuş. (2 yıl boyunca). Hatta nasıl olsa bizim kız gönderir diye emekli maaşını da ona göre harcıyor, benden gelenle de faturaları, taksitleri, kartları filan ödüyormuş :KK57:

Baktım olmuyor, gönderemem demek de istemiyorum, gittim kredi çektim araç aldım :KK55:
Belki doğru bişi değildi onlardan para kaçırmak ama, aslında bu para kaçırmak değildi. Maaşları varken bana bel bağlamalarını istemiyordum ki o zaman kadar 2 yıl aralıksız para göndermiştim zaten.

Yani canım zor elbette ama düğün giderlerini gerekçe göstererek kardeşini mecbur bırakmanı tavsiye ediyorum çekinerek. Yoksa ne desen kar etmez, alışmış küçük kardeş olmaya :KK51:

Kardeşinle ciddi ciddi konuş bence olmaz böyle çünkü sende kendine yeni bi yuva kurucaksın herşey ortak olmak zorunda kardeşler hep aynı heralde bende para biriktiririm benimkide gelir sürekli borç diye :KK51:

başınız sağ olsun canım. Allah geridekilere sabır versin.

tatlım benim kardeşimde malesef aynı durumda. Evin masraflarını geçtim sürekli bir borç çıkartıp eve haciz kağıtları getiriyor. bağırıp çağırıyorsun ama değişen birşey olmuyor ve o borç ödenmiyor gene ben ödüyorum. en son nişana bir ay kala geldi saçma sapan yaptığı bir borç ve ben gene kredi çekip ödemek zorunda kaldım yoksa eve haciz geelcekti. çok şükür ödedim bitti ama boşuna giden bir para. şimdide çalışıyor ama dediğin gibi maaşı aldığı gün parayı bitiriyor sonra abla harçlığım yok abla gelirken şunu alsana. Sinir olsanda kardeş işte can dayanamıyorsun yapıyorsun ama kesinlikle katı olmak gerekiyor. Belkide biz yapamadığımzı için onlarda bizi böyle sömürmeye devam ediyorlar.
Ya gerçekten var yani böyle şeyler :KK57: insan durumun içindeyken bile o durumda olduğunu anlamıyor, bu kadar kullanıldığını hissetmiyor ama yazıldıkça gerçekten sinirim daha çok artıyor, bir yandan rahatlıyorum yalnız değilim destek oluyorsunuz çok teşekkür ederim kızlar. Hatanın başı nerede acaba, sonuçta iki kişiyi de aynı aile yetiştiriyor niye böyle? İşin kötü yanı ben kardeşime destek çıkmazsam ailem tarafından bana karşı bi olumsuzluk hissediyorum. Sanki suçlar gibi ama söyleyemiyorlar.
Hahahaha dellenmezsem dikkat ederim inşallah canım :KK70:
Teşekkür ediyorum :KK37:

Ayyy, çok hoşsun canım :KK36: İlk mesajı okuyunca ben de bi kalakaldım öyle zaten :KK57: Olmadı çekip koyayım madem diye :KK70:Henüz bakmadım canım, bakcam şimdi fotoya. Güle güle güzel günlerde giyersin inşallah :)

Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun, ben daha bekar halimle düğün derdi filan yokken geçinemiyordum ki (1 tane de kredi ödüyorum), harcamalar başlayınca ne yapcam bilmiyorum. Rabbim verir bi kolaylık dert etmeyin ..

ShiverFly'cım, ben de bu konuda nişanlın gibi düşünüyorum ne yazıkki :KK51:
Yani sen kardeşinin sorunu olduğunda hep yardıma koşarsan o seni hep kenarda garanti olarak görecektir. Bi dönem babam yaptı bana aynı durumu, her ay X lira para gönder deyip dururdu. Sonra bir gönderdim, iki gönderdim, üç gönderdim derken bi baktım bu benim zorunlu görevim gibi olmuş. (2 yıl boyunca). Hatta nasıl olsa bizim kız gönderir diye emekli maaşını da ona göre harcıyor, benden gelenle de faturaları, taksitleri, kartları filan ödüyormuş :KK57:

Baktım olmuyor, gönderemem demek de istemiyorum, gittim kredi çektim araç aldım :KK55:
Belki doğru bişi değildi onlardan para kaçırmak ama, aslında bu para kaçırmak değildi. Maaşları varken bana bel bağlamalarını istemiyordum ki o zaman kadar 2 yıl aralıksız para göndermiştim zaten.

Yani canım zor elbette ama düğün giderlerini gerekçe göstererek kardeşini mecbur bırakmanı tavsiye ediyorum çekinerek. Yoksa ne desen kar etmez, alışmış küçük kardeş olmaya :KK51:
Çok doğru yapmışsın bence araba alarak. Ben de küçük çaplısını yaptım aslında. Telefonum kırılmıştı açma kapama tuşu falan bozuktu bi de baya eski aşırı yavaşlamıştı. Yine de kullanırım masrafa gerek yok diyordum. Bir baktım kardeşimin telefonunu dolaylı yoldan ben ödüyorum yeter ya dedim gittim ani bir kararla taksite girip yeni telefon aldım geçenlerde. Bakalım bu ay ilk taksidi gelicek, bir de kredi kartı borcu için avans aldım demeyi planlıyorum. Bakalım zora gelince ne olacak. Ama fatura konusunda ne yaparım bilmiyorum. Ödemiyor, ihbar geliyor. Kapanırsa hem açma kapama bedeli gelir, hem de ne duş ne yemek yok... Isınma önemli değil onu geçtim. Ama önemsemiyor kapanırsa kapansın fatura ödemeyiz işte diyor. Bir de bu borçlar yüzünden kredi notum da yerlebir.. O tam vaktinde ödeyecek diye hep benim ekstrelerim ertelendi. O ödedi bütün faturalarını abla bende bu kadar kaldı dedi geçti.. Off of daha örnek çok da...
Düğün giderlerine gelince o gidere bile geçemedim henüz, almam gerekenler var desem de önemsemiyor zerre umrunda değil. Yardımı geçtim engel olmasa keşke..

Kardeşinle ciddi ciddi konuş bence olmaz böyle çünkü sende kendine yeni bi yuva kurucaksın herşey ortak olmak zorunda kardeşler hep aynı heralde bende para biriktiririm benimkide gelir sürekli borç diye :KK51:
Konuşmak kar etmedi, giderlerin yarısını direk ondan alıp gerisiyle ne yaparsa kendi haline bırakmayı düşünüyorum, umarım sıkıntı çıkarmaz tartışmalarımız ciddi derecede büyüyor çünkü. Bana yine bahaneyle gelip vermez gibi geliyor o parayı. Ehliyet kursu diyecek çünkü. Ay ben bunu unutmuştum ya kesin gider kursa yazılır :KK34:Söz kesinlikle dinlemiyor. Allahım sen sabır ver hepimize :( Keşke küçük kardeş olsaydım. Başıma ağrılar girdi vallahi. Sorumluluktan bıktım çocuk bile istemez oldum :KK35:

Konuşmak kar etmedi, giderlerin yarısını direk ondan alıp gerisiyle ne yaparsa kendi haline bırakmayı düşünüyorum, umarım sıkıntı çıkarmaz tartışmalarımız ciddi derecede büyüyor çünkü. Bana yine bahaneyle gelip vermez gibi geliyor o parayı. Ehliyet kursu diyecek çünkü. Ay ben bunu unutmuştum ya kesin gider kursa yazılır :KK34:Söz kesinlikle dinlemiyor. Allahım sen sabır ver hepimize :KK43: Keşke küçük kardeş olsaydım. Başıma ağrılar girdi vallahi. Sorumluluktan bıktım çocuk bile istemez oldum :KK35:
Bende hep küçük kardeş olmak istemişimdir çünkü ailen dahil herkes kıyamaz daha kıymetli olursun

Ya gerçekten var yani böyle şeyler :KK57: insan durumun içindeyken bile o durumda olduğunu anlamıyor, bu kadar kullanıldığını hissetmiyor ama yazıldıkça gerçekten sinirim daha çok artıyor, bir yandan rahatlıyorum yalnız değilim destek oluyorsunuz çok teşekkür ederim kızlar. Hatanın başı nerede acaba, sonuçta iki kişiyi de aynı aile yetiştiriyor niye böyle? İşin kötü yanı ben kardeşime destek çıkmazsam ailem tarafından bana karşı bi olumsuzluk hissediyorum. Sanki suçlar gibi ama söyleyemiyorlar.

Çok doğru yapmışsın bence araba alarak. Ben de küçük çaplısını yaptım aslında. Telefonum kırılmıştı açma kapama tuşu falan bozuktu bi de baya eski aşırı yavaşlamıştı. Yine de kullanırım masrafa gerek yok diyordum. Bir baktım kardeşimin telefonunu dolaylı yoldan ben ödüyorum yeter ya dedim gittim ani bir kararla taksite girip yeni telefon aldım geçenlerde. Bakalım bu ay ilk taksidi gelicek, bir de kredi kartı borcu için avans aldım demeyi planlıyorum. Bakalım zora gelince ne olacak. Ama fatura konusunda ne yaparım bilmiyorum. Ödemiyor, ihbar geliyor. Kapanırsa hem açma kapama bedeli gelir, hem de ne duş ne yemek yok... Isınma önemli değil onu geçtim. Ama önemsemiyor kapanırsa kapansın fatura ödemeyiz işte diyor. Bir de bu borçlar yüzünden kredi notum da yerlebir.. O tam vaktinde ödeyecek diye hep benim ekstrelerim ertelendi. O ödedi bütün faturalarını abla bende bu kadar kaldı dedi geçti.. Off of daha örnek çok da...
Düğün giderlerine gelince o gidere bile geçemedim henüz, almam gerekenler var desem de önemsemiyor zerre umrunda değil. Yardımı geçtim engel olmasa keşke..
Malesefki seni çok iyi anlıyorum. Benim babamda böyle sorumsuz. oyüzden iki katı daha zor. ben bir ara evin bütün faturalarını ödüyorum kartımla mutfak alışverişi yapıyorum o derecedeydi. sonra baktım kardeşim keyifte ben onun borcunu öderken o kız arkadaşları ile tatilde. Babam desen serbest çalışıyor. para kazanamadım diyor ama fosur fosur sigara içiyor. öğreniyorumki millete borç veriyor. Sonra kafam bi esti. kursa yazıldım. ve taksit ödüyorum dedim. evin tek faturasını bile ödemedim. 2 ay ödediler sonra gene ödemediler. Şimdi nişanın masrafını kendim yaptım kredi çektim onu ödüyorum zannediyorlar oyüzden evin masrafını babam veriyor faturaları. kardeşmden hala tık yok tabikide. Anladımki bana güvendiklerinden böyle oluyor bende para olmadığını düşündükleri için ödüyorlar. Olduğunu bildikleri andada nasılsa o öder o yapar diyorlar kendi keyiflerine harcıyorlar. acı ama gerçek. ekstra birşey daha düğün tarihi alalım dediğimdede babam bana diyor paramı var bir sene daha bekleyin anca hazırlanırsınız. sanki bir sene daha beklesem boşa harcamaktan elimde para kalacak :) amann aile işte atılıp satılmıyor en güzeli evlenmek gözünün görmemesi.

Back
X