Ganimet mi ayyy Kiz sen Cok yasa emua hahahahah aynen oyle Tatlim sizler neler yaptiniz bakalim
Tamam canim :)sen neler yaptin bakalim:) hayalseverrr diyor ganimetleri almissin Diye kirdi gecirdi beni
hiç eminönüne bulaşmadım alışveriş yaparken canım tabi bi indirim mutlaka olur heralde:)
hesaplarını bizimlede paylaş:)
nereye gitmiştin
Canım bu arada bir eksiğini keşfettim tabi bende görmemiş olabilirim çok kıytırık bişey ama neyse eveeeeettttttt söylüyoooorruuuuuuuuummmmmm.............................. -----> MAŞRAPASeramik tencere takımı
Çelik tencere takımı
Günlük yemek takımı
Misafir yemek takımı
Misfair ç.k.b takımı
Günlük ç.k.b takımı
Misafir su takımı
Günlük su takımı
Çay takımı
pasta takımı
balık takımı
güveç takımı
çerez takımı
tatlı takımı
cezve takımı
çaydanlık
french press
tepsiler
kesme tahtaları
rende
yağdanlık
oklava merdane
zeytin tabakları
nihale
kurabiye kalıpları
limon sıkacagı
yumurta fırçası
yumurta çırpıcı
soyacak
açacak
meyve bıçakları
kirli kaşıklık
bulaşıklık
süzgeçler
fındık ceviz kıracagı
pizza kesici
bıçak seti
buz kalıbı
buz kovası
sebze kurutucu
derin kaplar
patates soğan kabı
saklama kapları
bardak altlıkları
salata kaseleri
sunum tabakları
sos tenceresi
fincan takımı
kahve yanı bardakları
mutfak sabunluğu
havan
amerikan servisleri
fırın kapları
havluluk
peçetelik
borcam seti
ekmek sepeti
başucu sürahisi
tahta kaşık spatula
meyve tabagı
cam çay kaşıkları
sahan seti
fondü seti
wog tavası
krep tavası
keyif tepsisi
kurabiyelik
kek fanusu
önlük takımı
bölmeli kahvaltı tabakları
kızartma tenceresi
erzak kutu ve kürekleri
kavanozlar
yumurta kalıbı
kara tahta
pano
ekmek kızartma makinesi
tost makinesi
blendr seti
kettle
mutfak listem bu canım
banyo için
banyo takımı
klozet takımı
bornoz takımı
banyo havluları
el yüz havluları
ayak havluları
misafir havluları
havlu sepeti
sabun sepeti
deterjan kutusu
kirli sepeti
çamaşır legeni
mandal-sepeti
çamaşır askılığı
lif
temizlik bezleri-malzemeleri
yatak odası
yatak örtüsü
evlilik seti
nevresimler
yorganlar yastıklar
pikeler
battaniyeler
alez
gecelikler
misafir nevresim takımları
elekrikli aletlerde ütü süpürge kettle ekmek kızartma makinesi tost makinesi blendr seti.. ben çaycı ve kahve makinesini gereksiz buluyorum canım :)
Ayyyy ben heyecan yaptım burda
Canım o zor biraz çünkü annem hala en sıradan evde olan şeylere bile lazım o lazm diye neler alıyor kendinealışveriş sevdasının sonu gelmezz
Düğünü ne zaman yapacaksınız canım? Nikahla aynı gün mü?
kuzum şeker hamuruyla süsliycem :) pastadizayn diye bi site var ordan bakabilirsin :)Canım bu tarif nişan da hediyelik kurabiye tarifi mi? Oysa süsleme falan nasıl olacak bi de gıda boyası falan gerekmiyor mu?
inanmıyorum kendimeee nasıl unutmuşummmCanım bu arada bir eksiğini keşfettim tabi bende görmemiş olabilirim çok kıytırık bişey ama neyse eveeeeettttttt söylüyoooorruuuuuuuuummmmmm.............................. -----> MAŞRAPA
begendiğim ütü 550 tl tl bende bi hesap yapıyım bakalım sonuç ne olcakvalla ganimet bence deben bazen bi yerde bişey görüp beğeneyim yapışıyorum resmen, bu benim diye daha ödemeden aşk yaşamaya başlıyoruz
kabataslak 1600-1700 arası diye hesapladımbu liste dışında ütü masasını ekledim, birde cam sosluklar var ya masada kullandığımız onlardan yok benim onu da alıcam
biz geçen sene ablam evlenirken gittik eminönüne hepsini toplu aldık.
2saten nevresim takımı (sarev marka)
2pamuklu nevresim takımı (sarev)
1battaniye (özdilek)
1pike takımı (sarev)
1yatak örtülü pike takımı (sarev)
1evlilik seti (sarev)
bunların hepsine 750tl vermiştik
valla biz kullanmıyoruz bilmiyorumkızlar aranızda evinde kaşmir halı kullanan var mı ? memnun mu ? değilse neden ?
annem almış bugün eve ben de pek iyi şeyler duymamıştım kaşmir için royal saray falan iyi diyolar değiştirticem de ona görevalla biz kullanmıyoruz bilmiyorum
Bakıyorum kuzukuzum şeker hamuruyla süsliycem :) pastadizayn diye bi site var ordan bakabilirsin :)
Maşrapa önemli tabiinanmıyorum kendimeee nasıl unutmuşummm
valla ganimet bence deben bazen bi yerde bişey görüp beğeneyim yapışıyorum resmen, bu benim diye daha ödemeden aşk yaşamaya başlıyoruz
kabataslak 1600-1700 arası diye hesapladımbu liste dışında ütü masasını ekledim, birde cam sosluklar var ya masada kullandığımız onlardan yok benim onu da alıcam
biz geçen sene ablam evlenirken gittik eminönüne hepsini toplu aldık.
2saten nevresim takımı (sarev marka)
2pamuklu nevresim takımı (sarev)
1battaniye (özdilek)
1pike takımı (sarev)
1yatak örtülü pike takımı (sarev)
1evlilik seti (sarev)
bunların hepsine 750tl vermiştik
günaydın canım kolayy gelsin bizde birazdan mezarlığa gidicez işler güçler hala duruyo evde...Günaydın kızlar :) evimdeyim ama çok iş var çok:) her birimiz bi odaya dağıldık bayram temizliği kış temziliği hepsi karıştı :) birazdan çarşıya gidip sehpa bakacaz :) pazartesi yemek için menüm
mercimek çorbası
et tava
İçli köfte
Pilav
Bi kaç çeşit meze salata:) peki çayın yanına ne yapmam lazım:)
o zaman hepi börtdey tu yu şekerimgünaydın canım kolayy gelsin bizde birazdan mezarlığa gidicez işler güçler hala duruyo evde...
bugün doğum günüm sevgilimden hala ses çıkmadı sabırla bekliyorum :)
canım içli köfte yerine başka bişey daha iyi olmaz mı et var pilavda var içli köfte tek başına ağır bi yemek zaten :)
bizim menü
mercimek çorbası
islim kebabı
güveçte tavuk
arnavut ciğeri
salata
zeytinyağlı sarma
gül böregi
tatlı
havuç salatası:)
çayın yanınada güzel bişeyler bulunur düşünelim :)
Börek bizde düşünüyoruz canım :) ama sevdicek annemden özel istedi onu:) bide antepliler zaten tüm yemekleri ağır onların :)günaydın canım kolayy gelsin bizde birazdan mezarlığa gidicez işler güçler hala duruyo evde...
canım içli köfte yerine başka bişey daha iyi olmaz mı et var pilavda var içli köfte tek başına ağır bi yemek zaten :)
bizim menü
mercimek çorbası
islim kebabı
güveçte tavuk
arnavut ciğeri
salata
zeytinyağlı sarma
gül böregi
tatlı
çok teşekkür ederim canımmm:)o zaman hepi börtdey tu yu şekerimnice senelere sevdiklerinle :)
yinede pilav ve içli köfteyi aynı menüye koymayın bence canım tabi yinede sen bilirsin :)Börek bizde düşünüyoruz canım :) ama sevdicek annemden özel istedi onu:) bide antepliler zaten tüm yemekleri ağır onların :)
günaydın canım kolayy gelsin bizde birazdan mezarlığa gidicez işler güçler hala duruyo evde...
bizim menü
mercimek çorbası
islim kebabı
güveçte tavuk
arnavut ciğeri
salata
zeytinyağlı sarma
gül böregi
tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?