• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kimse Bilmesin Nerde Olduğumu

Sorarlarsa Öldü Dersiniz

Böyle Gelmiş Böylede Gider

Kafam Senden Bile Güzel:KK73::KK73:

çeyizlerimi düşündükçe kendimi kötü kalpli korsan gibi hayal ediyorum sandık dolusu çeyiz topluyorum:KK70:
butik kurabiye denemeye karar verdim:KK71:
ceyizler sandiklardan tasiyor mutluhatun :KK36:
Ayrica kurabiyeler cok guzel oluyor, ozellikle verdigim bu tarifle tam tutuyor kivam :) simdiden kolay gelsin, yapmasi biraz zaman alsa da cok eglenceli ama goren herkesin hayran kalmasi ve ettikleei iltifat paha bicilemez:KK36::KK19:

Ayrica kurabiyeler cok guzel oluyor, ozellikle verdigim bu tarifle tam tutuyor kivam :) simdiden kolay gelsin, yapmasi biraz zaman alsa da cok eglenceli ama goren herkesin hayran kalmasi ve ettikleei iltifat paha bicilemez:KK36::KK19:

Eee hani tarif :)

kızllaarr kızlarrr napıyonuzz :)
içimde bi enerji var tarifi yok:)

çok teşekkür ederim canım:KK36:deniycem canım bakalım nasıl olucak :)
Eee hani tarif :)
LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet bu tarifi paylaştı canım bizimle:)

200 gr margarin
150 gr pudra şekeri
1 yumurta
400 gr un
Vanilya
Tarçın:kk77:

Kizlar ben ilk utu ve supurgemi aldim :KK69:
Philips maraton ve utude philips kaliteli kesinlikle.o da kazanli ama model kodu aklimda degil
Bnde sabah sevdicekle memlekete ucuyorum..yupppiiii. Nikh islemlerini baslatcaz somestra gun alcaz
Ayyyy ben heyecan yaptım burda :KK71:
bide ohhh be herşeyimiz tamam dediğimiz günleri görsek :)
Canım o zor biraz çünkü annem hala en sıradan evde olan şeylere bile lazım o lazm diye neler alıyor kendine :KK53: alışveriş sevdasının sonu gelmezz :KK62:
Du bakalim daha dugunu var tatlim bayramda dugun salonunu tutcaz insallah
Düğünü ne zaman yapacaksınız canım? Nikahla aynı gün mü?

içimde bi enerji var tarifi yok:)

çok teşekkür ederim canım:KK36:deniycem canım bakalım nasıl olucak :)

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet bu tarifi paylaştı canım bizimle:)

200 gr margarin
150 gr pudra şekeri
1 yumurta
400 gr un
Vanilya
Tarçın:kk77:
Canım bu tarif nişan da hediyelik kurabiye tarifi mi? Oysa süsleme falan nasıl olacak bi de gıda boyası falan gerekmiyor mu? o_O

Back