- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
onu daha annem demedi kız 30 senelik evlibide ohhh be herşeyimiz tamam dediğimiz günleri görsek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu daha annem demedi kız 30 senelik evlibide ohhh be herşeyimiz tamam dediğimiz günleri görsek :)
şurda birazcık kendimi teselli ediyorummmonu daha annem demedi kız 30 senelik evli
en yakında zamanda canım bi kurabiye için 3-4 istiyolar ee 50 kurabiye lazım sen hesapla fiyatını
bu daha iyi teselli canım eksik evlensen de bitmiyoşurda birazcık kendimi teselli ediyorummm
inşallah becerebilirimVay Arkadas yaaa ticarete Bak hele:-( Anam Yaa bize uygun yap Tatlim
doğru aslında tamam artık çeyiz almayalımbu daha iyi teselli canım eksik evlensen de bitmiyo
Masallahin var sen becerirsin hissediyom BENinşallah becerebilirim
umarım öyle olurMasallahin var sen becerirsin hissediyom BEN
bence de bence dedoğru aslında tamam artık çeyiz almayalım
ne kadar uğraşkta boş
ceyizler sandiklardan tasiyor mutluhatunçeyizlerimi düşündükçe kendimi kötü kalpli korsan gibi hayal ediyorum sandık dolusu çeyiz topluyorum
butik kurabiye denemeye karar verdim
Inanmak basarmanin yarisidir Tatlim :) Inan yaneumarım öyle olur
ceyizler sandiklardan tasiyor mutluhatun
Ayrica kurabiyeler cok guzel oluyor, ozellikle verdigim bu tarifle tam tutuyor kivam :) simdiden kolay gelsin, yapmasi biraz zaman alsa da cok eglenceli ama goren herkesin hayran kalmasi ve ettikleei iltifat paha bicilemez
içimde bi enerji var tarifi yok:)kızllaarr kızlarrr napıyonuzz :)
çok teşekkür ederim canımdeniycem canım bakalım nasıl olucak :)ceyizler sandiklardan tasiyor mutluhatun
Ayrica kurabiyeler cok guzel oluyor, ozellikle verdigim bu tarifle tam tutuyor kivam :) simdiden kolay gelsin, yapmasi biraz zaman alsa da cok eglenceli ama goren herkesin hayran kalmasi ve ettikleei iltifat paha bicilemez
LezzetliCipetpet bu tarifi paylaştı canım bizimle:)Eee hani tarif :)
içimde bi enerji var tarifi yok:)
çok teşekkür ederim canımdeniycem canım bakalım nasıl olucak :)
LezzetliCipetpet bu tarifi paylaştı canım bizimle:)
200 gr margarin
150 gr pudra şekeri
1 yumurta
400 gr un
Vanilya
Tarçın
Ayyyy ben heyecan yaptım burdaKizlar ben ilk utu ve supurgemi aldim
Philips maraton ve utude philips kaliteli kesinlikle.o da kazanli ama model kodu aklimda degil
Bnde sabah sevdicekle memlekete ucuyorum..yupppiiii. Nikh islemlerini baslatcaz somestra gun alcaz
Canım o zor biraz çünkü annem hala en sıradan evde olan şeylere bile lazım o lazm diye neler alıyor kendine alışveriş sevdasının sonu gelmezzbide ohhh be herşeyimiz tamam dediğimiz günleri görsek :)
Düğünü ne zaman yapacaksınız canım? Nikahla aynı gün mü?Du bakalim daha dugunu var tatlim bayramda dugun salonunu tutcaz insallah
Canım bu tarif nişan da hediyelik kurabiye tarifi mi? Oysa süsleme falan nasıl olacak bi de gıda boyası falan gerekmiyor mu?içimde bi enerji var tarifi yok:)
çok teşekkür ederim canımdeniycem canım bakalım nasıl olucak :)
LezzetliCipetpet bu tarifi paylaştı canım bizimle:)
200 gr margarin
150 gr pudra şekeri
1 yumurta
400 gr un
Vanilya
Tarçın
Rica ederim canim, tarif yengemin, ona ben tesekkur ederim asil :) afiyet olsun hepinize :)Cok sagolsun :) LezzetliCipetpet
Rica ederim canim, tarif yengemin, ona ben tesekkur ederim asil :) afiyet olsun hepinize :)