- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
çok teşekkür ederimm tatlım :)doğumm günün kutlu olsunn canımcımmm nice sağlıklı mutlu aşklı yıllaraa
masıll bi sürpriz yaptı acabasevgilim doğum günümü unutmamışş kızlarrr
hadi bakalımm kolay gelsinnn o zamaannKızlarrr.. Hayatta denemediğim, yapılırken canlı canlı izlemediğim butik pastalarından kendi nişanımda kendim için yapmaya karar verdimmmm.. Sizce bu nasıl bir deli cesaretidir???? Baktım videolara ben bunu yaparım dedim ve sipariş vermicem evde kendim yapıcam (kurabiyeleri de tabi) göze alıyorum hacılarrr
henüz sürpriz yok kuzucum gelemedi zaten trafik filanda çekilmezdi gelince görücez sürprizini ama beni hüngür hüngür ağlatan bi mesaj attı :)masıll bi sürpriz yaptı acaba
kuzum bende kurabiye yapıcamda henüz pastaya cesaret edebilceğimi sanmıyorum :)Kızlarrr.. Hayatta denemediğim, yapılırken canlı canlı izlemediğim butik pastalarından kendi nişanımda kendim için yapmaya karar verdimmmm.. Sizce bu nasıl bir deli cesaretidir???? Baktım videolara ben bunu yaparım dedim ve sipariş vermicem evde kendim yapıcam (kurabiyeleri de tabi) göze alıyorum hacılarrr
Valla korkağımdır ben ama nasıl cesaret ettim hayret kolay gibime geldi neyse kurabiyeler için de şekil bakıyorumkuzum bende kurabiye yapıcamda henüz pastaya cesaret edebilceğimi sanmıyorum :)
günaydın canım kolayy gelsin bizde birazdan mezarlığa gidicez işler güçler hala duruyo evde...
bugün doğum günüm sevgilimden hala ses çıkmadı sabırla bekliyorum :)
canım içli köfte yerine başka bişey daha iyi olmaz mı et var pilavda var içli köfte tek başına ağır bi yemek zaten :)
bizim menü
mercimek çorbası
islim kebabı
güveçte tavuk
arnavut ciğeri
salata
zeytinyağlı sarma
gül böregi
tatlı
havuç salatası:)
çayın yanınada güzel bişeyler bulunur düşünelim :)
Evet canım yaa nişanımda dışarda iyi bir yerden pasta almayı düşünüyordum (merhaba,mado,dilek gibi) en az 300 tl ve baktım tariflere kolay yaa herkes yapabilr bence.. Sen yaptın mı hiç canım?Dogumgunun kutlu olsun mutluhatunSevgilinin supriz yapmasina ayri sevindim dogrusu :) butik kurabiye ve pasta konusunda da bildiklerimi detayli olarak sizinle seve seve paylasirim kizlar Emin olun kurabiyeyi yapabiliyorsaniz pastayi da yaparsiniz
günaydın canım iyi bayramlarrr çok özel bilgilerini bekliyoruz artık :)Dogumgunun kutlu olsun mutluhatunSevgilinin supriz yapmasina ayri sevindim dogrusu :) butik kurabiye ve pasta konusunda da bildiklerimi detayli olarak sizinle seve seve paylasirim kizlar Emin olun kurabiyeyi yapabiliyorsaniz pastayi da yaparsiniz
hele bii paylaşmaa nasıl küserim bilemezsin bu arada iyi bayramlarrrValla korkağımdır ben ama nasıl cesaret ettim hayret kolay gibime geldi neyse kurabiyeler için de şekil bakıyorumBenim nişan senden önce olacak yapıp ettiklerimin fotolarını yüklerim size örnek olur :)
çok teşekkür ederim kuzum işlerini bitirde gel biz güzel haberlerini bekliyoruz çeyizlerinide en kısa zamanda görmek isteriz iyi bayramlarrMutluhatunum dogum gunun kutlu olsun..memlekettym yogunum ugrayamiyorum buralara. Bugun ceyize baya alisvrris yaptim :)
Optum hepinizi iyi bayramlar hrrkesee
menüye sarmada eklendi kızlar zeytinyağlı olarak:)yinede pilav ve içli köfteyi aynı menüye koymayın bence canım tabi yinede sen bilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?