2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Doğum günün kutlu olsun canım Allah sevdiklerine nice mutlu huzurlu uzun yıllar nasip etsinn :)

Kızlarrr.. Hayatta denemediğim, yapılırken canlı canlı izlemediğim butik pastalarından kendi nişanımda kendim için yapmaya karar verdimmmm.. Sizce bu nasıl bir deli cesaretidir???? Baktım videolara ben bunu yaparım dedim ve sipariş vermicem evde kendim yapıcam (kurabiyeleri de tabi) göze alıyorum hacılarrr

hadi bakalımm kolay gelsinnn o zamaann

kuzum bende kurabiye yapıcamda henüz pastaya cesaret edebilceğimi sanmıyorum :)

kuzum bende kurabiye yapıcamda henüz pastaya cesaret edebilceğimi sanmıyorum :)
Valla korkağımdır ben ama nasıl cesaret ettim hayret kolay gibime geldi neyse kurabiyeler için de şekil bakıyorum Benim nişan senden önce olacak yapıp ettiklerimin fotolarını yüklerim size örnek olur :)

Dogumgunun kutlu olsun mutluhatun Sevgilinin supriz yapmasina ayri sevindim dogrusu :) butik kurabiye ve pasta konusunda da bildiklerimi detayli olarak sizinle seve seve paylasirim kizlar Emin olun kurabiyeyi yapabiliyorsaniz pastayi da yaparsiniz

Dogumgunun kutlu olsun mutluhatun Sevgilinin supriz yapmasina ayri sevindim dogrusu :) butik kurabiye ve pasta konusunda da bildiklerimi detayli olarak sizinle seve seve paylasirim kizlar Emin olun kurabiyeyi yapabiliyorsaniz pastayi da yaparsiniz
Evet canım yaa nişanımda dışarda iyi bir yerden pasta almayı düşünüyordum (merhaba,mado,dilek gibi) en az 300 tl ve baktım tariflere kolay yaa herkes yapabilr bence.. Sen yaptın mı hiç canım?

Mutluhatunum dogum gunun kutlu olsun..memlekettym yogunum ugrayamiyorum buralara. Bugun ceyize baya alisvrris yaptim :)
Optum hepinizi iyi bayramlar hrrkesee

günaydın canım iyi bayramlarrr çok özel bilgilerini bekliyoruz artık :)

Valla korkağımdır ben ama nasıl cesaret ettim hayret kolay gibime geldi neyse kurabiyeler için de şekil bakıyorum Benim nişan senden önce olacak yapıp ettiklerimin fotolarını yüklerim size örnek olur :)
hele bii paylaşmaa nasıl küserim bilemezsin bu arada iyi bayramlarrr

Mutluhatunum dogum gunun kutlu olsun..memlekettym yogunum ugrayamiyorum buralara. Bugun ceyize baya alisvrris yaptim :)
Optum hepinizi iyi bayramlar hrrkesee
çok teşekkür ederim kuzum işlerini bitirde gel biz güzel haberlerini bekliyoruz çeyizlerinide en kısa zamanda görmek isteriz iyi bayramlarr

Musmutlu bayramlar kızlar :)
hayalseverrr inşallah hedefini tamamlarsın ben dağıtacm harçlık sanırım :)

selam kızlar iyi bayramlar mutlu hatuncummmm doğum günün kutlusu musmutlu yılın olsun istediin herşey tüm dileklerin gerçekleşsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…