- 16 Nisan 2010
- 2.316
- 868
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasilsin Tatlim :)merhaba şekerim
iyiyim kuzum sen nasılsın :)Buralardayım tatlım :) laf atan olmadı ben bu sefer Atayım dedim
Nasılsın kuzu
Nasilsin Tatlim :)
Bende iyyim Cok sukur canm :) ise gittim geldim gecen hafta Çeyize nevresim takimi el havlusu aldim :)iyiyim kuzum sen nasılsın :)
neler yaptın kayboldun bi ara:)
iyiyim canım sen nasılsın yoktun ortada
yeni ganimetler ekledin demek çok sevindimm :))Bende iyyim Cok sukur canm :) ise gittim geldim gecen hafta Çeyize nevresim takimi el havlusu aldim :)
Misafir su takımı
french press
bulaşıklık
buz kovası
peçetelik
ekmek sepeti
wog tavası
krep tavası
keyif tepsisi
kek fanusu
önlük takımı
bölmeli kahvaltı tabakları
kızartma tenceresi
erzak kutu ve kürekleri
kavanozlar
yumurta kalıbı
kara tahta
pano
blendr seti
mutfak listem bu canım
banyo için
banyo takımı
klozet takımı
havlu sepeti
sabun sepeti
deterjan kutusu
kirli sepeti
çamaşır legeni
mandal-sepeti
çamaşır askılığı
temizlik bezleri-malzemeleri
benimde bunlar eksik Precious :)
Bende iyyim Cok sukur canm :) ise gittim geldim gecen hafta Çeyize nevresim takimi el havlusu aldim :)
Bende iyyim Cok sukur canm aslinda buralardaydim laf atmamistim:) kendimi hatirlatayim bir dedim
yeni ganimetler ekledin demek çok sevindimm :))
birazdan küçük bi hesaplama yapıcam bakalım eksiklerim ne kadar tutar diye gerçi nevresim gelin seti pikeler için falan toplu ve nakit almayı düşünüyorum, indirim yaparlar herhalde biraz, eminönünden alıcam.
hatırlat tabi hatta kaybolma
hiç eminönüne bulaşmadım alışveriş yaparken canım tabi bi indirim mutlaka olur heralde:)birazdan küçük bi hesaplama yapıcam bakalım eksiklerim ne kadar tutar diye gerçi nevresim gelin seti pikeler için falan toplu ve nakit almayı düşünüyorum, indirim yaparlar herhalde biraz, eminönünden alıcam.
nereye gitmiştinben de geldim bendee
temizliğe ev kızıyım ben ev kızıyımhiç eminönüne bulaşmadım alışveriş yaparken canım tabi bi indirim mutlaka olur heralde:)
hesaplarını bizimlede paylaş:)
nereye gitmiştin
çeyizlerimi düşündükçe kendimi kötü kalpli korsan gibi hayal ediyorum sandık dolusu çeyiz topluyorumGanimet mi ayyy Kiz sen Cok yasa emu a hahahahah aynen oyle Tatlim sizler neler yaptiniz bakalim
ilk gelinimiz sen olcaksın heraldeeeKizlar ben ilk utu ve supurgemi aldim
Philips maraton ve utude philips kaliteli kesinlikle.o da kazanli ama model kodu aklimda degil
Bnde sabah sevdicekle memlekete ucuyorum..yupppiiii. Nikh islemlerini baslatcaz somestra gun alcaz
aynen öyle bi dolu eşya yani evi ev yapan çeyiz zenginliğiçeyizlerimi düşündükçe kendimi kötü kalpli korsan gibi hayal ediyorum sandık dolusu çeyiz topluyorum
butik kurabiye denemeye karar verdim
bide ohhh be herşeyimiz tamam dediğimiz günleri görsek :)aynen öyle bi dolu eşya yani evi ev yapan çeyiz zenginliği
çeyizlerimi düşündükçe kendimi kötü kalpli korsan gibi hayal ediyorum sandık dolusu çeyiz topluyorum
butik kurabiye denemeye karar verdim
ilk gelinimiz sen olcaksın heraldeee
en yakında zamanda canım bi kurabiye için 3-4 istiyolar ee 50 kurabiye lazım sen hesapla fiyatınıAhahah iyi kalpli Korsan olur senden Robin Hood gibi hos o Korsan Degil de Caktirma
Aaaa super faliyetler ne zaman:)