• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Misafir su takımı

french press

bulaşıklık

buz kovası

peçetelik

ekmek sepeti

wog tavası
krep tavası
keyif tepsisi

kek fanusu
önlük takımı
bölmeli kahvaltı tabakları
kızartma tenceresi
erzak kutu ve kürekleri
kavanozlar
yumurta kalıbı
kara tahta
pano

blendr seti

mutfak listem bu canım

banyo için
banyo takımı
klozet takımı

havlu sepeti
sabun sepeti
deterjan kutusu
kirli sepeti
çamaşır legeni
mandal-sepeti
çamaşır askılığı

temizlik bezleri-malzemeleri

benimde bunlar eksik Precious Precious :)

Misafir su takımı

french press

bulaşıklık

buz kovası

peçetelik

ekmek sepeti

wog tavası
krep tavası
keyif tepsisi

kek fanusu
önlük takımı
bölmeli kahvaltı tabakları
kızartma tenceresi
erzak kutu ve kürekleri
kavanozlar
yumurta kalıbı
kara tahta
pano

blendr seti

mutfak listem bu canım

banyo için
banyo takımı
klozet takımı

havlu sepeti
sabun sepeti
deterjan kutusu
kirli sepeti
çamaşır legeni
mandal-sepeti
çamaşır askılığı

temizlik bezleri-malzemeleri

benimde bunlar eksik Precious Precious :)

birazdan küçük bi hesaplama yapıcam bakalım eksiklerim ne kadar tutar diye:KK14: gerçi nevresim gelin seti pikeler için falan toplu ve nakit almayı düşünüyorum, indirim yaparlar herhalde biraz, eminönünden alıcam.

Bende iyyim Cok sukur canm :) ise gittim geldim gecen hafta Çeyize nevresim takimi el havlusu aldim :)

Bende iyyim Cok sukur canm aslinda buralardaydim laf atmamistim:) kendimi hatirlatayim bir dedim :-)

hatırlat tabi hatta kaybolma:KK50:

yeni ganimetler ekledin demek çok sevindimm :))

Ganimet mi ayyy Kiz sen Cok yasa emu :-) a hahahahah:-) aynen oyle Tatlim sizler neler yaptiniz bakalim;)

birazdan küçük bi hesaplama yapıcam bakalım eksiklerim ne kadar tutar diye:KK14: gerçi nevresim gelin seti pikeler için falan toplu ve nakit almayı düşünüyorum, indirim yaparlar herhalde biraz, eminönünden alıcam.

hatırlat tabi hatta kaybolma:KK50:

Tamam canim :):-) sen neler yaptin bakalim:) hayalseverrr hayalseverrr diyor ganimetleri almissin Diye kirdi gecirdi beni:-)

hiç eminönüne bulaşmadım alışveriş yaparken canım tabi bi indirim mutlaka olur heralde:)
hesaplarını bizimlede paylaş:)
ben de geldim bendee :KK54:
nereye gitmiştin:KK70:

Kizlar ben ilk utu ve supurgemi aldim :KK69:
Philips maraton ve utude philips kaliteli kesinlikle.o da kazanli ama model kodu aklimda degil
Bnde sabah sevdicekle memlekete ucuyorum..yupppiiii. Nikh islemlerini baslatcaz somestra gun alcaz
ilk gelinimiz sen olcaksın heraldeee:KK68::KK68:

çeyizlerimi düşündükçe kendimi kötü kalpli korsan gibi hayal ediyorum sandık dolusu çeyiz topluyorum:KK70:
butik kurabiye denemeye karar verdim:KK71:
aynen öyle bi dolu eşya yani evi ev yapan çeyiz zenginliği ;)

çeyizlerimi düşündükçe kendimi kötü kalpli korsan gibi hayal ediyorum sandık dolusu çeyiz topluyorum:KK70:
butik kurabiye denemeye karar verdim:KK71:

Ahahah :-) iyi kalpli Korsan olur senden :-) Robin Hood gibi hos o Korsan Degil de Caktirma :-)
Aaaa super ;) faliyetler ne zaman:)

Back