Kızlar selammm fikrinize ihtiyacım var
kuzenimin arkadaşı yurt dışında yaşıyo ablası taç satıyomuş modelleri gördüm bayıldım kuzenim aracılığıyla arkadaşıyla konuştum modeli beğen ben kargoyla gönderirim dedi çok mutlu oldumm ama seçemiyorum bi türlü bana kalsa hepsini alırım ama fiyatlarda biraz ucuk bide euro olarak ödeyeceğim için malum biraz pahalıya denk geliyo birsürü model var bazılarını göstericem size sizce hangisi güzel ? Eki Görüntüle 1429952 Eki Görüntüle 1429953 Eki Görüntüle 1429954 Eki Görüntüle 1429955 Eki Görüntüle 1429956
bunlardan instagramda yapanlar var canım istersen vereyim o kadae para verme kargo parasıı felan canım
hoşgeldin :)
Biz de evde yapmıştık çok büyütmeyelim dedik ama benimkinin sülale kalabalık evde her oda dolu doluydu :)) Ama güzel oluyor ya onca insanın mululuğunuz için bir araya gelmesi. Ben de seninle aynı durumdayım, ailemden ayrı şehirdeyim kardeşimle, nişanlımla aynı şehirde yaşıyoruz. Çoğu şeye annem ve akrabalar koşturdu sağolsun. Ben buradan isteklerimi söyledim sadece. Bir haftasonu gittim sadece alışverişimizi yaptık. Elbise sade bir şey giyeceksin sanırım, onu bi araştır istersen. Bir de hiç yüzük baktınız mı en heyecanlı kısmı :)
Yok vallahi sıkılmadım okurken. Bize heyecan lazım şu sıralar böyle bi sıkıntılıyız azıcık güzel haberler duyalım :)) Maşallah diyeyim mutluluğunuz daim olsun. Kıskanmadım değil ama bakNazar boncuğunu eksik etmeyelim
Teşkkür ediyorum canım, jet hızıyla hoşbuldumAmin canım hepimize inşallah :)
Çok beğendim ben ya çok kullanışlı görünüyor
Aramıza da jet hızıyla gelmiş oldun hoş geldin :) herşey gönlünüzce olsunn :) bizde 5 yıldır hala evlenemedikk
Ya işte insan kafasında kurup gerçeğe dönmeyince öyle oluyoraynen öyle olcak.birde aptal sarışın gibi laftanda anlamıyorum.
ayy cidden mibunlardan instagramda yapanlar var canım istersen vereyim o kadae para verme kargo parasıı felan canım
dimii yaa çok güzellerrrayyy bayıldım ben bunlaraaa
Otobüs detayı önemli tabi, aynı şekilde gittim ben deHoşbuldum canım, teşekkür ediyorum
Çok teşekkür ederim canım, kuyumcu önünden geçerken filan şöyle bir baktık ama ciddi ciddi bakamadık daha. O hafta sonları da başka bi işle uğraşıyor, ben de gündüz iş, gece dersler projeler filan çok yoğunuz. Birbirimizi zor görüyoruz. Bu hafta sonu ödevlerim bitiyor, pazartesi teslim etcem. Ondan sonra kıyafet ve yüzük bakcaz. Nisan'dan önce 1-2 haftaya kadar (14-15 Mart gibi) onun ailesi ile birlikte tanışmaya gitcez bizimkilere (ben otobüsle)
Kıyafet konusunda da öneriniz olursa çok mutlu olurum. Boyum 1.70, ince sayılırım. Benimki kırmızı bordo filan gibi iddialı renkler olsun istiyor
Nazar boncukları için de çok teşekkürler, çok naziksin
Bi de bu nişanda bohça filan işleri varmış, o kadar konuya hakimim ki daha yeni duydum. O konuda da fikriniz varsa alabilirim. Netten baktım içeriğine filan, güzel videolar var. Yaratıcı bişiler olursa çok mutlu olurum.
Bu arada bi itirafta buluncamBenimkine ilk zamanlar o kadar çok eziyet ettim ki, sonra ben çıkma teklif ettim Hahahaha, çok komikti halimi bi görceksiniz. Şapşal şapşal (Bu da keyfiniz yerine gelsin diye)
Teşkkür ediyorum canım, jet hızıyla hoşbuldum
Bizede söyle fiyatlarını :))Bend eçok beğendim :) bizim orda yeri haftasonu gidip bi bakıyım canlı canlı :) topluca bir fiyat alayım bakim ne kadar indirim yapcaklar:)gümüşlğüde var ama ben onu istemicem gereksiz
Kızlar selammm fikrinize ihtiyacım var
kuzenimin arkadaşı yurt dışında yaşıyo ablası taç satıyomuş modelleri gördüm bayıldım kuzenim aracılığıyla arkadaşıyla konuştum modeli beğen ben kargoyla gönderirim dedi çok mutlu oldumm ama seçemiyorum bi türlü bana kalsa hepsini alırım ama fiyatlarda biraz ucuk bide euro olarak ödeyeceğim için malum biraz pahalıya denk geliyo birsürü model var bazılarını göstericem size sizce hangisi güzel ? Eki Görüntüle 1429952 Eki Görüntüle 1429953 Eki Görüntüle 1429954 Eki Görüntüle 1429955 Eki Görüntüle 1429956
Ya işte insan kafasında kurup gerçeğe dönmeyince öyle oluyor
canım instagramda böylelerini görememiştim ben inşallah bunlardan bulursam daha iyi olur ucuza denk gelirse bide dadından yenmezBizede söyle fiyatlarını :))
hepsi birbirinden güzel ama instagramdan al o kadar para verme canımm
Hoşbuldum canım, teşekkür ediyorum
Çok teşekkür ederim canım, kuyumcu önünden geçerken filan şöyle bir baktık ama ciddi ciddi bakamadık daha. O hafta sonları da başka bi işle uğraşıyor, ben de gündüz iş, gece dersler projeler filan çok yoğunuz. Birbirimizi zor görüyoruz. Bu hafta sonu ödevlerim bitiyor, pazartesi teslim etcem. Ondan sonra kıyafet ve yüzük bakcaz. Nisan'dan önce 1-2 haftaya kadar (14-15 Mart gibi) onun ailesi ile birlikte tanışmaya gitcez bizimkilere (ben otobüsle)
Kıyafet konusunda da öneriniz olursa çok mutlu olurum. Boyum 1.70, ince sayılırım. Benimki kırmızı bordo filan gibi iddialı renkler olsun istiyor
Nazar boncukları için de çok teşekkürler, çok naziksin
Bi de bu nişanda bohça filan işleri varmış, o kadar konuya hakimim ki daha yeni duydum. O konuda da fikriniz varsa alabilirim. Netten baktım içeriğine filan, güzel videolar var. Yaratıcı bişiler olursa çok mutlu olurum.
Bu arada bi itirafta buluncamBenimkine ilk zamanlar o kadar çok eziyet ettim ki, sonra ben çıkma teklif ettim Hahahaha, çok komikti halimi bi görceksiniz. Şapşal şapşal (Bu da keyfiniz yerine gelsin diye)
Teşkkür ediyorum canım, jet hızıyla hoşbuldum
Güzel şeyler var evet ama malzeme falan hiç yazmamışlar yaaabu evgörde ne güzel mobilyalar varmış netten bende beğendim şimdi bi kaç bişi mağazaya gitmek lazım
Kız sen nasıl yetişiyosun buralara :)) Allah kolaylık versin vallaha, çocuk istiyordun ya hemen, bu duruma alışamadan çocuk gelirse ne olur haliniz onu da düşün derimAyy maşallah sizr bugün ne yazmışınız siz tam 45dk dır sizi okuyorum hiç telaş etmeyin herşey çook güzel oluyo:)) ayy kızlar evliliğin tek tarafıda sevdiğin adam hep yanında. onun dışında bi sürü sorumluluk var pufff bana çok zor geliyo( bide kocişime hediye yapcaktım albüm hazırladım ama sipariş veremiyorum neyse azcık uyim sonra kalkıp yemek yapacam falan filan. Bugünde çok yoruldum neyse ki yarın dersim yok :) hepinizi öpüyorum:))
mhnds_ hayırlı olsun canım çokkk beğendim:)
Ya kızlar bunların fiyatları ortalama ne kadar ben de merak ediyorum. Muhteşem görünüyorlar. Hayalimde hep kumsal düğünü vardı böyle taç takıcaktım, helenistik bir gelinlik giyecektim, güzel bir aydınlatma olacaktı ateşlerle. Hahah ne fantezi kurmuşum ya artık düğün salonuna tıkılıcaz 1000 kişicanım instagramda böylelerini görememiştim ben inşallah bunlardan bulursam daha iyi olur ucuza denk gelirse bide dadından yenmez
ne fuarı canım nerede?Güzel şeyler var evet ama malzeme falan hiç yazmamışlar yaaahaftasonu fuara giderim bende bi merak ediyorum bu sene neler var diye :)
Mobilya fuarı canım izmirde, istanbuldaki kadar iyi olmuyo ama idare ediyoz :) istanbuldakine gittin mi ?ne fuarı canım nerede?
mobilya için olana gidemedim canım ya başka işlerim vardıMobilya fuarı canım izmirde, istanbuldaki kadar iyi olmuyo ama idare ediyoz :) istanbuldakine gittin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?