- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
Maşallah canım bizim de öyle çok şükür :)
Bizim deee 176 gün vaar
Hayırlı olsun canım :)
teşekkürler canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım bizim de öyle çok şükür :)
Bizim deee 176 gün vaar
Hayırlı olsun canım :)
İzmirde bende bulamadım halaİzmirdeyim kızlar.
150 kişilik düşünüyorum. Pahalı olsun istemiyorum çünkü nişanlımla kredi çekip yapıyoruz herşeyimizi.
Pınarbaşına baktın mı ?24 nisan kına. 25 nisan nikah canım.
Sadece nikah olacağı için bari kına eğlenceli olsun istiyorum.
Haksız mıyım?
bende telaştayım bendeHatunlar daha 6 ay var ama benim aklımda model olmadığı için azıcık panik yaptım![]()
bende telaştayım bende![]()
canım bir pazar günü baktım bikaç mağazaya okadar ama işte bu diyeceğim bir şey çıkmadı. yaza doğru paraları artar diye şimdiden ayarlayın diyorlar ama bilemedim.sen gelinlik baktın mı?
canım bir pazar günü baktım bikaç mağazaya okadar ama işte bu diyeceğim bir şey çıkmadı. yaza doğru paraları artar diye şimdiden ayarlayın diyorlar ama bilemedim.
Canım zor bi durum anlıyorum seni bencede annesinin dediği gibi yap babasına aldırmaya çalışın madem durumu var yapsın hani durumu kötü olur yapamayacak durumda olur ozaman anlarım ama durumu olupta evladına yardım etmeyen insanları anlamıyorum cidden bazen çokta düşünceli davranmicaksın bu konularda sonra tepene çıkıyolarkızlar sizinle birşey paylaşacağım. Nişanlımın ailesinin evine gittik. Biliyorsunuz başka şehirdeler ve nişandan beri yüz yüze görüşmemiştik. Eve gittik bir sürü bişiler alınmış. bir sürü borçlar yapılmış babasının saçma sapan bir yerlere yatırımlık bişiler yapacağını öğrendik. bunlar iyi hoş ama daha 10 gün öncesine kadar bizim düğün masrafları konuşulurken sıkışığız şöyleyiz böyleyiz okadar çok değilmi diye nişanlıma kendini acındıran babası parayı saçma sapan şeylere harcıyormuş. nişanlım duyunca çok bozuldu sinir oldu tabi ben ona acıyorum kendimi zora sokuyorum o neden bizi düşünmüyor diye. Bunlar konuşulurken aklımamath27 geldi. Salon bakarken bana "istediğin yeri tutmaya çalış ucuz olsun die dediklerini yapma gene yaranamazsın demişti" gerçektende öyleymiş.Ne kadar acı o parası varken kendini acındırıyor bizi zora sokuyor. Anneside babası yokken bize diyor parası var isteyin yaptırın boşa harcamasın zora girmeyin die. Napcamı şaşırdım valla.
bilmiyorumki canım sorduklarım şuan ortalama 2 bin diyor.Ben hiç bakmadım, aklımda da birşey yok ...belirsizlikten panik yaptım kısa süreliGerçekten fiyatlar yaza doğru artıyor mu?
bilmiyorumki canım sorduklarım şuan ortalama 2 bin diyor.
haklısın canım bazılarına da düşünceli olmak aramıyor nasılsa yapıyorlar diyor. Bazen çok gurur yapıyorum ama sonra bakıyorum para var saçma sapan yerlere harcayacaklarına sana harcasınlar ne aptalca gurur yapıyorsun diyorum kendi kendime. Nişanlımda şuan söylenio ona yaptırıcam diyor ama bakalım nolcak.Canım zor bi durum anlıyorum seni bencede annesinin dediği gibi yap babasına aldırmaya çalışın madem durumu var yapsın hani durumu kötü olur yapamayacak durumda olur ozaman anlarım ama durumu olupta evladına yardım etmeyen insanları anlamıyorum cidden bazen çokta düşünceli davranmicaksın bu konularda sonra tepene çıkıyolar
kızlar sizinle birşey paylaşacağım. Nişanlımın ailesinin evine gittik. Biliyorsunuz başka şehirdeler ve nişandan beri yüz yüze görüşmemiştik. Eve gittik bir sürü bişiler alınmış. bir sürü borçlar yapılmış babasının saçma sapan bir yerlere yatırımlık bişiler yapacağını öğrendik. bunlar iyi hoş ama daha 10 gün öncesine kadar bizim düğün masrafları konuşulurken sıkışığız şöyleyiz böyleyiz okadar çok değilmi diye nişanlıma kendini acındıran babası parayı saçma sapan şeylere harcıyormuş. nişanlım duyunca çok bozuldu sinir oldu tabi ben ona acıyorum kendimi zora sokuyorum o neden bizi düşünmüyor diye. Bunlar konuşulurken aklımamath27 geldi. Salon bakarken bana "istediğin yeri tutmaya çalış ucuz olsun die dediklerini yapma gene yaranamazsın demişti" gerçektende öyleymiş.Ne kadar acı o parası varken kendini acındırıyor bizi zora sokuyor. Anneside babası yokken bize diyor parası var isteyin yaptırın boşa harcamasın zora girmeyin die. Napcamı şaşırdım valla.
kızlar sizinle birşey paylaşacağım. Nişanlımın ailesinin evine gittik. Biliyorsunuz başka şehirdeler ve nişandan beri yüz yüze görüşmemiştik. Eve gittik bir sürü bişiler alınmış. bir sürü borçlar yapılmış babasının saçma sapan bir yerlere yatırımlık bişiler yapacağını öğrendik. bunlar iyi hoş ama daha 10 gün öncesine kadar bizim düğün masrafları konuşulurken sıkışığız şöyleyiz böyleyiz okadar çok değilmi diye nişanlıma kendini acındıran babası parayı saçma sapan şeylere harcıyormuş. nişanlım duyunca çok bozuldu sinir oldu tabi ben ona acıyorum kendimi zora sokuyorum o neden bizi düşünmüyor diye. Bunlar konuşulurken aklımamath27 geldi. Salon bakarken bana "istediğin yeri tutmaya çalış ucuz olsun die dediklerini yapma gene yaranamazsın demişti" gerçektende öyleymiş.Ne kadar acı o parası varken kendini acındırıyor bizi zora sokuyor. Anneside babası yokken bize diyor parası var isteyin yaptırın boşa harcamasın zora girmeyin die. Napcamı şaşırdım valla.
ben zaten herşeyi ikimiz yapacak şekilde hazırım ama böyle olması nişanlımı dolayısı ile beni üzüyor.Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım ama yapacak birşey yok üzme kendini hiç
annesi size akıl verene kadar eşiyle konuşsaymış ya niye szi öne sürüyor ki.
math27 arkadaşın dediği çk doğru o kadar düşünürsen o kadar acıncak hale düşer , değersiz olursun gözlerinde ,bizi düşünüpde ucuza gidiyor demezler canım
hayırdır canımbende öyle snirliyim ki huzursuzum hiç keyfim yok
kızlar dün gelinlik baktımm daha önce bakıp aklımda kalan 2 yer vardı dün nişanlım kayınvalidem annem kardeşim nişanlımın teyzesi ve eltim evlilik fuarına gittik orda hiç bi gelinliği beğenmedim davetiye konusunu netleştirebildim sadece bide mobilya konusunda bişeyler netleşti kafamda
ordan çıkınca aklımda kalan o 2 yere gittik normalde nişanlıma göstermek istemiyodum düğüne kadar ama gördü olaylar birden gelişince :) hayranlıkla bakıyodu çok komikti sürekli çok güzel oldun diyip durdugirdiğimiz iki yerdede denediğim modelleri çok beğendim hepsi çok beğendi sözde bana yardımcı olsunlar diye götürdüm ama dahada kafam karıştı
ama aklımda netleşti biraz
yani gelinliğimi kınada giyeceğim kabarık abiyemi ve bindallı işini hallettim gibi![]()
ben zaten herşeyi ikimiz yapacak şekilde hazırım ama böyle olması nişanlımı dolayısı ile beni üzüyor.
canım annesi çok söylenio aama adam laf dinlemiyor. küçük bir bahçesi var kendilerine göre domates falan ekiyorlar ufacık. Orası için sulama sistemi yaptıracakmış mesela 600 tlmi ne dediler verip yaptırcakmış. annesi kızıyor babası dinlemiyor.
hayırdır canım
ay sana nasıl özendim anlatamambizde bir an önce hallederiz inş