• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzum ya nisalimla bi konuda anlasamiyoruz facebookta profilmresimlerine benlemolan fotolarini koymuyor kamyon resimleri koyuyo kendin kamyondaki resimlerini koyuyor zoruma gidiyor simdi kavga ettik neden koymuosun diyorum o ne ole diyo sevglm var reklammo yapym.dio sofor akrdslari var facede ondanmo sizce icim sklio :( sifremiz ortak ayni giiriom cikiom istedgm de ama kamyom resmleri yerime beni nie koymuo bide nisanli oldugu hekrese acik deil ismin nie gozuksun millete dio zaten arama seyi kapali :( tartistik millete gosterismi yapym.dedi zoruma gitti :( korkuyorum ya nie benim resmimi koymuyo simdi kavga ettik somra kapattik konuyu bende inun facene grp.fotomuzu koydum kaldrrmi bilmem icm skldi ya sizn fkrlernizi merak ettim uzatiyormuyum ben

iyi akşamlar kızlar.bugün pek giremedim.nişan yerini tuttu sözlüm.19 nisan pazar günü saat 1 de yalnız.o saate ancak yer bulabildik çok dolu çünkü düğünlerden.düğün için de sözlüm konuşup tutucak en kısa zamanda.eylül ya da ekimde hangi tarih boşsa o zaman tutcaz.fotoğrafını göndermiştim yer bulabilirsek ilk fotoğraftaki olcak büyük ihtimalle.olmazsa diğeri olucak.
su ısıtıcım geldi bugün.1 litrelikmiş.küçük olabilceğini hiç düşünmemiştim ama kenwoodunkiler hep 1litrelik sanırım.büyüklerine baktım göremedim.oyuncak gibi:KK12:

birde bugün duvar kağıdı ve parke katologlarını getirdi.o kadar kafam karıştı ki.yardım etmek isterseniz fotoğraflarını yükleyim sizde fikrinizi söyleyin kızlar.

Kuzum ya nisalimla bi konuda anlasamiyoruz facebookta profilmresimlerine benlemolan fotolarini koymuyor kamyon resimleri koyuyo kendin kamyondaki resimlerini koyuyor zoruma gidiyor simdi kavga ettik neden koymuosun diyorum o ne ole diyo sevglm var reklammo yapym.dio sofor akrdslari var facede ondanmo sizce icim sklio :KK43: sifremiz ortak ayni giiriom cikiom istedgm de ama kamyom resmleri yerime beni nie koymuo bide nisanli oldugu hekrese acik deil ismin nie gozuksun millete dio zaten arama seyi kapali :KK43: tartistik millete gosterismi yapym.dedi zoruma gitti :KK43: korkuyorum ya nie benim resmimi koymuyo simdi kavga ettik somra kapattik konuyu bende inun facene grp.fotomuzu koydum kaldrrmi bilmem icm skldi ya sizn fkrlernizi merak ettim uzatiyormuyum ben

canım bende koymuyorum hiçbi sosyal ağa fotoğraflarımızı.hoş birlikte güzel çıktığımız adam akıllı bi fotoğrafımız yok da.:KK53:ilişki durumu yapmak falan gereksiz geliyo.girip çıkıyomuşsun zaten arkadaşları da biliyodur ne gerek varki buna.bence kafanı takma böyle şeylere.

Kuzum ya nisalimla bi konuda anlasamiyoruz facebookta profilmresimlerine benlemolan fotolarini koymuyor kamyon resimleri koyuyo kendin kamyondaki resimlerini koyuyor zoruma gidiyor simdi kavga ettik neden koymuosun diyorum o ne ole diyo sevglm var reklammo yapym.dio sofor akrdslari var facede ondanmo sizce icim sklio :KK43: sifremiz ortak ayni giiriom cikiom istedgm de ama kamyom resmleri yerime beni nie koymuo bide nisanli oldugu hekrese acik deil ismin nie gozuksun millete dio zaten arama seyi kapali :KK43: tartistik millete gosterismi yapym.dedi zoruma gitti :KK43: korkuyorum ya nie benim resmimi koymuyo simdi kavga ettik somra kapattik konuyu bende inun facene grp.fotomuzu koydum kaldrrmi bilmem icm skldi ya sizn fkrlernizi merak ettim uzatiyormuyum ben
Bilemedim şu anda nişanlının yapısı budur belki göz önünde yasamayı sevmiodur belki

canım bende koymuyorum hiçbi sosyal ağa fotoğraflarımızı.hoş birlikte güzel çıktığımız adam akıllı bi fotoğrafımız yok da.:KK53:ilişki durumu yapmak falan gereksiz geliyo.girip çıkıyomuşsun zaten arkadaşları da biliyodur ne gerek varki buna.bence kafanı takma böyle şeylere.

Gerçekten mi kuzum nisanlim devir kotu diyo ne gerek senin resmini gorsunler dio :(

iyi akşamlar kızlar.bugün pek giremedim.nişan yerini tuttu sözlüm.19 nisan pazar günü saat 1 de yalnız.o saate ancak yer bulabildik çok dolu çünkü düğünlerden.düğün için de sözlüm konuşup tutucak en kısa zamanda.eylül ya da ekimde hangi tarih boşsa o zaman tutcaz.fotoğrafını göndermiştim yer bulabilirsek ilk fotoğraftaki olcak büyük ihtimalle.olmazsa diğeri olucak.
su ısıtıcım geldi bugün.1 litrelikmiş.küçük olabilceğini hiç düşünmemiştim ama kenwoodunkiler hep 1litrelik sanırım.büyüklerine baktım göremedim.oyuncak gibi:KK12:

birde bugün duvar kağıdı ve parke katologlarını getirdi.o kadar kafam karıştı ki.yardım etmek isterseniz fotoğraflarını yükleyim sizde fikrinizi söyleyin kızlar.
Hayırlısııı olsun canım :)) elimden geldiğince yardmcı olurum

Hayrli ugurlu olsun bitanem ;)
at resimleri kuzum merak ettim elimden geldgnce yardim.ederim INŞALLAH eylule alrsnz ekim soguk olursa kuzum

kızlar yüklüyorum. mobilya bakmadık henüz ama kafamdakileri söyleyim.
salon için berjerleri açık gül kurusu klasik beyaz model düşünüyorum.
oturma odası için l ya da u bej renkli spor koltuk.
yatak odası her renk olabilir. dolapları beyaz olucak.
mutfak dolapları beyaz country mutfak dolapları gibi birazcık.mat renkli.
odalardan biri misafir odası olabilir yatak ya da koltuk konulcak
birini de çalışma odası gibi yapabiliriz.
birde ara için seçicem tabi.beğendiklerinizi oda oda aöylermisiniz.

devamını da yükliycem..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 64
  • image.webp
    image.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    image.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 51
  • image.webp
    image.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    image.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 63
  • image.webp
    image.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 64
  • image.webp
    image.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    image.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 62
  • image.webp
    image.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 60
devamı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 62
  • image.webp
    image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    image.webp
    26 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 61
  • image.webp
    image.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 53
  • image.webp
    image.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 51
  • image.webp
    image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 57
kızlar yüklüyorum. mobilya bakmadık henüz ama kafamdakileri söyleyim.
salon için berjerleri açık gül kurusu klasik beyaz model düşünüyorum.
oturma odası için l ya da u bej renkli spor koltuk.
yatak odası her renk olabilir.
mutfak dolapları beyaz country mutfak dolapları gibi birazcık.mat renkli.
odalardan biri misafir odası olabilir yatak ya da koltuk konulcak
birini de çalışma odası gibi yapabiliriz.
birde ara için seçicem tabi.beğendiklerinizi oda oda aöylermisiniz.

devamını da yükliycem..
Birincisi oturma odası için üçüncü motif olan kısım salon sekizde yatak odası için olabilir özellikle üçüncüyü projelerde kullanıyorum çok iyi duruyo

Birincisi oturma odası için üçüncü motif olan kısım salon sekizde yatak odası için olabilir özellikle üçüncüyü projelerde kullanıyorum çok iyi duruyo

canım sözlümle tartışıyoruz.hepsi açık renk.heryer beyaz olucak diye kızıyo.hata mı ediyorum sence.

Gerçekten mi kuzum nisanlim devir kotu diyo ne gerek senin resmini gorsunler dio :KK43:

canım demekki biraz kıskançlık var o yüzden istemiyo.haklı da.yeni sözlenmiştik facebook kullanmıyorum ama bi işim vardı onun için açmıştım.hemen biri mesaj atmış.yok rüyamda gördüm bilmem ne diye.girdim baktım profiline kendisi nişanlı bi de üstelik.yüz olarak tanıyorum ama tanışıklığımız da yok.yani o kadar saçma sapan insan kullanıyo ki.herşeyi yapabilirler.tabi birde sözlüm whatsapp profiline tatlı bi bebek koymuştu.çok beğendim bende koydum.ertesi gün sözlüme hayırlı olsun mesajları atmaya başlamışlar.güya biz sözlenmişiz falan.öyle bi söylenti çıkmış sırf bu fotoğrafın üstüne.hatta biz bu kadar dillenmesinin üstüne adım atmaya karar verdik birazda.huzurunu kaçırmaya değmez boşver.

Son düzenleme:
Bence açık renkse perde fonunda halıda aksesuarlarda falan rengi yoğun kullanın daha sıcak olur

mobilyalar zaten yeterince gösterişli olucak.salona aydınlatma taşlı şeyler seviyorum.aksesuarlarda öyle olur.perdeler koyu renk olucak zaten.oturma odası da perdeleri mavi desenli olabilir diye düşünüyorum.eğerki gösterişli bi duvar kağıdı seçersem çok boğar gibi geliyo.kağıtların kombinleri sade ama yinede korkuyorum çok abartılı olucak diye.o da sen o kadar para harcıyosun boya gibi dümdüz modeller seçiyosun diyo.kafamı karıştırdı.

bunlar benim aralarından seçip beğendiklerim kızlar bu arada.açıp açıp bakıyorum kafam çok karıştı.

Back
X