- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
ayyy taçın yeni reklamındaki nevresim takımıyla aşk yaşıyorum ama sitesinde bulamıyorumBurdayııızzz
Hangi reklam bi bakayım merak ettimayyy taçın yeni reklamındaki nevresim takımıyla aşk yaşıyorum ama sitesinde bulamıyorum
evet sana hediyelik bulcaktık dimi kuzum :)selamlar
geçmişi okudum da söz için henüz hiçbir şeyim hazır değil. şurda 1 - 1,5 ay hadi en fazla 2 ay sürem kaldı. ne tepsimi beğendim, ne hediyelik içime sinen bişey bulabildim, ne kıyafet, ne de bohça için alıcaklarımı bulamadım
bulamadım ki ahh bi bulsam sadece tv de karşıma çıkıyor arada öyle aşk yaşıyorumHangi reklam bi bakayım merak ettim
valla haklısınnkızlar aşkımla konuştum
kayınvalidem evine halı almış bize de halı almış
bende dedim ona daha erken davranmış başka bişey alamamış mı dedim
ne arsız gelinim ya kadın almış işte düşünüp
Hangi reklam bi bakayım merak ettim
evet sana hediyelik bulcaktık dimi kuzum :)
tepsi yerine yastık kullansan kuzum sonra büyük yastığın minik hallerini misafirlerine dağıtsan olmaz mı:)
kıyafet konusunda benimde net bi fikrim yok magzada karar vericem artık :)
bohça için derken damat bohçası basit aslında :)
Harbi çok güzelmişşş bende reklamı bulmaya çalışıyorum googledanbu işteee buuu bununla aşk yaşıyorummm
hadi hadii bekliyoruzzz :)kızlarrrr, öğlen yemeğimi yedim ve geldim. Bi sürü iş var onları hemen halledip geliyorum
büyük olmayınca zor olur tabi bu işler aman boşver yaagelin bohçasıaşkımın ablası var o ilgileniyor bazı şeylerle, ama geçenlerde sordum sizin evde konuşuluyor mu bizim söz durumumuzun nasıl olacağı veya şöyle yaparız böyle yaparız diye düşünüyor musunuz dedim. yok konuşmadık dedi aşk
bende işimi şansa bırakamam, herşeyi düşünmek zorunda kalıyorum. söyledim zaten ben kendim istediğim kullanacağım şeyleri alayım onları koyarız diye. abla (görümce) hiç anlamıyor bence bunlardan. yemek yapmayı bile daha yeni yeni öğrendi son bir iki senede. yıllarca iş hayatında bulunmuş çocuklarına rahmetli anne bakmış yemeklerini de o yapmış, vefat edince sudan çıkmış balığa döndü
minik kavanozları bende nikah şekeri olarak düşünebilirim. aman yapmıcam ya söz pastası ikramlar falan filan yetsin
bende ilk reklam aradım yok yookkk sonra buldummmmHarbi çok güzelmişşş bende reklamı bulmaya çalışıyorum googledan
valla haklısınn
benimkide pike havlu peşinde bakalım nereye koyucaz onları var gerek yok illa yapcaksa başka bişey olsun diyorum aaa bunlar çok kullanılır diyomuş
selam kuzum nasılsın :)selamm minnoşlarr
DAHA SÖZ YOK ORTADA YANİ CANIM
MOBİLYA FELAN ALINSAYDI ONA GÖRE ALSAYDI HALIYI MOBİLYAYLA ALAKASIZ OLURSA ALAMICAM ODA BOŞ YERE MASRAF YAPMIŞ OLACAK BİRDE BN BEGENCEK MİYİM DA VAR KOLAY KOLAY BEĞENMİYORUM YANİ.
BZMKLİER ÇEYİZE BİŞEY ALMAK İSTESE BANA GÖSTERİYOLAR ÖYYLE YANİ
Çok iyi anlıyorum seni bence sen o daha fazla bişeyler almadan konuş güzel bir üslupla. Mobilyalara uygun şeyler almak istiyorum ondan sonra beraber bakarız seçeriz yine siz alırsınız falan de yada ufak tefek şeyler alsın gerçekten basit ama uyuz bir durumDAHA SÖZ YOK ORTADA YANİ CANIM
MOBİLYA FELAN ALINSAYDI ONA GÖRE ALSAYDI HALIYI MOBİLYAYLA ALAKASIZ OLURSA ALAMICAM ODA BOŞ YERE MASRAF YAPMIŞ OLACAK BİRDE BN BEGENCEK MİYİM DA VAR KOLAY KOLAY BEĞENMİYORUM YANİ.
BZMKLİER ÇEYİZE BİŞEY ALMAK İSTESE BANA GÖSTERİYOLAR ÖYYLE YANİ
Süpeerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?