2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nisanlim bankaci :) siraya koyunca isleri hepsi halloluyor, kendimden biliyorum gelinligi dikime vereyim, sira davetiye ve nikah sekerine gelecek :) nikah sekerlerimizi de kendim yapmak istiyorum
benim hiç oyle hünerlerim yok, ama nişan da dağıtılacak hediyeler için denemeyi düşünüyorum :) liste yavas yavas yapmaya basladım :)

adam eve de aklımdaydı, ama sonra onunla ilgili pek iyi şeyler duymadım ve vazgectim sanırım. alacatı da la capria suite diye bi butik otel var kızlar harika ama 2016 sonuna kadar dolu
çeşmede de güzel yerler var ama bizim dibimiz hep çeşmedeyiz zaten değişiklik istiyorum bende hem tatil gibi tatil hemde dökülen paraya değcek bi yer de olsun istiyorum nasıl olcak bakalım dha zaman cok gerçii :) bugün kayınvalideciğimle beğendiğim salona giidip bakıcaz olursa tutcaz artık

benim hiç oyle hünerlerim yok, ama nişan da dağıtılacak hediyeler için denemeyi düşünüyorum :) liste yavas yavas yapmaya basladım :)
Ben nisan pastami ve seker hamuru kurabiyelerimi de kendim yaptim, cok guzel bir anı oldu benim icin :) kucuk siselerde nikah sekerleri oluyor ya, onlardan yapmayi planliyorum :)

Hayirli olsun simdiden

inşallah gönlümüze göre olur :) kayınvalideciğinle umarım halledersin :)

Günaydın canlar
kızlar bu arada limonlu su iyi geliyormus, kabızlığa bilginize
Hadi yaa ben her akşam bir limon yiyorum ama çok farkedemedim. Takip edeyim bakayım

Hoş geldin canım baya yakınmış sizin evlilik hayırlısı olsun. İndirimlerden bizede haber verir misin kuzu aldıklarından ve alacaklarından bilgiler versen çokk makbule geçer bizim burda en asıl konumuz çeyizdir
Benim durumumdasın yaa sadece nikahla geçiştirsek dünyayı turlarız balayı için gel gör ki ben sıradan bile dğün salonunda istemiyorum düğünümü sonra balayında saçma sapan bi yere kalacam yaa

Kızzllaar ben bugün aklımı balayıyla bozdum galiba yurt içi mi yurt dışı mı bilemedim yurtdışıda cok cazip bi okdr da yorucu gözüküyo turlar vs olunca nasıl yapmayı planlıyorsunuz sizzz???
Canım biz uygun fiyata ayarlayabilirsek avrupa turu düşünüyoruz. Tur evet yorucu oluyormuş ama ben deniz havuz vs gibi balayılarını sevmiyorum farkı olmalı bence balayının onları her yıl yapıyoruz zaten yani yorulmaya varım :) tabi ayarlayabilirsek ama uygun fiyata zor gibi belki mecburen hiç istemesem de özel havuzlu villalardan tutarız

evett aslında burda antalyada da hoş oteller oluyo adam&eve gibi oteller cok büyüleyici hoş gözüküyo ama etrafta sürekli cıplak 34-36 beden kızlar görmek de pek hoş değil bilemediim yahu :/

Antalya kesimini kesinlikle istemiyorum zaten kriz geçiririim herhalde.

bence çok yorucu olacağını düşünüyorsan hazırlıklar sırasında sessiz sakin yere gitmeni tavsiye ederim.
kalkan kaş da butik oetller var gökçe ada bozca ada turları yapabilirsin canım aslında bir yere gidip otelde tıkılıp kalmakta mantıklı değil merkezi bir yere gidip turlar felan vrsa öyle günübirlik turlarla da farklı yerler görebilirsin canım .

ben sessiz sakin yer istiyorum

Ben nisan pastami ve seker hamuru kurabiyelerimi de kendim yaptim, cok guzel bir anı oldu benim icin :) kucuk siselerde nikah sekerleri oluyor ya, onlardan yapmayi planliyorum :)
baska bi hediye verdin m canım nişan da ? bende nişan için onlardan düşünüyordum, ama az geliyor

Biz tum ceyizi bitirdik aslinda :) ama indirimler icin tavsiyem begendiginiz markalarin sitelerine uye olup indirimde haberdar et kutucugu varsa secmeniz. Bu sekilde internet sitesinde bile yayinlamadan once maille siz ogrenmis oluyorsunuz indirim oldugunu ve kimsecikler almadan gonlunuze gore olan her seyi alabiliyorsunuz :) internet uzerinden yaptik tum alisverisimizi, magazadan bakip begeniyordum, internetten siparis edip evime kadar getiriyorlardi kargoyla :)

baska bi hediye verdin m canım nişan da ? bende nişan için onlardan düşünüyordum, ama az geliyor
Evde yaptik biz nisanimizi, ikramlar zaten ev yapimi ve harikaydi, annem sagolsun :) ve pastamin goruntusune once herkes bayildi, ustune kurabiyelerimi dagitinca yeterli oldugunu dusunuyorum ben :) cok da guzel oldu. Biz bizeydik, hem samimi hem eglenceliydi :)

İşte çoğu site kredi kartı istiyor bende kullanmıyorum babamda kullanmıyor mağazalara kalıyoruz böylelikle :)

selam kızlar muhabbet koyulaşmışş :) hazırlıklar tam hız devam
hoşgeldin canım LezzetliCipetpet senin şafak erimiş bitmiş tebrik ederim darısı başımıza

Pazartesi tanışma cuma isteme ve nişan :) yarın gidiyoz memlekete inşallah:))
hayırlısı olsun canım bunu atlattın mı gerisi çok daha keyifli üzerindene yük kalkmış olacak

valla canım takı olayı bizde nasıl olucak inan bilmiyorum bizimkiler hayatta konuşmaz öyle bişeyi...
bende zaten altını sevmiyorum
sadece alyansımı ve setimi kendim seçerim ama bana şu bilezik mi bu bilezik mi deseler inan seçim yapamam ne gram işinden anlarım neden hangisinin daha güzel olduğundan...

holgeldin tüm yazlanları okudum ve ruh eşim olduğuna karar verdimm
çeyiz işini aynı doğrultuda gitmişiz benim hala azıcık eksiklerim var ama indirimleri bekliyorum işte
kesinlikle dantelli bi gelinliğim olcak:)
söz hazırlıklarımı hediyeliklerimi hep kendim hazırladım
söz nişan bir evde olucak:)
nikah şekerini kendim yaparım diyodum ama aynadan yapılmış bi model gördüm sanırım ondan vazgeçemiycem ve onuda kendim yapamam :)
şu şeker hamurunun kurabiyesinin tarifini benimle paylaşır mısın nişanımda yapıcam da nette hep farklı tarifler var:)

kolay gelsiin mutluhatunnnn hemencik bitiversin inş :)
evet evv miss gibi deterjan kokuyor çiğ et kokusuna ön hazırlık
Kızzllaar ben bugün aklımı balayıyla bozdum galiba yurt içi mi yurt dışı mı bilemedim yurtdışıda cok cazip bi okdr da yorucu gözüküyo turlar vs olunca nasıl yapmayı planlıyorsunuz sizzz???
mavi tur diyoduk canım biz yurtiçide yurtdışıda gündemimizde ama ben maldivler istemiyorum denizden filan pek hoşlanmıyorum o yüzden neresi olursa olsun kültür turizmine yönelicez :) küçük bi ege tatili yapmıştık hem çok romantikti hem çok eglenceliydi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…