• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tesekkurler :) 1yildir calisiyorum, mustakbel esimle ceyiz dizdik :) simdi sira yavas yavas mobilyaya, ev bulmaya geliyor ve ben cok kararsiz bir insanim. Istedigim kriterleri biliyorum ama secim yapmaya gelince cok zorlaniyorum. Ama mobilyadan once gelinlik var suan :KK68:
siz baya bitirmişsiniz canım, benim daha hiç bişeyim yok :( hangi bölüm de asistanlık yapıyorsun? aklında gelinlikle ilgili fikir varsa secimin kolay olur, onemli olan karsına cıkması

o zaman tebrik ederim :) hayırlı olsun
Tesekkur ederim :)

1 yildir calisiyorum kizlar mustakbel esimle ceyiz dizdik, simdi sira yavas yavas mobilyaya ve ev bakmaya geliyor ve ben cok kararsiz bir insanim :) Istedigim kriterleri biliyorum ama secmeye gelince kararsiz kalabiliyorum. Tabi mobilyadan once gelinlik var :KK68: Aklimdaysa nasil yapacagima dair hicbir fikir yok :confused:

Edit: mesaj gitmedi sanip tekrar yazdim kizlar cok pardon, yeniyim daha..

siz baya bitirmişsiniz canım, benim daha hiç bişeyim yok :KK43: hangi bölüm de asistanlık yapıyorsun? aklında gelinlikle ilgili fikir varsa secimin kolay olur, onemli olan karsına cıkması

Arapca bolumunde calisiyorum suan. Her sey oluyor hic sıkmayın caninizi, benim vaktim vardi, rahatca ve yavas yavas bir yilda hallettik hepsini :) ufak ufak basladik, once liste hazirladik tabi, sonra fiyatlara baktim. Indirimleri takip edip, indirime girdikce almak istedigim seyleri aldim :) hem eglenceli hem istedigim seyleri almis olduk boylece :)
Gelinlik konusu cok zor, sade bir sey istiyorum taşsız filan, diktirebilirim belki de... Henuz cok kararsizim bu konuda

Kızzllaar ben bugün aklımı balayıyla bozdum galiba yurt içi mi yurt dışı mı bilemedim yurtdışıda cok cazip bi okdr da yorucu gözüküyo turlar vs olunca nasıl yapmayı planlıyorsunuz sizzz???

Arapca bolumunde calisiyorum suan. Her sey oluyor hic sıkmayın caninizi, benim vaktim vardi, rahatca ve yavas yavas bir yilda hallettik hepsini :) ufak ufak basladik, once liste hazirladik tabi, sonra fiyatlara baktim. Indirimleri takip edip, indirime girdikce almak istedigim seyleri aldim :) hem eglenceli hem istedigim seyleri almis olduk boylece :)
Gelinlik konusu cok zor, sade bir sey istiyorum taşsız filan, diktirebilirim belki de... Henuz cok kararsizim bu konuda
boyle konusunca bile sıkıntıya giriyorum :( belki başlasam sonu gelir, insallah hallolur . neden o kadar sade istiyorsun ki gelin olacaksın sonucta :) dantel detayı sade ve hos duruyor gelinlikte bence

Kızzllaar ben bugün aklımı balayıyla bozdum galiba yurt içi mi yurt dışı mı bilemedim yurtdışıda cok cazip bi okdr da yorucu gözüküyo turlar vs olunca nasıl yapmayı planlıyorsunuz sizzz???
canım maldivler benim hayalimdi :( ama malesef o kadar bütcemiz yok :KK61: mavi tur düşünüyoruz, ama net değil tabi

canım maldivler benim hayalimdi :KK43: ama malesef o kadar bütcemiz yok :KK61: mavi tur düşünüyoruz, ama net değil tabi
bende maldivleri cok istiyodum :( düğünü klasik yapsak aslında gidebilrdik ama ne düğünden vazgeçiyorum ne balayından :( en fazla 2500-3000 gibi bi bütçemiz olacak balayı için onuda nasıl yapcaz bilmiyorum sri lanka da cok güzel bi yermiş ama nasıl olur bilmiyorum poff :(

o turlar çok yorucu oluyormuş canım
bn yurtiçi kaş kalkan ölüdeniz tarafını düşünüyorum birde erguvan evleri var çok güzel sessiz sakin, oncahazırlık telşatan sonra seesizlik sakinlik istiyorum sevgilimde aynı şekilde sese tahammülümüz yok

ahh Maldivler harika ama işte fiyatları çk uçuk maalesef ki

boyle konusunca bile sıkıntıya giriyorum :KK43: belki başlasam sonu gelir, insallah hallolur . neden o kadar sade istiyorsun ki gelin olacaksın sonucta :) dantel detayı sade ve hos duruyor gelinlikte bence
Bir tek dantel istiyorum zaten :) ama ceyizden hic korkma bir basladiniz mi gerisi geliyor, bir bakmissin bitiveriyor :)

bende maldivleri cok istiyodum :KK43: düğünü klasik yapsak aslında gidebilrdik ama ne düğünden vazgeçiyorum ne balayından :KK43: en fazla 2500-3000 gibi bi bütçemiz olacak balayı için onuda nasıl yapcaz bilmiyorum sri lanka da cok güzel bi yermiş ama nasıl olur bilmiyorum poff :KK43:
ben maldivleri çok arastırdım. en azından 10 bin lira lazım :( ama hayalimden vazgecmiyorum, inşallah sonra gidicem :) sri lankayı hiç duymadım canım bende balayında farklı bişi istiyorum , diğerleri hep yapılabilir ama balayı ozel olmalı diye düşünüyorum

Balayini ayarlayacagimiz zaman once ben de yurtdisi mi olsa diyordum, makedonya bosna filan dusunuyordum ama gercekten bu yorgunluktan sonra balayinda basbasa, romantik ve sessiz bir yer daha cazip geldi. Sonucta yurtdisina ciktiginda dinlenmek degil gezme oluyor, senelik izin kullandigimizda belki diye yurtdisi planini erteledik. Gecen ay ayarladik, onlarca otelle konustum filan. En sonunda tuttuk odamizi. Kisin evlenecegimiz icin kaplica tercih ettik :)

Balayini ayarlayacagimiz zaman once ben de yurtdisi mi olsa diyordum, makedonya bosna filan dusunuyordum ama gercekten bu yorgunluktan sonra balayinda basbasa, romantik ve sessiz bir yer daha cazip geldi. Sonucta yurtdisina ciktiginda dinlenmek degil gezme oluyor, senelik izin kullandigimizda belki diye yurtdisi planini erteledik. Gecen ay ayarladik, onlarca otelle konustum filan. En sonunda tuttuk odamizi. Kisin evlenecegimiz icin kaplica tercih ettik :)
dinlenme fikri cazip, sizin tek düğün yapmak kalmış. nişanlın ne iş yapıyor canım

o turlar çok yorucu oluyormuş canım
bn yurtiçi kaş kalkan ölüdeniz tarafını düşünüyorum birde erguvan evleri var çok güzel sessiz sakin, oncahazırlık telşatan sonra seesizlik sakinlik istiyorum sevgilimde aynı şekilde sese tahammülümüz yok
evett aslında burda antalyada da hoş oteller oluyo adam&eve gibi oteller cok büyüleyici hoş gözüküyo ama etrafta sürekli cıplak 34-36 beden kızlar görmek de pek hoş değil bilemediim yahu :/

çok mantıklı olmuşşş miss gibii tatill :)

evett aslında burda antalyada da hoş oteller oluyo adam&eve gibi oteller cok büyüleyici hoş gözüküyo ama etrafta sürekli cıplak 34-36 beden kızlar görmek de pek hoş değil bilemediim yahu :/
adam eve de aklımdaydı, ama sonra onunla ilgili pek iyi şeyler duymadım ve vazgectim sanırım. alacatı da la capria suite diye bi butik otel var kızlar harika ama 2016 sonuna kadar dolu :(

Back