2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

iyi canımcımm senn

Canım biz daha tanışmadık onlar başka ilde oturuyorlar.

öyle br durumu ancak sevgilim söyleyebilir. artık ona göre bakacağız napim kırmak istemedim onun için erken değil mi daha almaya başka şey alsaydı dedim ancak canım.

basit gbi gözkse de o odayı halı aksesuar ve avize gösteriyor canım

ELMOL ONLARA KARACANIN ÜRÜNLERİ Mİ CANIM ?
KARACA NIN LOVE SERİSİ ÇK HOŞUMA GİTMİŞTİ BNM

kızlar seneye yaz kısmetse benimde düğünüm olacak..
yemek takımı, kahvaltı, tencere, çeyiz seti vs hallettim de haftaya küçük ev aletlerini de alayım diyorum..bana önerebileceğiniz markalar var mı

Kesinlikle katılıyorum.. Çok erken hemde sevgilin desin bencede daha uygun olur

ELMOL ONLARA KARACANIN ÜRÜNLERİ Mİ CANIM ?
KARACA NIN LOVE SERİSİ ÇK HOŞUMA GİTMİŞTİ BNM
louca patisca canım casa dora da var karacanınkilere bakmadım canım ama bunlarda çeşit çoookk ve çok güzel ihtiyacım yok ama bi tane de bu şekilde alıcam

kızlar seneye yaz kısmetse benimde düğünüm olacak..
yemek takımı, kahvaltı, tencere, çeyiz seti vs hallettim de haftaya küçük ev aletlerini de alayım diyorum..bana önerebileceğiniz markalar var mı
Morphy Richards aldım canım ben :)
kettle tost makinesi ekmek kızartma makinesi süpürge aldım:)en çok bunlar sindi içime hemde indirimdeydi kettle suyu ısıtınca ötüyo içi aynalı kireçlenme yapmıyo tost makinesi ızgara özellikli çizilmiyo kesinlikle (kadın anahtarla çizmeye çalıştı yanımda hiçbişey olmadı) tüm parçaları ayrılıyo temizlemesi çok kolay:)
süpürgede antibaktireyel özellikli su ile temizleniyo (sitesinde tüm detayları var zaten :)

morphynin ürünleri çok iyidir canım küçük ev aletlerinde şiddetle tavsiye edebilirim biraz tuzludur ama uzun ömürlü gerçekten :)

morphynin ürünleri çok iyidir canım küçük ev aletlerinde şiddetle tavsiye edebilirim biraz tuzludur ama uzun ömürlü gerçekten :)
evet fiyatını söyleyince bi arkadaşım aa bu kadar para mı verilir dedi ve moralimi bozmuştu
evlendikten 2 ay sonra yeni kettle alınca aaa bu kadar para veriliyomuş dimi dedim

evet fiyatını söyleyince bi arkadaşım aa bu kadar para mı verilir dedi ve moralimi bozmuştu
evlendikten 2 ay sonra yeni kettle alınca aaa bu kadar para veriliyomuş dimi dedim
yaaa işte o yüzden bi kere verilirmiş para yani o ne ki ben şöyle düşüneni gördüm ben alayım da uygun falan evlenince ilk zaman hemen aldırırım o pahalısından şok şok şokk

yaaa işte o yüzden bi kere verilirmiş para yani o ne ki ben şöyle düşüneni gördüm ben alayım da uygun falan evlenince ilk zaman hemen aldırırım o pahalısından şok şok şokk
mantığaa bak ee illa yenisini aldırcaksan hiç alma senin paran cebinde kalsın
Allah fikir versin ya sanki para çok kolay kazanılıyor bide seni mi var aynı evde yaşıycaksınız işte o taksitler beraber ödenmiyo mu

çok sağol canım da ben hiç bu markayı düşünmemiştim klasik philips, braun falan düşünüyordum sanırım fiyatları diğerlerine göre pahalı ama aklımda bulunsun

şahit oldum yani bilmiyorum ki neyin kafasını yaşıyolar keşke herkesin imkanı olsa da iyisinden alsa herşeyin durum olmaması ayrı bu zihniyetle olmak ayrı
ben de küçük ev aletlerimi morphy düşünüyorum canım en azından süpürgesini ya ondan ya da marathon düşünüyorum bunun modeli falan da daha güzeldi

çok sağol canım da ben hiç bu markayı düşünmemiştim klasik philips, braun falan düşünüyordum sanırım fiyatları diğerlerine göre pahalı ama aklımda bulunsun
indirimlerini takip edersin canım ben evkurdan almıştım indirim vardı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…