• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

indirimlerini takip edersin canım ben evkurdan almıştım indirim vardı:)

bende oradan alıcam sanırım acaba bu aralar var mıdır indirim o_O özellikle kettle içi cammış ya o özelliğe bayıldım sinir oluyorum kireçlenmesine :KK35:

şahit oldum yani bilmiyorum ki neyin kafasını yaşıyolar :KK67: keşke herkesin imkanı olsa da iyisinden alsa herşeyin durum olmaması ayrı bu zihniyetle olmak ayrı
ben de küçük ev aletlerimi morphy düşünüyorum canım en azından süpürgesini ya ondan ya da marathon düşünüyorum bunun modeli falan da daha güzeldi :KK66:
inşallah istediğini alırsın canım :)
ütüyüde sanırım morhpyden alıcam ama ben ütü yapmaktan nefret ediyorum kazanlı mı kazansız mı olsa bilmiyorum

bende oradan alıcam sanırım acaba bu aralar var mıdır indirim o_O özellikle kettle içi cammış ya o özelliğe bayıldım sinir oluyorum kireçlenmesine :KK35:
bilmiyorum ki canım bayadır gitmiyorum sen ilk fırsatta uğra bence :)
kettle çok tatlı içine bakınca kendini görüyosun:KK53:

holgeldin tüm yazlanları okudum ve ruh eşim olduğuna karar verdimm:KK37::KK5::KK19:
çeyiz işini aynı doğrultuda gitmişiz benim hala azıcık eksiklerim var ama indirimleri bekliyorum işte
kesinlikle dantelli bi gelinliğim olcak:)
söz hazırlıklarımı hediyeliklerimi hep kendim hazırladım
söz nişan bir evde olucak:)
nikah şekerini kendim yaparım diyodum ama aynadan yapılmış bi model gördüm sanırım ondan vazgeçemiycem ve onuda kendim yapamam :)
şu şeker hamurunun kurabiyesinin tarifini benimle paylaşır mısın nişanımda yapıcam da nette hep farklı tarifler var:)
Cok hos buldum :KK68:
Tarif yengemden canim, en leziz kurabiye tarifi bu bence :)
Şeker hamur kurabiye
200 gr margarin
150 gr pudra şekeri
1 yumurta
400 gr un
Vanilya
Tarçın
Hepsini bir yoguracaksiniz, afiyet olsun :)

Benim de soz nisan beraber oldu dediginiz gibi, cok guzeldi :) ayni kafadan birini bulmak cok guzel, ben internetten alisverisi de her gelin adayina, arakadaslarima oneriyorum :) indirimleri bekleyip en begendigim urunleri %50, %70 indirimle aldim cooook memnunum :) arabam olmadigi icin o kadar esyayi tasimam imkansiz ustelik, kucuk ev aletleri, porselenler filan, hepsini kargoyla kapima getirdiler. Yorulmadim bile :D

Nikah sekerine nereden baktiniz? Ben kucuk siseleri cok begeniyorum yapabilirim diye de dusundugum icin el emegim olsun istiyorum ayni zamanda :)

inşallah istediğini alırsın canım :)
ütüyüde sanırım morhpyden alıcam ama ben ütü yapmaktan nefret ediyorum kazanlı mı kazansız mı olsa bilmiyorum
hiç fikrim yokki canım yerin varsa kazanlı daha iyi diyolar kimi iki kişisin boşver kazanlıyı diyo ben de bilemedim valla ütüde herkes azuru tavsiye eder oldu

Cok hos buldum :KK68:
Tarif yengemden canim, en leziz kurabiye tarifi bu bence :)
Şeker hamur kurabiye
200 gr margarin
150 gr pudra şekeri
1 yumurta
400 gr un
Vanilya
Tarçın
Hepsini bir yoguracaksiniz, afiyet olsun :)

Benim de soz nisan beraber oldu dediginiz gibi, cok guzeldi :) ayni kafadan birini bulmak cok guzel, ben internetten alisverisi de her gelin adayina, arakadaslarima oneriyorum :) indirimleri bekleyip en begendigim urunleri %50, %70 indirimle aldim cooook memnunum :) arabam olmadigi icin o kadar esyayi tasimam imkansiz ustelik, kucuk ev aletleri, porselenler filan, hepsini kargoyla kapima getirdiler. Yorulmadim bile :D

Nikah sekerine nereden baktiniz? Ben kucuk siseleri cok begeniyorum yapabilirim diye de dusundugum icin el emegim olsun istiyorum ayni zamanda :)
tarif için çok teşekkür ederim canım kesinlikle bunu deniycem :)
10665343_1563592463863827_7416793444793897322_n.jpg
düşündüğüm nikah şekeri bu:) hangi sayfaydı bi bakıyım söylerim :)
küçük şişeleri sözüm için hazırladım zaten içine renkli kokulu kum koydum minik yastıklar hazırladım bi etiketleri ve asetat kutuları kaldı :)

hiç fikrim yokki canım yerin varsa kazanlı daha iyi diyolar kimi iki kişisin boşver kazanlıyı diyo ben de bilemedim valla ütüde herkes azuru tavsiye eder oldu
aklımda tefal yada philips var ama bilmiyorum tabi şu an ütüyede adam akıllı bi bütçe ayırmak lazım :KK51:

aklımda tefal yada philips var ama bilmiyorum tabi şu an ütüyede adam akıllı bi bütçe ayırmak lazım :KK51:
zaten ilk süpürge sonra ütü yük diğerleri alınıyo ya ben de alıcam hepsini inşallah şu bayramdan sonra bide çeliklerimi alsam da bitse liste az daha matematik profesörü oldum o kadar muhasebeciyim kendi hesabımın içinden çıkamadım :KK64:

tarif için çok teşekkür ederim canım kesinlikle bunu deniycem :)
10665343_1563592463863827_7416793444793897322_n.jpg
düşündüğüm nikah şekeri bu:) hangi sayfaydı bi bakıyım söylerim :)
küçük şişeleri sözüm için hazırladım zaten içine renkli kokulu kum koydum minik yastıklar hazırladım bi etiketleri ve asetat kutuları kaldı :)
Cok guzelmis, ne guzel emek vermissin nisan hediyelerine :) ben cakil tasi cikolata koymayi dusunuyorum iclerine :)

kucuk ev aletlerimin hepsini homendden almistim ben :)

zaten ilk süpürge sonra ütü yük diğerleri alınıyo ya ben de alıcam hepsini inşallah şu bayramdan sonra bide çeliklerimi alsam da bitse liste az daha matematik profesörü oldum o kadar muhasebeciyim kendi hesabımın içinden çıkamadım :KK64:
alırsın kuzum ya bende ütüye karar verip onun taksidine giricem mecbur :)
hiç şaşma bu duruma terzi kendi söküğünü dikemezmiş zaten :)

ahahha ayy ne güldümmm canımm yaa sen çok yaşaa :) bende de aynı dert alıyom alıyom sanki bişey almamşm bitmiyo anacım bu çeyizler :)

alırsın kuzum ya bende ütüye karar verip onun taksidine giricem mecbur :)
hiç şaşma bu duruma terzi kendi söküğünü dikemezmiş zaten :)
babam da terzi bak şimdi o da bize iş görmez :KK70: biz de ailecek bi deyimlerin hakkını verme var :KK70::KK70::p:p

ahahha ayy ne güldümmm canımm yaa sen çok yaşaa :) bende de aynı dert alıyom alıyom sanki bişey almamşm bitmiyo anacım bu çeyizler :)
canım ben buraya takılmadan listem daha azdı :KK53: meğer gözden kaçırdığım neler çıktı

Back