bunu çok rahat kendin yapabilirsin canım stiker aynalardan alırkın karton kutu yapıp kurdelayla kaplayabilirsin üzerine de stikeraynaları yapıştırırsın çok pahalı beebu yükseltiler neden 100 lira ki
hiç aklıma gelmemişti:) bende küçük ayna kestirilir altına sünger etrafına kurdele diye düşündüm :)bunu çok rahat kendin yapabilirsin canım stiker aynalardan alırkın karton kutu yapıp kurdelayla kaplayabilirsin üzerine de stikeraynaları yapıştırırsın çok pahalı bee
evet işte sorun orda2.si çok güzel ama çok pahallılar yaa
O üzerinde ki harfler nasıl yapılır canım? Çok ince değiller mi bir de kutuya yapıştırınca yapıştırıcı görünmez mi? Ben hiç anlamam bu konulardan ama söylediğin çok mantıklı yapılabilirbunu çok rahat kendin yapabilirsin canım stiker aynalardan alırkın karton kutu yapıp kurdelayla kaplayabilirsin üzerine de stikeraynaları yapıştırırsın çok pahalı bee
çok başarılı bi ameliyat olmuş canımfiziğinde evet çok iyi aaah ah :) Tikkabilla
Aynennnn resmen ölüm gibi geliyor yaa hiç bir şey yemeyim daha iyi spor yapmaktan ama çok aç kalınca da migrenim azıyor Allahımmmmmmmm defolu çıktım ya beennn
Ben ömürlük diye biliyorum canım ama bu protez markaları 15 yıl garanti veriyor. Bu 15 yıldan sonra protez deforme olabilir diyorlar ama herkesin başına gelen bir şey değil. 15 yıla kadar daha çok var bakalım, çocuk falan olur hem o zamana kadar belki ondan sonra çok gerekirse tekrar ameliyat olurum, onu o zaman düşünürüm
bu yükseltiler neden 100 lira ki
hiç aklıma gelmemişti:) bende küçük ayna kestirilir altına sünger etrafına kurdele diye düşündüm :)
Bende varimmm :))
18 mart 2013 tanistik
Mesleginden dolayi ocak 2015 nisanimiz
Mayis 2015 dugunumuz insallah
Ailelerimiz tanisti ben gorumcelerimle kayinvalidemle surekli konusuyor gorusuyorum
a
ayy bende merak ettim nerden görcem fotoğraflarını
Bende varimmm :))
18 mart 2013 tanistik
Mesleginden dolayi ocak 2015 nisanimiz
Mayis 2015 dugunumuz insallah
Ailelerimiz tanisti ben gorumcelerimle kayinvalidemle surekli konusuyor gorusuyorum
Daha gencim benhoşgeldin canımcım
kaç yaşındasın çalışıyor musun okuyor musun
Tesekkurler tatlim insallah :)Hoş geldin canım, hayırlı olur inşallah :)
Daha gencim ben20 yasindayim meslegimi elime aldim suan calismiyorum seyahat danismaniyim :) sennn?
İzlemeye alalım canım birbirimizi :)
Oh oh allah bozmasin mutlulugunu :)bende 26 oluyorum cuma günü doğum günüm
kimyagerim bende ama başka bi iş yapıyorum mutluyum
çok doğal çok güzel olmuş canım güle güle kullanın
biri harfsiz amaO üzerinde ki harfler nasıl yapılır canım? Çok ince değiller mi bir de kutuya yapıştırınca yapıştırıcı görünmez mi? Ben hiç anlamam bu konulardan ama söylediğin çok mantıklı yapılabilir
çok fena bi durum bilirim eve girene kadar o heycan sonra hizmet etmekten sohbete yetişeyim demekten zamanı anlamıyosun hatta ben bi ara acayip yorulmuştum ne zaman kalkarlar falan diyodum kendi kendimeKızlar kaç gündür giremiyıdum napıosunuz nasılsınızbende heyecan tavan yaptı :) bugün annelerimiz konuştu pazartesine gelecekler ayy napacam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?