2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Zaten doğal gibi olmasa kimse yaptırmazdı demek ki rahat ve o hayat kurtarma durumu da çok mantıklı tam kalbin üstünde hava yastığı var daha ne olsun Güle güle kullan canım Allah pişman etmesin :)

Zaten doğal gibi olmasa kimse yaptırmazdı demek ki rahat ve o hayat kurtarma durumu da çok mantıklı tam kalbin üstünde hava yastığı var daha ne olsun Güle güle kullan canım Allah pişman etmesin :)

Amiiin canım, çok teşekkür ederim. :) Bir de bir kadın askerin yakınında bomba patlamış, şarapnel parçalarının kalbe gitmesini protez engellemiş. İlginç valla..

hadi ya..hava yastığı niyetine ilk kez bu ameliyatı olan biriyle konuşma fırsatım oldu heyecan yaptım bak..benm merakımı giderirmisşn ilerisi içn düşüneblrm
1)ya sorması ayıp ne kadar bu işlemin maliyetı?
2)nerde kime oldun cnm?
3)ne kdar oldu ameliyt olalı?
4)memenin altından komple kesik mı açıyorlar?o izler belli oluyormu?
5)ya bide çocuk olduktan snra emzirmede skntı olurmu acaba?

Heyecan yok İstediğim sorudan başlayabilir miyim?

1) Hastane ve doktora göre değişiyor canım maliyet.. Özellerde ortalama 8000 tlyi bulurken devlette 0rtalama 5000tl.. Ben devlet hastanesinde oldum 5200 ödedim.
2) Sakaryada oldum, İlsun Aka'ya.. Doktorum çoooooook tatlı bir bayan, öpüyorum onu da..
3) Ameliyatımı 21 Temmuzda oldum. 2.5 ay oldu sayılır nerdeyse..
4) Hayır komple kesik değil, seni izlemeye aldım izi görebilirsin albümlerimden, görebilirsen tabi Meme ucundan olmak en mantıklısı ve sıfır iz bırakıyor ama benim meme ucum ufak olduğu için meme altından kesi yapıldı.
5) Eskiden sıkıntı oluyormuş ama artık hiçbir problem çıkmıyor. Bu forumda silikonu olduğu halde emziren arkadaşlar da var. :)

Benim göğüslerim dümdüzdü bildiğin erkek gibi ve şimdiki haliyle çok da mutluyum. :)

bakıyorum şimdi canm fotolarına harika olmuş yaa..valla güle güle kullanmı denir ne denir bilemedim
devlet hastanesinde estetk yapıldığını ilk kez duydum cnm..ben izmirdeym.bikaç estetk cerrah ismi duyuyorum ama..karar verirsem yaptırırım ilerde..
peki bunun ömrü ne kadar ? yani evet artk bu silikonun çıkması gerek diye anlarmıyız biz?

Ben ömürlük diye biliyorum canım ama bu protez markaları 15 yıl garanti veriyor. Bu 15 yıldan sonra protez deforme olabilir diyorlar ama herkesin başına gelen bir şey değil. 15 yıla kadar daha çok var bakalım, çocuk falan olur hem o zamana kadar belki ondan sonra çok gerekirse tekrar ameliyat olurum, onu o zaman düşünürüm

sağol cnm cvpların için çok yardımcı oldun
en iyisi evlenince çocuk doğurunca yaptırayım

sağol cnm cvpların için çok yardımcı oldun
en iyisi evlenince çocuk doğurunca yaptırayım

Eğer az da olsa göğsün varsa dediğin gibi olabilir ama benim gördün sen de hiç yoktu. O yüzden bir an önce yaptırmak istedim. 1 yıl çalışıp biriktirdiğim tüm para ona gitti ama değdi. :) Annem diyor ki yavrumun paracıkları gitti, sevgilin senden çeyiz falan beklemesin bundan iyi çeyiz mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…