- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
eğer senden büyük servisleri yapacak genç biri varsa görümcen ya da kuzeni gibi yardımcı ol ona birlikte hallediverin büyükler konuşsun yok hep büyükler dersen sen yapmaya çalış laf bölünmesin kaynaşsınlarKızlarr tecrübeli olanlarınıza bir soru şimdi: Benim aşkla aileleri tanıştırdık (anneleri daha doğrusu). Neyse bayram sonrası bizi davet ettiler o zaman kız isteme tarihi konuşulacak. Neyse kadın kadına olacağız + benim sevgili de kendi odasında oturur heralde. Şimdi bu durumu yaşayan arkadaşlar, ben nasıl davranayım orda? Daha ikinci görüşmemiz çok resmiyiz, daha kız isteme bile olmadı ben tamamen misafir gibi mi oturayım, servisleri ben mi yapayım? Kim kim olacağız bilmiyorum ama büyük ihtimalle en genç ben olacağım. Durum bu kızçeler
çok fena bi durum bilirim eve girene kadar o heycan sonra hizmet etmekten sohbete yetişeyim demekten zamanı anlamıyosun hatta ben bi ara acayip yorulmuştum ne zaman kalkarlar falan diyodum kendi kendimeisteme dimi bu arada öyle yazdım ama
Büyük ihtimalle tek ben olucam tamam canım bana da öylesi daha doğru geldi sağolasıneğer senden büyük servisleri yapacak genç biri varsa görümcen ya da kuzeni gibi yardımcı ol ona birlikte hallediverin büyükler konuşsun yok hep büyükler dersen sen yapmaya çalış laf bölünmesin kaynaşsınlar
Kızlar merhabalar
Bizde mayısta söz nişan 2016 temmuz da düğün düşünüyoruz
Tabi şimdilik kendi aramızda benim Ailem bilmiyor
Evlenme teklifi de geldi ama icraatta eksigiz sanırım
Merhaba canım, benim de kafamda 2016 yazı düğün var ama kesinlik yok tabi :)
Oyyyy canım sen baya baya nişanlanıyorsun yakındaaaPazartesi tanışma cuma isteme ve nişan :) yarın gidiyoz memlekete inşallah:))
kızlar bu arada limonlu su iyi geliyormus, kabızlığa bilginizecanım activa evet temeblliğe alıştırıyor ondan ötürü düzenli yeme.bazı günler bi ara öğün ye
bende genelde kabbızım vallane zaman kuru kayısı yesem ve üstüne bol bol su içsem tuvalete çıkarıyor (pardon kızlar biraz muhhbet hoş olmayan yere gidio ama ) o zmn senin ülserin varsa yemek yedkten ıkı saat snra iç cnm. acıkmamış olursun hem resmen kilo vermek tuvalet çıkmakla alakalı ..denedm gördüm greyfurt bu konuda işte yardımcı oluyor
kenarları böyle şerit olabilir tabi ama benim tepsime uymaz ki canım :)bende bunlardan istiyorum ama daha tepsim bile yok, yaramı deştin
bebişim bunları kutu şeklinde yapıp kenar kısımlarına parlak şerit de yapabiliriz, olmaz mı
bunun gibi
http://instagram.com/p/tm8v29o_-Q/?modal=true
hoşgeldinnn aramıza tatlım inşallah herşey planladığımız gibi olur :)Bende varimmm :))
18 mart 2013 tanistik
Mesleginden dolayi ocak 2015 nisanimiz
Mayis 2015 dugunumuz insallah
Ailelerimiz tanisti ben gorumcelerimle kayinvalidemle surekli konusuyor gorusuyorum
şişştt şişttt sakin ol korkulacak bişey yok artıkKızlar kaç gündür giremiyıdum napıosunuz nasılsınızbende heyecan tavan yaptı :) bugün annelerimiz konuştu pazartesine gelecekler ayy napacam ben
merhaba sende hoşgeldin durumu bir an önce anlatın ailelere şoku atlatmaları kolay olmuyoKızlar merhabalar
Bizde mayısta söz nişan 2016 temmuz da düğün düşünüyoruz
Tabi şimdilik kendi aramızda benim Ailem bilmiyor
Evlenme teklifi de geldi ama icraatta eksigiz sanırım
günaydın gelincik tabi kiii bizi çok yalnız bırakmaaagunaydınlar gelin adaylarıyine bi sürü ilgi çeken konu konusmussunuz
günaydın kuzum ben bugün annemin teizlik elemanıyımkızlarr günaydınn dün malum ay sonu ve sayım krizinden dolayı yoktum hc napıyonz nasıl gidiyooo :)
canım valla alıstım size merak ediyorum ne ediyorsunuz diyekenarları böyle şerit olabilir tabi ama benim tepsime uymaz ki canım :)
bu kutulara 100 lira vermeden yapmanın bi yolu mutlaka vardır ve biz bunu bulucaz :)
hoşgeldinnn aramıza tatlım inşallah herşey planladığımız gibi olur :)
şişştt şişttt sakin ol korkulacak bişey yok artık
merhaba sende hoşgeldin durumu bir an önce anlatın ailelere şoku atlatmaları kolay olmuyo
günaydın gelincik tabi kiii bizi çok yalnız bırakmaaa
günaydın kuzum ben bugün annemin teizlik elemanıyım
merhaba :) 21 yasındasın ve asistanmısın? masallah hızlıymıssın :)Gunaydin kizlar, herkese merhaba. Ben araniza yeni katiliyorum,
Yasim 21, 29Mayis Universitesinde asistanim :) biz de nisanlimla 2015 Subatta evleniyoruz
Baslama tarihimiz 15 Mart 2012, 6 Eylul 2014te de nisanlandikSafak sayiyorum nikahimiza; safak 127
hoşgeldin canımm hayırlısı olsunnn :) :)Gunaydin kizlar, herkese merhaba. Ben araniza yeni katiliyorum,
Yasim 21, 29Mayis Universitesinde asistanim :) biz de nisanlimla 2015 Subatta evleniyoruz
Baslama tarihimiz 15 Mart 2012, 6 Eylul 2014te de nisanlandikSafak sayiyorum nikahimiza; safak 127
kolay gelsiin mutluhatunnnn hemencik bitiversin inş :)kenarları böyle şerit olabilir tabi ama benim tepsime uymaz ki canım :)
bu kutulara 100 lira vermeden yapmanın bi yolu mutlaka vardır ve biz bunu bulucaz :)
hoşgeldinnn aramıza tatlım inşallah herşey planladığımız gibi olur :)
şişştt şişttt sakin ol korkulacak bişey yok artık
merhaba sende hoşgeldin durumu bir an önce anlatın ailelere şoku atlatmaları kolay olmuyo
günaydın gelincik tabi kiii bizi çok yalnız bırakmaaa
günaydın kuzum ben bugün annemin teizlik elemanıyım
hoşgeldin canımm hayırlısı olsunnn :) :)
merhaba :) 21 yasındasın ve asistanmısın? masallah hızlıymıssın :)
o zaman tebrik ederim :) hayırlı olsunTesekkur ederim, hos bulduk :)
:) Hayata biraz erken atildim diyelim...
Hos bulduk
o zaman tebrik ederim :) hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?