2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlarr tecrübeli olanlarınıza bir soru şimdi: Benim aşkla aileleri tanıştırdık (anneleri daha doğrusu). Neyse bayram sonrası bizi davet ettiler o zaman kız isteme tarihi konuşulacak. Neyse kadın kadına olacağız + benim sevgili de kendi odasında oturur heralde. Şimdi bu durumu yaşayan arkadaşlar, ben nasıl davranayım orda? Daha ikinci görüşmemiz çok resmiyiz, daha kız isteme bile olmadı ben tamamen misafir gibi mi oturayım, servisleri ben mi yapayım? Kim kim olacağız bilmiyorum ama büyük ihtimalle en genç ben olacağım. Durum bu kızçeler

eğer senden büyük servisleri yapacak genç biri varsa görümcen ya da kuzeni gibi yardımcı ol ona birlikte hallediverin büyükler konuşsun yok hep büyükler dersen sen yapmaya çalış laf bölünmesin kaynaşsınlar

Pazartesi tanışma cuma isteme ve nişan :) yarın gidiyoz memlekete inşallah:))

Büyük ihtimalle tek ben olucam tamam canım bana da öylesi daha doğru geldi sağolasın

Kızlar merhabalar

Bizde mayısta söz nişan 2016 temmuz da düğün düşünüyoruz

Tabi şimdilik kendi aramızda benim Ailem bilmiyor

Evlenme teklifi de geldi ama icraatta eksigiz sanırım

Kızlar merhabalar

Merhaba canım, benim de kafamda 2016 yazı düğün var ama kesinlik yok tabi :)

gunaydınlar gelin adayları yine bi sürü ilgi çeken konu konusmussunuz

kızlar bu arada limonlu su iyi geliyormus, kabızlığa bilginize

kızlarr günaydınn dün malum ay sonu ve sayım krizinden dolayı yoktum hc napıyonz nasıl gidiyooo :)

bende bunlardan istiyorum ama daha tepsim bile yok, yaramı deştin

bebişim bunları kutu şeklinde yapıp kenar kısımlarına parlak şerit de yapabiliriz, olmaz mı

bunun gibi

http://instagram.com/p/tm8v29o_-Q/?modal=true
kenarları böyle şerit olabilir tabi ama benim tepsime uymaz ki canım :)
bu kutulara 100 lira vermeden yapmanın bi yolu mutlaka vardır ve biz bunu bulucaz :)

Bende varimmm :))
18 mart 2013 tanistik
Mesleginden dolayi ocak 2015 nisanimiz
Mayis 2015 dugunumuz insallah
Ailelerimiz tanisti ben gorumcelerimle kayinvalidemle surekli konusuyor gorusuyorum
hoşgeldinnn aramıza tatlım inşallah herşey planladığımız gibi olur :)

Kızlar kaç gündür giremiyıdum napıosunuz nasılsınız bende heyecan tavan yaptı :) bugün annelerimiz konuştu pazartesine gelecekler ayy napacam ben
şişştt şişttt sakin ol korkulacak bişey yok artık

Kızlar merhabalar

merhaba sende hoşgeldin durumu bir an önce anlatın ailelere şoku atlatmaları kolay olmuyo

gunaydınlar gelin adayları yine bi sürü ilgi çeken konu konusmussunuz
günaydın gelincik tabi kiii bizi çok yalnız bırakmaaa

kızlarr günaydınn dün malum ay sonu ve sayım krizinden dolayı yoktum hc napıyonz nasıl gidiyooo :)
günaydın kuzum ben bugün annemin teizlik elemanıyım

canım valla alıstım size merak ediyorum ne ediyorsunuz diye ama işler yoğun ya ondan giremedim, ama herseyi okuyorum tabi ki :) ya canım benim aklıma takı olayı takılıyor. siz konustunuz mu hiç, ya da bunu kimlerin konusması uygun ne düşünüyorsunuz

merhaba :) 21 yasındasın ve asistanmısın? masallah hızlıymıssın :)

hoşgeldin canımm hayırlısı olsunnn :) :)

kolay gelsiin mutluhatunnnn hemencik bitiversin inş :)

o zaman tebrik ederim :) hayırlı olsun

Tesekkurler :) 1yildir calisiyorum, mustakbel esimle ceyiz dizdik :) simdi sira yavas yavas mobilyaya, ev bulmaya geliyor ve ben cok kararsiz bir insanim. Istedigim kriterleri biliyorum ama secim yapmaya gelince cok zorlaniyorum. Ama mobilyadan once gelinlik var suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…