2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yok yok enden de olmıcaz genç kızız biz yaaa şimdi böyleysek çocuk falan doğurursak napıcaz yok öyle şey çok pis karar verdim
bana ilk günlerimi hatırlatıyosun canım zor günlerdi o zamanlar tartıda 68 i görmüştüm çok pis karar vermiştim ama diyet yapamıyordum artık akıllandım ve genç kız olduğumu düğünün yaklaştığını kendime empoze ettim şimdi daha dikkatliyim işin peşini bırakmiciim

kilom boyum iyi ama kalçalıyım ben bacaklarım da öyle kürdan gibi değil

neyse kadının kalçalısı diyim bende teselli olaraktan

inşallah canım az dikkatle gerçekten veriliyo

Aynı benim gibisin suya alıştım sayılır en azından 1 lt içiyorum zar zor ama yeşilçay içince a<federsin öğürüyorum bile nefret ediyorum ne kadar tatlandırsamda olmuyor neyse harekete ağırlık vereyim ben bide akşam hiçbirşey yemeyim mide küçülür illaki :) benimde 10 kilo vermem lazım düğüne kadar veririm ya çok var ama nişan yakın işte onu napıcaz

kilom boyum iyi ama kalçalıyım ben bacaklarım da öyle kürdan gibi değil

neyse kadının kalçalısı diyim bende teselli olaraktan
Senin yine öyle tesellin var benim bacak kürdan kalça bildiğin tepsi popo hiçbir şey yok ama göbek aahhhh o göbeekkkkk ben nerelere gidem nasıl teselli bulaammmmm

aynen yeşilçayın her türlüsünü denedim olmuyo
kayısılı activia da ara öğünler için güzel... bide normal kuru kayısı kalkar kalkmaz ac karna ye 2tane. 1 tane de ceviz yiceksin.uzerine su iç biraz vakit geçince greyfurtlu limonlu suyu iç..bi yarım saat bir saat snrada kahvaltını yap

Aferim kızım helal beeee peki ne durumdasın şu an?
Oyyy o kadar düzenli olabilir miyim bilmiyorum ama bak sorularım var sana kuzum:
1) Activia çok yenince bağırsakları tembelliğe alıştırıyor diye duymuştum senin bi bilgin var mı?
2)Aç karnına limon greyfurt mide ekşimesi yapmaz mı? Malum çok asitliler ve bende sanırım ülser var
3) Bir de (afedersiniz kızlar) bende kronik kabızlık var. Doktor dedi ki ömrün boyunca kabız olacaksın hacı bu böyle biline dedi ama yinede su fazla içtiğimde hareketim arttığında daha rahat çıkıyorum tuvalete <---- bu soru değildi ama dezavantajlarımdan bu da yediğime dikkat ediyorum ama alt kısımlarında düzgün çalışması lazım kilo vermek için dimi ama?

canım activa evet temeblliğe alıştırıyor ondan ötürü düzenli yeme.bazı günler bi ara öğün ye
bende genelde kabbızım valla ne zaman kuru kayısı yesem ve üstüne bol bol su içsem tuvalete çıkarıyor (pardon kızlar biraz muhhbet hoş olmayan yere gidio ama ) o zmn senin ülserin varsa yemek yedkten ıkı saat snra iç cnm. acıkmamış olursun hem resmen kilo vermek tuvalet çıkmakla alakalı ..denedm gördüm greyfurt bu konuda işte yardımcı oluyor

Aynennnn resmen ölüm gibi geliyor yaa hiç bir şey yemeyim daha iyi spor yapmaktan ama çok aç kalınca da migrenim azıyor Allahımmmmmmmm defolu çıktım ya beennn
şuan 59 um işte yarım akıl bi diyet yapıyorum kendimce ama o göbeeeek o göbek sporsuz gitti mi hemencecik yerini dolduruyor bu yüzden bayram sonrası düğüne kadar spora başlıyorum

Evet kızlar muhabbetimizden kusura bakmayın lütfenn Ya ben idrarla daha çok kilo verildiğini duydum büyük olandan ziyade (ayyy valla utandım yaa )

şuan 59 um işte yarım akıl bi diyet yapıyorum kendimce ama o göbeeeek o göbek sporsuz gitti mi hemencecik yerini dolduruyor bu yüzden bayram sonrası düğüne kadar spora başlıyorum
Göbeğin küçülmüştür ama en azından 9 kilo vermişsin dile kolay

Evet kuzum diğeri şişkinliği azaltıyor ve illa ki kilo içinde faydalıdır ama asıl idrarla atılıyormuş çünkü su ve yeşilçay nasıl idrara çıkarıyor insanı ve zayıflatıyorlar resmen

hımmm şimdi anladımmm hemen bi bitkiçayı artk evde ner varsa yapıp geliom o haldee

Fiziğinden memnun olan bir ben varım galiba Memnun olmadığım bi göğüslerim vardı, onları da hallettik
yaa ne güzel...benmde göbüş gitse göğüs kalıo ama...silikon taktıramam herhalde..o kdr buyuk cerrhai operasyon nasıl geçrcem..bi de hep merak etmişimdir..böyle yüzüstü sertçe yere düşsen patlamazmı ki

hımmm şimdi anladımmm hemen bi bitkiçayı artk evde ner varsa yapıp geliom o haldee
Bende rezene çayı içtim şimdi
O sahne nedense benimde sık sık aklıma geliyor

Canım hayal gibi çok uzak geliyordu bana da ama oldu bitti bile ve ben çoooooook mutluyum, iyi ki de yaptırmışım Patlama ihtimali ancak bıçak, silah ve trafik kazası gibi şiddetli kazalarda olabilir. Trafik kazasında hayat kurtardığını biliyorum bak okumuştum. Ben sürekli yüzüstü yatıyorum bide, hep korkuyordum hissederim öyle yatınca diye ama hiç bişi hissetmiyorum, gayet rahat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…