- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Kızlar ben hala leyla leyla geziyorum etraftaazıcık işe odaklanayım, üretkenliğim azaldı vallahi laf edecekler artık
Nişanlısına gıcık olanlar başlığı yok mu
Naber kızlar nası gidiyo
Nişanlısına gıcık olanlar başlığı yok mu
Naber kızlar nası gidiyo
Tamam canım çok sağol o zaman otelde ki doktor rapor verir değil mi?Kuzum okula cumadan dilekçe yazıp bırakır pazartesi onla uğraşmazsınız. Pazarda ordan alırsınız onuda dönüşte okula bırakırsınız çok sorun olmaz:) bide resmiyette izni varken kullansın onu. Çünkü 7günden fazla raporda da maaş kesintisi oluyo diye biliyorum.
Uf yaaUf aynen ya benimde havuz tasarlamam lazım ama yapamıyorum
Nişanlıma gıcık olmuyorum vallaha :) özleminden deliriyorum sadeceee
Hayırdır canımKızlar selam moralim bozuk çok berektsiz bi gündü bugün benim için
Ben o ben..ben varım birazdan saç başa girişcez.sinir etti beni yine.
Hayırdır güzelim nolduKızlar selam moralim bozuk çok berektsiz bi gündü bugün benim için
Aynı meslek ailesinden sayılırızUf aynen ya benimde havuz tasarlamam lazım ama yapamıyorum
Nişanlıma gıcık olmuyorum vallaha :) özleminden deliriyorum sadeceee
Kızlar selam moralim bozuk çok berektsiz bi gündü bugün benim için
Uf yaa((
Aynı meslek ailesinden sayılırızYa bak tasarlamam lazım dedim yine kendimi burada buldum Toparlayamıyorum aklımı en sinir aşamadayım şu anda. Bişeyi beğenmeme aşaması
Hayırdır canım
Dün benimkiyleydim cüzdanı bende kalmıştı nasıl buluşup vericem diye konuşuyorduk bunun okulu başladı vakti yok, annesi de hem rahatsız hemde sküdarda oturuyor kartala hastaneye gidecekti demişki kartal dönüşü ortak bi yerde buluşalım bana versin cüzdanını demiş bende kabul etmedim tabi ki hasta hasta kadını nasıl yorayım neyse ben halkalıda oturuyorum bu arada sabah karşıya geçtim altunizadeye sırf cüzdanı vermek için, dün akşamdan beri diyorum ki bak hastayım işim de var ne olur bekletme beni durakta dedim yol boyunca konuştuk yaklaştığımı habire söyledim mesaj attım falan yine bekletti beni.. Önemli bişey değil belkide ama neden beni hiç düşünmüyorum? Dışarısı çok soğuk, ben hastayım, sırf onun için kaç km yol gittim sabahın köründe yine kıçını kaldırıp durağa gelemedi yaa.. Bu bir ikincisi 300 tl'm kayıp, hani para sonuçta çok önemli değil ama kyk kredimi ödemeye başladım e okula geri dönünce işide bıraktım yani 300 tl şu an çok para benim için ütü alacaktım yaaa offfff nereye gitti bu paraHayırdır güzelim noldu
Kızlara yazdım kuzuhayırdır canım ?
Hangisine uf
Hiç sorma biraz çiziyor beğenmiyor siliyor buraya geliyorumm
Senin meslek neydi kuzum ?
Aynı durumdayımNişanlısına gıcık olanlar başlığı yok mu
Naber kızlar nası gidiyo
Ben o ben..
Ben de saç baş gircem. Ne zannediyo bunlar kendisini ya, vazgeçilmez ya da bulunmaz olduklarını mı.
Çok gıcığım iki gündür benimkine
Sen?
Haklısın azıcık ayıp etmiş ama olur ya arada düşüncesizliği tutar insanın sıkma canını bidahakinede sen beklet onu :) paranın kaybolmasına çok üzüldüm aradın mı her yeri iyice kına için bende bakmadım hala böyle duyunca bakasım da gelmiyo ayyDün benimkiyleydim cüzdanı bende kalmıştı nasıl buluşup vericem diye konuşuyorduk bunun okulu başladı vakti yok, annesi de hem rahatsız hemde sküdarda oturuyor kartala hastaneye gidecekti demişki kartal dönüşü ortak bi yerde buluşalım bana versin cüzdanını demiş bende kabul etmedim tabi ki hasta hasta kadını nasıl yorayım neyse ben halkalıda oturuyorum bu arada sabah karşıya geçtim altunizadeye sırf cüzdanı vermek için, dün akşamdan beri diyorum ki bak hastayım işim de var ne olur bekletme beni durakta dedim yol boyunca konuştuk yaklaştığımı habire söyledim mesaj attım falan yine bekletti beni.. Önemli bişey değil belkide ama neden beni hiç düşünmüyorum? Dışarısı çok soğuk, ben hastayım, sırf onun için kaç km yol gittim sabahın köründe yine kıçını kaldırıp durağa gelemedi yaa.. Bu bir ikincisi 300 tl'm kayıp, hani para sonuçta çok önemli değil ama kyk kredimi ödemeye başladım e okula geri dönünce işide bıraktım yani 300 tl şu an çok para benim için ütü alacaktım yaaa offfff nereye gitti bu paraSon olarakta kına gecesi için mekan baktım biraz bugün neyse uygun olarak duyduğum bir iki yer çok pahalı çıktı ve benim 3 ayım kaldı sadece nereyi ayarlıcam belli değil çok istemiştim orayı yaaa
Valla kendi derdimle birleştirip bunları ağlıycam şimdi sinirimden.sinir ediyo beni.kendisi söyledi evi baştan aşa yaptırcaz diye seçiyorum beğeniyorum ustayla konuşuyo.o olmaz bu olmaz.ustanın dediği oluyo.niye ben seçiyorumki o zaman.bugün yine aynı şey.laftan anlamıyosun diyo bu seferde.bi de çocuksun diyip duruyo.kendisi çok büyük ya.bütün sinirlerimi bozuyo.karışmıycam bundan sonra naparsa yapsın.
Haklısın azıcık ayıp etmiş ama olur ya arada düşüncesizliği tutar insanın sıkma canını bidahakinede sen beklet onu :) paranın kaybolmasına çok üzüldüm aradın mı her yeri iyice kına için bende bakmadım hala böyle duyunca bakasım da gelmiyo ayy
on olarakta kına gecesi için mekan baktım biraz bugün neyse uygun olarak duyduğum bir iki yer çok pahalı çıktı ve benim 3 ayım kaldı sadece nereyi ayarlıcam belli değil çok istemiştim orayı yaaa
Düşüncesizlik yapmış gerçekten.. Bazen gaflete mi düşüyorlardır nedir, ne diyeceğimi bilemedim kiDün benimkiyleydim cüzdanı bende kalmıştı nasıl buluşup vericem diye konuşuyorduk bunun okulu başladı vakti yok, annesi de hem rahatsız hemde sküdarda oturuyor kartala hastaneye gidecekti demişki kartal dönüşü ortak bi yerde buluşalım bana versin cüzdanını demiş bende kabul etmedim tabi ki hasta hasta kadını nasıl yorayım neyse ben halkalıda oturuyorum bu arada sabah karşıya geçtim altunizadeye sırf cüzdanı vermek için, dün akşamdan beri diyorum ki bak hastayım işim de var ne olur bekletme beni durakta dedim yol boyunca konuştuk yaklaştığımı habire söyledim mesaj attım falan yine bekletti beni.. Önemli bişey değil belkide ama neden beni hiç düşünmüyorum? Dışarısı çok soğuk, ben hastayım, sırf onun için kaç km yol gittim sabahın köründe yine kıçını kaldırıp durağa gelemedi yaa.. Bu bir ikincisi 300 tl'm kayıp, hani para sonuçta çok önemli değil ama kyk kredimi ödemeye başladım e okula geri dönünce işide bıraktım yani 300 tl şu an çok para benim için ütü alacaktım yaaa offfff nereye gitti bu paraSon olarakta kına gecesi için mekan baktım biraz bugün neyse uygun olarak duyduğum bir iki yer çok pahalı çıktı ve benim 3 ayım kaldı sadece nereyi ayarlıcam belli değil çok istemiştim orayı yaaa
Bekletecem haklısınHaklısın azıcık ayıp etmiş ama olur ya arada düşüncesizliği tutar insanın sıkma canını bidahakinede sen beklet onu :) paranın kaybolmasına çok üzüldüm aradın mı her yeri iyice kına için bende bakmadım hala böyle duyunca bakasım da gelmiyo ayy
Canım başlayın şimdiden derim valla can sıkmaktan başka bi işe yaramıyor en azında ayarlayın kurtulunAynı anda kırk şeyi düşünen tek ben değilmişim buna da şükür. Düğün salonu hallolsa kafam rahatlar sanmıştım hala akfada kırk tilki. Kına mekanı için benim de araştırma yapmam lazım amaa @serp07 aynıı senin gibi hiiç içimden gelmiyo
Ooof off!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?