Dün benimkiyleydim cüzdanı bende kalmıştı nasıl buluşup vericem diye konuşuyorduk bunun okulu başladı vakti yok, annesi de hem rahatsız hemde sküdarda oturuyor kartala hastaneye gidecekti demişki kartal dönüşü ortak bi yerde buluşalım bana versin cüzdanını demiş bende kabul etmedim tabi ki hasta hasta kadını nasıl yorayım neyse ben halkalıda oturuyorum bu arada sabah karşıya geçtim altunizadeye sırf cüzdanı vermek için, dün akşamdan beri diyorum ki bak hastayım işim de var ne olur bekletme beni durakta dedim yol boyunca konuştuk yaklaştığımı habire söyledim mesaj attım falan yine bekletti beni.. Önemli bişey değil belkide ama neden beni hiç düşünmüyorum? Dışarısı çok soğuk, ben hastayım, sırf onun için kaç km yol gittim sabahın köründe yine kıçını kaldırıp durağa gelemedi yaa.. Bu bir ikincisi 300 tl'm kayıp, hani para sonuçta çok önemli değil ama kyk kredimi ödemeye başladım e okula geri dönünce işide bıraktım yani 300 tl şu an çok para benim için ütü alacaktım yaaa offfff nereye gitti bu para

Son olarakta kına gecesi için mekan baktım biraz bugün neyse uygun olarak duyduğum bir iki yer çok pahalı çıktı ve benim 3 ayım kaldı sadece nereyi ayarlıcam belli değil çok istemiştim orayı yaaa