2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İzmirde uzak sanaa canım ben pahalı buldum açıkcası 200 kişi 2800 yapıyo
Benim en fazla 70 kişi olacak kuzum o yüzden 14 tl gayet iyi benim için ama buralar çok pahalı oluyor işte
liseli kızların içi gidiyodur desene sende söyle bir görün yanında ''hoop kızlar o benim'' mesajı ver akıllı olsunlar
Gitmesin içleri yaa inan basarım okulu çok kıskancım Allahtan benim ki tamamen çocuk olarak görüyor yoksa çok kıskanır sorun ederdim mesleğini keşke eve kapatabilsem kuşumu yaa pencereden bile baktırmasam böyle oyyyyyy yerim onu yeriiiiimmmmmmmmmm kızlar valla iyi geldiniz yaa demin nasıl sinirliydim şimdi kuzucuğumu özledim ama tabi tavır yapıcam akşam
Kızlar bence biz kafayı yedikk
Ben yedim şahsen canım

kız delimisin bu kadar kıskançlıkk aaa çok ayıp biz kendimize güvenen kızlarız çok coooluz

kız delimisin bu kadar kıskançlıkk aaa çok ayıp biz kendimize güvenen kızlarız çok coooluz
Canım ona belli etmiyorum zaten hatta eşeğin kulağına karpuz kabuğu kaçırmamı derler ne ondan bile çekinip esprisini bile yapmıyorum ama sen gel içimi bi gör bide şimdiki liseliler çok fena biz böyle değildik ne sırnaşıklar yaa abi hocaya saygı duyardık biz bişey istemeye çekinirdik bunlar yılışıyorlar telefonlarına mesaj atıyorlar not istemek için ödev yardımı için Allahtan küçükler, üniversiteli olsalar her gün fenalık geçirirdim ben

o zman kendini gösterme vakti gelmişte geçmiş canım. göster kendini ayağını denk alsın hooop.

Şimdi stresten girip bi siteye çaycı tost makinası ütü ne varsa alıcam stres atıcam vallahi
Allahımm stres atma yönetmin de garip bir hal aldı , ne değişik bir psikolojideyim ben yahuuu

Zaten bi uğramayı düşünüyorum okula, sert bir yüz ifadesiyle

Kuzu sen kınanı ne zamana düşünüyorsun?
Canım düğün 5 eylül cumartesi kınayı da 3 Eylül düşünüyorum aslında. Ama durumlara göre 4 Eylül'de olabilir tabiii

hahahah çok güldüm yaaa benimki Allahtan askerlerin içinde şuan sadece özlüyorum

Konudaki nişanlı nüfusu artınca stres de arttı Ben de uzaktan uzağa izliyorum :)

Tesbit süpeeerrrrr

Sadece benim birinci derece akrabalrım 100 kişi yaaa

Ben ilkokul-ortaokuldayım ama bu sefer de benimki beni erkek hocalardan kıskanıyor. Çok kıskanç ama hoşuma da gitmiyor değil hani Sen yine iyi dayanıyorsun, benimki liseli kızlar içinde olsa kıskançlıktan kudururdum kız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…