Haklısın hepp beynimi kemirip duruyo zaten.Bekletecem haklısınkuzu zaten iki cüzdanım var başka bi yere koymuyorum yaa offf offf 2300 tl istiyor istediğim yer ve içinde sadece mekan ve yemek parası var bu yani yemek dediğimde kurabiye
Canım başlayın şimdiden derim valla can sıkmaktan başka bi işe yaramıyor en azında ayarlayın kurtulun
Ya heop bekletiyor zaten ondan iyice sinirlendim, beyimizin ayağına kadar gidiyorum ki gocunduğumdan değil ama bi zahmet kendi mahallesinde ki kendi metrobüs durağına gelecek ben taa halkalıdan geliyorum hiç mi umrunda dğeilim yada bu ne rahatlık sıkıldım yaaa bi daha gitmicem kendisi gelsin benim ayağıma yeter yaa.. Canım ben şirinevlerde e5 üzerinde ki hacı sayiti istemiştim kişi başı menü 30 tlden başlıyor, minimum 70 kişi sınırı var daha az kişi olursa ekstra mekan parası alıyor o da 800 tl, hizmette mekan+kurabiye tabağı+ses sistemi bu kadar!!Düşüncesizlik yapmış gerçekten.. Bazen gaflete mi düşüyorlardır nedir, ne diyeceğimi bilemedim ki
Ne kadar dediler kuzu kına mekanına, hizmetleri neymiş
Canım benimki düğün stresi değil benimkinin kalaslığı tamamenkızlar sakin olunn bunlar hep düğün stresi üst üste geliyo hersey. hersey batıyor biliyorum böyle konustuğuma bakmayın bende başlarım iki gün sonra
Yavrum bende öyle düşünüyorum ya uygun bir yer tutup org. firmasıyla anlaşıcam yada çok şık bi yer tutup ben süslücem ikisi de uyar bana ama her türlü derdim 2000i geçmesim mümkünse hadi en fazla 2500 ama gerçekten çok süper bişe olması gerekiyor o parayı vermem içinHaklısın hepp beynimi kemirip duruyo zaten.
Ama hem bütçeye uygun olsun hep şık olsun nasıl olacak o iş acaba?
Bir de diyorum ki basit bir mekan tutup organizasyon şirketi mi ayarlasam acaba?
Hangisi daha mantıklı bilemedim...
hepsi kalas dangalaklar yaa ne incelikten anlarlar ne de başka bişiden odunlarrCanım benimki düğün stresi değil benimkinin kalaslığı tamamen
Yavrum bende öyle düşünüyorum ya uygun bir yer tutup org. firmasıyla anlaşıcam yada çok şık bi yer tutup ben süslücem ikisi de uyar bana ama her türlü derdim 2000i geçmesim mümkünse hadi en fazla 2500 ama gerçekten çok süper bişe olması gerekiyor o parayı vermem için
Ayy ben o kadar bütçe bile ayırmak istemiyorum amaa istemesem de gözden çıkarmam lazım sanırım o meblayıı ..Canım benimki düğün stresi değil benimkinin kalaslığı tamamen
Yavrum bende öyle düşünüyorum ya uygun bir yer tutup org. firmasıyla anlaşıcam yada çok şık bi yer tutup ben süslücem ikisi de uyar bana ama her türlü derdim 2000i geçmesim mümkünse hadi en fazla 2500 ama gerçekten çok süper bişe olması gerekiyor o parayı vermem için
Ayyy pahalı yaaBekletecem haklısınkuzu zaten iki cüzdanım var başka bi yere koymuyorum yaa offf offf 2300 tl istiyor istediğim yer ve içinde sadece mekan ve yemek parası var bu yani yemek dediğimde kurabiye
Canım başlayın şimdiden derim valla can sıkmaktan başka bi işe yaramıyor en azında ayarlayın kurtulun
Valla kendi derdimle birleştirip bunları ağlıycam şimdi sinirimden.
Hem sana soruyo hem seni dinlemiyo bi de üstüne hakaret ediyo. Sensin çocuk deseydin.
Benimki de aynı, laftan anlamıyormuşum.. Benimle kavga ediyor ediyor sonra da bana kavga çıkartıyosun diyor.. Dünden beri hiç konuşmadık.
Bizimki de balayı muhabbeti.. Hem nereye istersen gidicez bütçe önemli değil diyor, buna rağmen çoook uygun yerler bakıyorum sonra akşam yemeği yokmuş otelin diye trip atıyor bana. Git nereyi istiyorsan seç dedim en sonunda. Benim gibi kızı bulmuş ne istiyor acaba.. Hiçbir şey istemem hiçbir şey yaptırmam, benim kadar tutumlu bir insan daha yoktur. Bana para konusu açınca deli oluyorum. Zaten ben parasızım iyice alınıyorum.
Bırakma kuzum sen, senin istediğin gibi olsun her şey, ne halin varsa gör deme o onu bekliyordur çünkü boşver rahat nefes alamasın
Hepimiz öyleyiz canım toplu dayak mı atsak şunlarahepsi kalas dangalaklar yaa ne incelikten anlarlar ne de başka bişiden odunlarrne doluymuşumm beee
Canım bende mümkünse ayırmamaya çalışıcam ama son durum budur bu da dediğim gibi gerçekten harika bi kına gecesi olacaksa anca çıkarırım yani yoksa ennn fazla 1500e herşeyi halledeyim yaniAyy ben o kadar bütçe bile ayırmak istemiyorum amaa istemesem de gözden çıkarmam lazım sanırım o meblayıı ..
Ahhh Aaah diyorum
Deme kızzz öyle kıyamam yaaaa bennhepsi kalas dangalaklar yaa ne incelikten anlarlar ne de başka bişiden odunlarrne doluymuşumm beee
bende kıyamam yazıktır severim ben onuHepimiz öyleyiz canım toplu dayak mı atsak şunlaragerçi kıyamamda yaa
Canım bende mümkünse ayırmamaya çalışıcam ama son durum budur bu da dediğim gibi gerçekten harika bi kına gecesi olacaksa anca çıkarırım yani yoksa ennn fazla 1500e herşeyi halledeyim yanihayırlısı ya hiç ummadık yerden güğzel fırsatlar karşımıza çıkar inşallah
E çok iyi nerde canım orası bende konuşayımAyyy pahalı yaabenim konuştuğum bi öğretmenevi vardı ucuz olur dedim pasta kolasız kına yapmıyolar ve kişi başı 14 TL dedi
işte bunları dememin sebebi buyduDeme kızzz öyle kıyamam yaaaa benn
İnşallah canım deli gibi sevinirim heralde şöyle herşeyi gönlüme göre bi fırsat çıksa karşımaanım bende mümkünse ayırmamaya çalışıcam ama son durum budur bu da dediğim gibi gerçekten harika bi kına gecesi olacaksa anca çıkarırım yani yoksa ennn fazla 1500e herşeyi halledeyim yanihayırlısı ya hiç ummadık yerden güğzel fırsatlar karşımıza çıkar inşallah
Sen hangi ildeydin canım? Hangi öğretmenevi o. Ben de düşündüm de öğretmenevi olur mu acaba diye..Ayyy pahalı yaabenim konuştuğum bi öğretmenevi vardı ucuz olur dedim pasta kolasız kına yapmıyolar ve kişi başı 14 TL dedi
Canım kına için öyle yerler tutuluyor mu ki hiç duymadım :/Ya heop bekletiyor zaten ondan iyice sinirlendim, beyimizin ayağına kadar gidiyorum ki gocunduğumdan değil ama bi zahmet kendi mahallesinde ki kendi metrobüs durağına gelecek ben taa halkalıdan geliyorum hiç mi umrunda dğeilim yada bu ne rahatlık sıkıldım yaaa bi daha gitmicem kendisi gelsin benim ayağıma yeter yaa.. Canım ben şirinevlerde e5 üzerinde ki hacı sayiti istemiştim kişi başı menü 30 tlden başlıyor, minimum 70 kişi sınırı var daha az kişi olursa ekstra mekan parası alıyor o da 800 tl, hizmette mekan+kurabiye tabağı+ses sistemi bu kadar!!Yanında güllüoğlu var ona da girdim o da 35 tlden başlıyor aynı hizmetler e 70 kişi olduk mu hacı sayitte 2100 tl tutuyor ki bunun içinde malzemelerin m si yok, güllüoğlu 2500ü buluyor neredeyse.. Cafelere baktım sefaköyde çok kıytırıklar yoksa olabilir bitane beğendim gibi ama sadece mekan 1000 tl herşey bize kalmış böyle işte dur bakalım daha bahçelievlere ve bakırköye bakıcam
Oyy benimki çok yakışıklıydı bugün yaa ilk defa resmi bi kıyafetle görüyorum nişanımız dışında (resmi dediysem işte klasik kıyafetle yani) canım benim yaa öyle gidiyor okula vurduracak topuklarındanbende kıyamam yazıktır severim ben onu
İzmirde uzak sanaa canım ben pahalı buldum açıkcası 200 kişi 2800 yapıyoE çok iyi nerde canım orası bende konuşayımAma güzel mi ben pek beğenmiyorum öğretmen evlerini
Oyy benimki çok yakışıklıydı bugün yaa ilk defa resmi bi kıyafetle görüyorum nişanımız dışında (resmi dediysem işte klasik kıyafetle yani) canım benim yaa öyle gidiyor okula vurduracak topuklarındanlise hocası zaten kızlar falan bakıyorsa gebertirim ben onları
liseli kızların içi gidiyodur deseneOyy benimki çok yakışıklıydı bugün yaa ilk defa resmi bi kıyafetle görüyorum nişanımız dışında (resmi dediysem işte klasik kıyafetle yani) canım benim yaa öyle gidiyor okula vurduracak topuklarındanlise hocası zaten kızlar falan bakıyorsa gebertirim ben onları
Bebek mayısta evleniyorum kısmetseCanım kına için öyle yerler tutuluyor mu ki hiç duymadım :/
Gerçi nişan oluyor onu biliyorum da kınayı hiç duymadım, ama oluuur neden olmasın
Yalnız çok fiyat vermişler. Biz o kişibaşı fiyatlarla düğün yeri beğenemedik çok pahalı diye. Gerçi bütçeyle de alakalı.
3 ayın mı kaldı senin aaa yaza evlenmiyo muydun, valla çok az kalmış canım ya. Gelinliği nerden alıyosun? Benim de bakmam gerek sanırım, eylülde olcak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?