2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haklısın hepp beynimi kemirip duruyo zaten.
Ama hem bütçeye uygun olsun hep şık olsun nasıl olacak o iş acaba?
Bir de diyorum ki basit bir mekan tutup organizasyon şirketi mi ayarlasam acaba?
Hangisi daha mantıklı bilemedim...

Düşüncesizlik yapmış gerçekten.. Bazen gaflete mi düşüyorlardır nedir, ne diyeceğimi bilemedim ki

Ne kadar dediler kuzu kına mekanına, hizmetleri neymiş
Ya heop bekletiyor zaten ondan iyice sinirlendim, beyimizin ayağına kadar gidiyorum ki gocunduğumdan değil ama bi zahmet kendi mahallesinde ki kendi metrobüs durağına gelecek ben taa halkalıdan geliyorum hiç mi umrunda dğeilim yada bu ne rahatlık sıkıldım yaaa bi daha gitmicem kendisi gelsin benim ayağıma yeter yaa.. Canım ben şirinevlerde e5 üzerinde ki hacı sayiti istemiştim kişi başı menü 30 tlden başlıyor, minimum 70 kişi sınırı var daha az kişi olursa ekstra mekan parası alıyor o da 800 tl, hizmette mekan+kurabiye tabağı+ses sistemi bu kadar!! Yanında güllüoğlu var ona da girdim o da 35 tlden başlıyor aynı hizmetler e 70 kişi olduk mu hacı sayitte 2100 tl tutuyor ki bunun içinde malzemelerin m si yok, güllüoğlu 2500ü buluyor neredeyse.. Cafelere baktım sefaköyde çok kıytırıklar yoksa olabilir bitane beğendim gibi ama sadece mekan 1000 tl herşey bize kalmış böyle işte dur bakalım daha bahçelievlere ve bakırköye bakıcam

kızlar sakin olunn bunlar hep düğün stresi üst üste geliyo hersey. hersey batıyor biliyorum böyle konustuğuma bakmayın bende başlarım iki gün sonra
Canım benimki düğün stresi değil benimkinin kalaslığı tamamen
Yavrum bende öyle düşünüyorum ya uygun bir yer tutup org. firmasıyla anlaşıcam yada çok şık bi yer tutup ben süslücem ikisi de uyar bana ama her türlü derdim 2000i geçmesim mümkünse hadi en fazla 2500 ama gerçekten çok süper bişe olması gerekiyor o parayı vermem için

hepsi kalas dangalaklar yaa ne incelikten anlarlar ne de başka bişiden odunlarr ne doluymuşumm beee

Ayy ben o kadar bütçe bile ayırmak istemiyorum amaa istemesem de gözden çıkarmam lazım sanırım o meblayıı ..
Ahhh Aaah diyorum

Ayyy pahalı yaa benim konuştuğum bi öğretmenevi vardı ucuz olur dedim pasta kolasız kına yapmıyolar ve kişi başı 14 TL dedi

iyi bi cevap verdim de şimdi burda söyleyemiycem.bende mantıksız fuzuli masraf olan pahalı olan şeyler için tutturmuyorum zaten.o da konuşuyo dekorasyoncuyla ustayla bana söylüyo.bende tamam diyorum.ama herşeye olmaz diyo.ustayı da anlamış değilim.yapan nası yapıyo.zaten şeytan diyo kırdır bütün fayansları beğenmedim diye.tekrar yaptırsın.onu istiyo gerçekten.

hepsi kalas dangalaklar yaa ne incelikten anlarlar ne de başka bişiden odunlarr ne doluymuşumm beee
Hepimiz öyleyiz canım toplu dayak mı atsak şunlara gerçi kıyamamda yaa
Ayy ben o kadar bütçe bile ayırmak istemiyorum amaa istemesem de gözden çıkarmam lazım sanırım o meblayıı ..
Ahhh Aaah diyorum
Canım bende mümkünse ayırmamaya çalışıcam ama son durum budur bu da dediğim gibi gerçekten harika bi kına gecesi olacaksa anca çıkarırım yani yoksa ennn fazla 1500e herşeyi halledeyim yani hayırlısı ya hiç ummadık yerden güğzel fırsatlar karşımıza çıkar inşallah

bende kıyamam yazıktır severim ben onu

İnşallah canım deli gibi sevinirim heralde şöyle herşeyi gönlüme göre bi fırsat çıksa karşıma
Ayyy pahalı yaa benim konuştuğum bi öğretmenevi vardı ucuz olur dedim pasta kolasız kına yapmıyolar ve kişi başı 14 TL dedi
Sen hangi ildeydin canım? Hangi öğretmenevi o. Ben de düşündüm de öğretmenevi olur mu acaba diye..

Canım kına için öyle yerler tutuluyor mu ki hiç duymadım :/
Gerçi nişan oluyor onu biliyorum da kınayı hiç duymadım, ama oluuur neden olmasın
Yalnız çok fiyat vermişler. Biz o kişibaşı fiyatlarla düğün yeri beğenemedik çok pahalı diye. Gerçi bütçeyle de alakalı.

3 ayın mı kaldı senin aaa yaza evlenmiyo muydun, valla çok az kalmış canım ya. Gelinliği nerden alıyosun? Benim de bakmam gerek sanırım, eylülde olcak ama

bende kıyamam yazıktır severim ben onu
Oyy benimki çok yakışıklıydı bugün yaa ilk defa resmi bi kıyafetle görüyorum nişanımız dışında (resmi dediysem işte klasik kıyafetle yani) canım benim yaa öyle gidiyor okula vurduracak topuklarından lise hocası zaten kızlar falan bakıyorsa gebertirim ben onları

liseli kızların içi gidiyodur desene sende söyle bir görün yanında ''hoop kızlar o benim'' mesajı ver akıllı olsunlar

Bebek mayısta evleniyorum kısmetse gelinliği ümraniyede bi modaevinde diktiriyorum, kadın ünlü baya ona güvendim inşallah pişman etmez beni kuaförümü de onun anlaştığı baya büyük bi kuaför var orayla anlaştım çokta indirimli oldu bana böyle işte dün de ilk gelinlik provama gittim senin düğün ne zamandı canım eylülde miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…