2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba kızlarr :) işlerim çok yoğun yazamadım o yüzden ..Bende bilmiyorum ne yapacağımı üstelik sözlümün doğum günü 9 nda 14 ünde de yıldönümümüz var :) düşünücem artık birşeyler

eee sevgililer günüde geliyor napcez :p

Merhaba kızlarr :) işlerim çok yoğun yazamadım o yüzden ..Bende bilmiyorum ne yapacağımı üstelik sözlümün doğum günü 9 nda 14 ünde de yıldönümümüz var :) düşünücem artık birşeyler

evet kızlar fikir bulan bana da söylesin :( fırsatlardan baktım ama herşey cok pahalı orda :P

benimde doğum günüm 16 şubat :P ama ben nişanlımdan pek bişi beklemiyorum o malesef bu tarz konularda çok düşüncesizdir.
evet kızlar fikir bulan bana da söylesin :KK43: fırsatlardan baktım ama herşey cok pahalı orda :p

bende ne yapcam bilemedim hiç bakınmaya fırsatta yok

senin ki hafta sonuna mı denk geliyor? ben Adana'da hafta içi yapıcam umarım biraz daha uygun olur :KK43:

benimde salı günü canım

eee sevgililer günüde geliyor napcez :p

fikir bulan bana da söylesiin yaa bulamadm halaa

Selam kızlar:)) ayy çok gezdim çok yoruldum. Şimdi otele geldim:) geçmişi okumadım :) naslsınız napıyosunuz:)

ohh bak keyfine tabii taze gelinn :) biz çalışıyoruzz kuzum :)

benimde salı günü canım

fikir bulan bana da söylesiin yaa bulamadm halaa

ohh bak keyfine tabii taze gelinn :) biz çalışıyoruzz kuzum :)
canım senin nişanlın askerdeydi sanırım dimi. Geçen sene benim nişanlım askerdeyken doğum günü hediyesi olarak saat göndermiştim :D orda sürekli olarak taşıyabileceği bir saat vardı pahalı bir şeyde değil. casio nun orta halli birşeyi silikon kayışlıda rahat etsin diye ve çok beğenmişti hatta halen takar hiç çıkarmaz :D asker arkadaşları bile giderken bize bırak diye çok istemişler tabi benimki vermemiş :D

canım senin nişanlın askerdeydi sanırım dimi. Geçen sene benim nişanlım askerdeyken doğum günü hediyesi olarak saat göndermiştim :D orda sürekli olarak taşıyabileceği bir saat vardı pahalı bir şeyde değil. casio nun orta halli birşeyi silikon kayışlıda rahat etsin diye ve çok beğenmişti hatta halen takar hiç çıkarmaz :D asker arkadaşları bile giderken bize bırak diye çok istemişler tabi benimki vermemiş :D

evet canım askerde :(
ben o saatten aldım ya askere giderken :) herşeyden almışım biz normal günlerde de kafamıza estikçe hediye alıyoruz o yüzden şimdi alacak hediye bulamıyorum :(

Valla ben daha çok anlamlı birşey olsun istiyorum .. Böyle giysi , aksesuar falan istemiyorum :) Evettt güzel fikirlerinizi bekliyoruum :rolleyes::rolleyes:

ben sizden bekliyorum asıl yaaa,önce ben söyledim :P

benimde doğum günüm 16 şubat :p ama ben nişanlımdan pek bişi beklemiyorum o malesef bu tarz konularda çok düşüncesizdir.

bende ne yapcam bilemedim hiç bakınmaya fırsatta yok

fikir bulan diğerine söylesin :)

benimde salı günü canım

)

hafta içi olacağı için yer kolay bulurum diye düşünüyorum umarım yanılmam :(

Back
X