Kuzum çok üzüldümDun gece hep aģladım. Gözlerim cok sis oldu. Onlarım haricinde benim babam normal degil bazılarınız biliyor konusma duyma engelli .Normal olmadığı icin ona laf anlatamıyoruz. Salon zaten istemedik olmadık insaları cagirdi kimsede gelmedi. Kimse adam yerine koymuyo babam normal olmadığı icin. Orda biz3 önderlik eden yardımcı olan kimse yoktu. Kuaföre dahi benle gelecek ilgilenecek duzgun kimse olmadı. Cok üzüldüm ve halada cok üzgünüm. Nişanlımsa hic biseyin farkında degil kendilerince onlarda herseyi iyi yaptılar
Üzülme canım ya. İyi kötü oldu artık kavustugunuzu durum artık.oluyor inan bazen böyle önemli günlerde aksiliklerKızlar nişanım hiç güzel olmadı. Cogu arkadasım gelmedi. Cok luzumsuz oldu bu nişan . Kims3 kalkıp oynamadı ortada kaldık. Ailelerimiz cok farklı cok kötüydü. Cok sıkıldım. Herseye sırf seviyorum diye katlandık
Oyyy kıyamam bitanemeKızlar nişanım hiç güzel olmadı. Cogu arkadasım gelmedi. Cok luzumsuz oldu bu nişan . Kims3 kalkıp oynamadı ortada kaldık. Ailelerimiz cok farklı cok kötüydü. Cok sıkıldım. Herseye sırf seviyorum diye katlandık
Canım SEN onu onemsedikce olayı abartacaktir sen onu yoksay keyfine bak en güzeliKuzular kusura bakmayın telaşedeyim yazamıyorum ama tek tek olayları takip edip yazıcam sizlere. Hazırlıklargüzel gidiyor, ama kuzenim gerçekten beni deli edecek. Allahım her an ilgi odağı o olmak zorundaymış gibi. Ya bu akşam ben nişanlanıyorum benim günüm, aman şöyle hamileyim böyle hamileyim susmadı gitti. Nişana özenip sofra hazırlamama bile taktı kendi hiç bişey yapmado diye alt tarafı nişan diye ezip duruyor. Ama onun nişanında bütün ilgi özen onda olmalıydı. Bıktım ömrüm boyu böylle oldu hep ve sıkıldım onun olduğu ortama tahammül edemez oldum. Zatıfladım diyorum ya ben hamile kalınca bak vücudum şekillendi diyor. Sus iki dk değil mi? Dün akşam nişan öncesi ilk akşamımızdı herkesi kendi etrafına toplayıp çekti gitti. Sürekli beni dışlama hallerinde, benim günümde bile beni dışlıyor. Sevgilimin ailesiyle ilgili mal mal konuşuyor. Ama duymayıp kaçmaya çalışıyorum, şu günü de güzelce atlatalım inşallah. Yanımda olanlar da var sağolsunlar. Süslemelerimiz çok güzel oluyor. Ama elektrikler gitti şu an alın işte yine terslik. Neyse inşallah güzel geçer akşam.
Anlamadım ben canımKızlar dünkü düğünde resmen rol icabı ordaydım. Salondaki görevli hep erkek tarafını çağırdı oyuna. Ben ne zaman oyuna kalkacak olsam gelin hanım siz oturun diye ikaz etti. Benim bi sürü akrabam gelmişti onları hiç çağırmadı bile. 3 4 kere ben istek yaptım gelin hanımın akrabaları diye ancak 1kere çıkarabildi. Berbat bi düğündü. Bizim ordaki düğünde iyiki oynamışım. Düğün sonunda da kayınvalidem 2çeyrek altın derdine düştü. Onada ayrı sinir oldum
Kuzum çok üzüldümhep bi aksilik çıkıyo işte ama nişanlın niye böyle yapmış anlamadım
Üzülme canım ya. İyi kötü oldu artık kavustugunuzu durum artık.oluyor inan bazen böyle önemli günlerde aksilikler
Oyyy kıyamam bitaneme
Sen güzel yanlarını görmeye çalış caniminici
Sevdicenle geçen güzel anlarını düşün hem öyle ya da böyle artık nisanlandin iz çok şükür üzülme yaa kıyamam sana ben
Canım benim yaa sözle üstüste geldiği için mi böyle oldu? Kıyamam sana ama üzülme sen yinede amaç nişanlanmanızdı diğerleri ekstra şeyler çok daha kötü şeyler olabilirdi takmamaya çalışKızlar nişanım hiç güzel olmadı. Cogu arkadasım gelmedi. Cok luzumsuz oldu bu nişan . Kims3 kalkıp oynamadı ortada kaldık. Ailelerimiz cok farklı cok kötüydü. Cok sıkıldım. Herseye sırf seviyorum diye katlandık
Hey Allahım yaaa insanlık öldü der ya dedelerimiz harbiden öyle, yakınlarınızı anlamıyorum baban duyma engeli diye adam yerine koymamak hayatımda duyduğum en saçma şey eğer öylelerse kusura bakma canım akrabaların belki de onlar ama şerefsizlermiş. Onlardan uzak olman en iyisi ama onları ciddiye almaya değmezmişte ben nişanlın ve ailesine kızdım asıl nasıl ilgilenmezler bu onların çocuğunun nişanı ya yada çocuğun kendi nişanı Allahım yaaa çok sinirlendimDun gece hep aģladım. Gözlerim cok sis oldu. Onlarım haricinde benim babam normal degil bazılarınız biliyor konusma duyma engelli .Normal olmadığı icin ona laf anlatamıyoruz. Salon zaten istemedik olmadık insaları cagirdi kimsede gelmedi. Kimse adam yerine koymuyo babam normal olmadığı icin. Orda biz3 önderlik eden yardımcı olan kimse yoktu. Kuaföre dahi benle gelecek ilgilenecek duzgun kimse olmadı. Cok üzüldüm ve halada cok üzgünüm. Nişanlımsa hic biseyin farkında degil kendilerince onlarda herseyi iyi yaptılar
Canım senin kuzeninin aynısından benim yengem var üstelik dayımla evlendiğinde 26 yaşındaydı ben 14 o yaştan beri benimle yarışır halaaa halaaa benim için önemli durumlarda o kendini öne atıp dikkat çeker kendinden bahseder konuyu olayı değiştirmeye çalışır şu an 40 yaşında bu kadın.... Sen hiç takma bunların tek yaptıkları kendilerini rezil etmek nişanın başlasın ilgi odağı olamıcak bütün ilgi senin üstünde olacak millet seninle ilgilenip senin fotolarını videonu çekmeye çalışacak hiçbir şey yapamıcak, o yüzden rahatla hiç takma sen keyfini çıkardıkça daha uyuz olur oKuzular kusura bakmayın telaşedeyim yazamıyorum ama tek tek olayları takip edip yazıcam sizlere. Hazırlıklargüzel gidiyor, ama kuzenim gerçekten beni deli edecek. Allahım her an ilgi odağı o olmak zorundaymış gibi. Ya bu akşam ben nişanlanıyorum benim günüm, aman şöyle hamileyim böyle hamileyim susmadı gitti. Nişana özenip sofra hazırlamama bile taktı kendi hiç bişey yapmado diye alt tarafı nişan diye ezip duruyor. Ama onun nişanında bütün ilgi özen onda olmalıydı. Bıktım ömrüm boyu böylle oldu hep ve sıkıldım onun olduğu ortama tahammül edemez oldum. Zatıfladım diyorum ya ben hamile kalınca bak vücudum şekillendi diyor. Sus iki dk değil mi? Dün akşam nişan öncesi ilk akşamımızdı herkesi kendi etrafına toplayıp çekti gitti. Sürekli beni dışlama hallerinde, benim günümde bile beni dışlıyor. Sevgilimin ailesiyle ilgili mal mal konuşuyor. Ama duymayıp kaçmaya çalışıyorum, şu günü de güzelce atlatalım inşallah. Yanımda olanlar da var sağolsunlar. Süslemelerimiz çok güzel oluyor. Ama elektrikler gitti şu an alın işte yine terslik. Neyse inşallah güzel geçer akşam.
Canım böyle saçmalıklar hep oluyor boşver sen Allah tamamına erdirsin en azından gayet güzel geçen bi düğünün de var.. Eğer tanıdıklarsa o düğün sahibiyle eşinin tarafı belki yaranmak için öyle yapmıştır adamKızlar dünkü düğünde resmen rol icabı ordaydım. Salondaki görevli hep erkek tarafını çağırdı oyuna. Ben ne zaman oyuna kalkacak olsam gelin hanım siz oturun diye ikaz etti. Benim bi sürü akrabam gelmişti onları hiç çağırmadı bile. 3 4 kere ben istek yaptım gelin hanımın akrabaları diye ancak 1kere çıkarabildi. Berbat bi düğündü. Bizim ordaki düğünde iyiki oynamışım. Düğün sonunda da kayınvalidem 2çeyrek altın derdine düştü. Onada ayrı sinir oldum
Harikasınız canım maşallah işte geriye kalan budur boşver o gerginlikleri öyle böyle geçiyor senin gözyaşlarına değmez hiçbiri ... Kuzu makyajın süper olmuş ne yaptırdın mesela farın siyah gibi görünüyor rengi ne bide rujunun tonunun adı ne ?Dıs cekimimizden kızlar.
Eki Görüntüle 1396681
Çok güzel canım ...Dıs cekimimizden kızlar.
Eki Görüntüle 1396681
Muhtesemsiniz tatlim allah mutkulugunuzu daim etsinDıs cekimimizden kızlar.
Eki Görüntüle 1396681
Ben sadece eşiminkini kullanıcam canım çünkü benim soyismim hem tuaf hem uzun çok saçma olacak ikisini kullansam o yüzdenSize bi soru kızlar evlendikten sonra iki soyad mi kullancaksiniz yksa sadece eşinizin soyadınımi nedenini de belirtirseniz çok sevinirim çok karışık bu konuda kafsm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?