Kuzular kusura bakmayın telaşedeyim yazamıyorum ama tek tek olayları takip edip yazıcam sizlere. Hazırlıklargüzel gidiyor, ama kuzenim gerçekten beni deli edecek. Allahım her an ilgi odağı o olmak zorundaymış gibi. Ya bu akşam ben nişanlanıyorum benim günüm, aman şöyle hamileyim böyle hamileyim susmadı gitti. Nişana özenip sofra hazırlamama bile taktı kendi hiç bişey yapmado diye alt tarafı nişan diye ezip duruyor. Ama onun nişanında bütün ilgi özen onda olmalıydı. Bıktım ömrüm boyu böylle oldu hep ve sıkıldım onun olduğu ortama tahammül edemez oldum. Zatıfladım diyorum ya ben hamile kalınca bak vücudum şekillendi diyor. Sus iki dk değil mi? Dün akşam nişan öncesi ilk akşamımızdı herkesi kendi etrafına toplayıp çekti gitti. Sürekli beni dışlama hallerinde, benim günümde bile beni dışlıyor. Sevgilimin ailesiyle ilgili mal mal konuşuyor. Ama duymayıp kaçmaya çalışıyorum, şu günü de güzelce atlatalım inşallah. Yanımda olanlar da var sağolsunlar. Süslemelerimiz çok güzel oluyor. Ama elektrikler gitti şu an alın işte yine terslik. Neyse inşallah güzel geçer akşam.