- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde tez yazmam lazım millet yarısına gelmiştir ben daha başlamadım bile
evlenince görücez artıkevlenince dertler katlanıyomuş doğru mu ?
mantık çok iyiEki Görüntüle 1258402 hadi az gülelim
bence demantık çok iyi
acaba bizden nasıl kaynana olurbence de
benden çok fena oluracaba bizden nasıl kaynana olur
Bence deSen öyle san, bence herkes senin gibidir
Çok şık misaifrlik bile olurr :)günlük bardak için nasıl kızlar:)
ben kendimi hayal edemiyorummbenden çok fena olur
o zaman alınacaklar listesine eklendiÇok şık misaifrlik bile olurr :)
bence de çok güzel olur ben de bu şekilde bişeyi takım yapıcam hiç kristal set falan almıcam kırılan şey anneminkileri de gördük :)Çok şık misaifrlik bile olurr :)
su ve meşrubat mardağından oluşuyo bu :)bence de çok güzel olur ben de bu şekilde bişeyi takım yapıcam hiç kristal set falan almıcam kırılan şey anneminkileri de gördük :)
Kristaller demode oldu artık zaten harika cam bardaklar çıktı boşverr :)bence de çok güzel olur ben de bu şekilde bişeyi takım yapıcam hiç kristal set falan almıcam kırılan şey anneminkileri de gördük :)
Böyle dantelli modellerin kadehleride çok güzel oluyorrrrrsu ve meşrubat mardağından oluşuyo bu :)
hatta kadehleride var sanırım :)
misafir için aklımda paşabahçenin diamond serisi varBöyle dantelli modellerin kadehleride çok güzel oluyorrrrr
var şekerim tam takım yapacak şekilde hepsinden oluyo seçip yapıyosun gereksiz 32 parça takımlar var 300 400 lira bide 12 yapıcam diye iki takım alanlar var bu şekilde çok daha uyguna istediğin parçalardan oluşturabilirsinsu ve meşrubat mardağından oluşuyo bu :)
hatta kadehleride var sanırım :)