• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayy başkası yapınca evet ama ben yapınca hiç hoş değil:KK53:
bana da bazen bişeyler vuruyo düşünerek temizlik yapıyorum zaman geçiyo bazen de hiç işime gelmiyo kafama takılan şeyleri bakayım araştırayım diyorum karışık işler :KK64:

bana da bazen bişeyler vuruyo düşünerek temizlik yapıyorum zaman geçiyo bazen de hiç işime gelmiyo kafama takılan şeyleri bakayım araştırayım diyorum karışık işler :KK64:
bende canım isteyince yapıyorumda annem yap diyince hiç yapasım gelmiyo:KK53:

günaydın kızlar,

amazing girll size ne güzel cuma tatil ya keşke bide yapsalardı sinir oluyorum ya kamuda çalışanlar can da biz neyiz

hafta sonu kpss ye girdim bakalım ne olcak sonuç pekde iyi alacağğımı sanmıyorum çünkü hiç çalışmadım
Günaydın canım haklısın özel sektörde bende 2 sene çalıştım resmen vicdan denen bişey yok ne yineticilerde ne patronlarda devlet ciddi rahat yaa her hakkı veriyor. İnşallah ummadığın kadar iyi bir puan alırsın da atanırsın canım :)

Günaydın canım haklısın özel sektörde bende 2 sene çalıştım resmen vicdan denen bişey yok ne yineticilerde ne patronlarda devlet ciddi rahat yaa her hakkı veriyor. İnşallah ummadığın kadar iyi bir puan alırsın da atanırsın canım :)
özelde çalışmak gerçekten zor kurumsal yer diyosun ciddi diyosun giriyosun işe içi başkaaa dışı başkaymış meğer :( en güzeli memurluk ya da kendi işinin patronu olcan malesef türkiye şartları böyle inşallah atanır arkadaş ben de çok denedim ama hem çalışıp hem memur olmak mümkün değildi gerçekten çaba gerektiriyo

özelde çalışmak gerçekten zor kurumsal yer diyosun ciddi diyosun giriyosun işe içi başkaaa dışı başkaymış meğer :KK43: en güzeli memurluk ya da kendi işinin patronu olcan malesef türkiye şartları böyle inşallah atanır arkadaş ben de çok denedim ama hem çalışıp hem memur olmak mümkün değildi gerçekten çaba gerektiriyo
İnşallah kuzum bende iş bulmaya çalışıyorum yaa iş bulmak daha da zor :KK43: Gerçi Allah biliyor öyle ciddi ciddi de aramıyorum ama yakın zamanda bulsam süper olacak özellikle evlilik için.. Sen öğretmen miydin canım?

İnşallah kuzum bende iş bulmaya çalışıyorum yaa iş bulmak daha da zor :KK43: Gerçi Allah biliyor öyle ciddi ciddi de aramıyorum ama yakın zamanda bulsam süper olacak özellikle evlilik için.. Sen öğretmen miydin canım?
yok canım nişanlım öğretmen ben muhasebeciyim bir yıldır çalışmıyorum açıkçası özelde artk çalışmayı da düşünmüyorum küçük yerlerde özelde inan ne görev yaparsan yap şartların zor evliyken çalışmak zor nişanlıyı kimse işe almıyo evlenip gidecek diye düşünüp şimdilik evdeyim kpssye girdim ama okumadan geçtim çok rahatsızdım çalışmamıştım öyle aman aman ama bir yılımı ciddi anlamda bu sınava vericem evlilik sonrası özellikle yaşı henüz yirmilerde olan arkadaşlar kesinlikle kendinize olabildiğince bu konuda şans tanıyın :KK66:

Canım bende tez aşamasındayım bitirirsem ve kazanabilirsem inşallah doktoraya başlıcam seneye asıl amacım akademisyen olmak. Ona da çok var şu an maddi destek lazım mecburen özel sektör olacak :KK14: Part time iş en güzeli benim için hem tezimle uğraşırım hem biraz destek olur iş bana. Çok şart değil ama herkesin paraya ihtiyacı vardır sonuçta :KK69:Bence sende iyi yapıyorsun kpssye her türlü hazırlanmak gerekir. Yaşlar 20li olmasa da sonuna kadar denemek lazım

Canım bende tez aşamasındayım bitirirsem ve kazanabilirsem inşallah doktoraya başlıcam seneye asıl amacım akademisyen olmak. Ona da çok var şu an maddi destek lazım mecburen özel sektör olacak :KK14: Part time iş en güzeli benim için hem tezimle uğraşırım hem biraz destek olur iş bana. Çok şart değil ama herkesin paraya ihtiyacı vardır sonuçta :KK69:Bence sende iyi yapıyorsun kpssye her türlü hazırlanmak gerekir. Yaşlar 20li olmasa da sonuna kadar denemek lazım
doktoraya başladığında zaten memur statüsüne geçmiyo musun yanlış mı biliyorum öyle bişeyler diyodu nişanlım o da akademisyen olmak istiyo ama zamana yayacak mecbur evlilikle ilerleticek o işleri de .. ya şöyle bişey var gerçekten para kazanmamın tadına varan vazgeçemiyo o yüzden diyorum çalışmadan önce ilk etapta bu işi denesinler sonra hem çalışırım hem sınava hazırlanırım dedin mi olmuyo malesef

Yok canım doktora öğrencsi oluyorsun sadece ama üniversite kadro açarsa yada öypye başvurup yerleştirilirsen o zaman öğrenciliğin yanında araştırma görevlisi oluyorsun. O da zor ama denemek lazım yinede. Haklısın sen vakit varken yaşta gençken kpssye ağırlık vermek lazım şanslarını denesin gelincikler :KK69:

Yok canım doktora öğrencsi oluyorsun sadece ama üniversite kadro açarsa yada öypye başvurup yerleştirilirsen o zaman öğrenciliğin yanında araştırma görevlisi oluyorsun. O da zor ama denemek lazım yinede. Haklısın sen vakit varken yaşta gençken kpssye ağırlık vermek lazım şanslarını denesin gelincikler :KK69:
devir zor şartları iyileştirmek için bide tabiki kendi ayaklarında durmak için ;) yaş 27 ye gidiyo çokta geç değil denicez sürekli biz de napak :)

Benim de evrak işi var bi dolu.. Sene başından nefret ediyorum. :( Evrak yetiştirmekten derslere hazırlıksız gidiyorum.

Back