• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kızlar :KK76: sabah şerifleriniz hayırlı olsun :KK45:
günaydın gelincikkkk:)
çok güzel canım .

chakra nın modelleri çok güzel kısa .

kimileri yerlerde yani ben sevmiyorum öyle tacın modellerini felan .

kısalar çok hoş ve dantel detayları da harika duruyor ya
günaydınnn bende aile seti diye uzun aldım ama kendime bi tane kısa alıcam yada evde tek ince olanı kısalttırcam yani kesin yapıcam bişey:KK53:

Ben her iki kpssde de gorevliydim. Herkes zordu diyor ama.skma canıni canim :KK66:

Mutluhatun kurabiye biliyorsun ben yaptim.valla benim hic de 17tl ye mal olmadi :) bikac kalıp ve isim kartuşu da aldım. Bide desenli küçük merdanemsi bisi. Fiyat olarak tam aklimda degil ama olsun sonucta ilerdr cok kullaniriz daha o kaliplari filan.bunun mevludu var. Bebişi var..var da var :))) bide kurabiyenim tarifini iyi bisey bulman gerrk. Pistikten snra ne büyümesi ne de küçülmesi gerek. Benimki nasıl kaliptan cikardiysam oyle kalmıştı ve cuk diye oturdu seker hamurlari ile :KK66: ama tarif yanimda değil sanırım. Memlekette. Bayramda gidince bakarım yazarım
ilk denemem olduğu için tek çeşit yapıcam canım bide pastadizaynda indirime girmiş ürünler:)

bakalım hayrlısı canım sonuçları görelim de ne olursa olsun .

bend eşeker hamurundan kurabiye yapıyorum çok zevkli ama kimi zaman şanssızlığıma denk geliyor galiba siparişte aceleyse muhakkak bişeyler yaşıyorum kurabiye küçülüyor .ya ama çk zevkli oldgu kadar yorucuda.
tarifini paylaşabilir misin canım :)

aynen canım :KK43: iyi çalışıyorum ne yapayım :KK43: sevgilimle nasıl görüşebileceğimizin derdine düştük :KK43: siz görüşmüşsünüz ne güzel :KK43:
bayadır adam akıllı görüşemiyoduk bizde bu görüşme çok iyi oldu valla :)
senin sevgilin polis değil miydi canım olay var diye ara yanına gelsin:KK48:

denemekte fayda var:KK70:
aklımda olsun :) keske olsa canım fırsat bulsak soluğu birbirimizin yanında alıyoruz da bi bulabilsek :( o yuzden bi an önce evlenmek istiyor, sinemaya bile gitmiyoruz vakit kaybı olmasın diye :( sinir oluyorum bazen bende iş çıkışına gelsin gezelim istiyorum ama yok :( cok konustum galiba bu ara bu dertten muzdaripim de kusura bakma canım

aklımda olsun :) keske olsa canım fırsat bulsak soluğu birbirimizin yanında alıyoruz da bi bulabilsek :KK43: o yuzden bi an önce evlenmek istiyor, sinemaya bile gitmiyoruz vakit kaybı olmasın diye :KK43: sinir oluyorum bazen bende iş çıkışına gelsin gezelim istiyorum ama yok :KK43: cok konustum galiba bu ara bu dertten muzdaripim de kusura bakma canım
hep aynıyız canım o da ögrenciyken hergün görüşürdük düşünsene bir insanı 1 yıl boyunca hergün görüyosun sonra mezun oldu biz tepe taklak olduk geliyo bi yemek yiyoruz gidiyo o da işi olduğu içn geliyo valla bunaldım şantiye proje şirket ihale laflarından duyunca kafamdan dumanlar çıkıyo sanki:KK51:

hep aynıyız canım o da ögrenciyken hergün görüşürdük düşünsene bir insanı 1 yıl boyunca hergün görüyosun sonra mezun oldu biz tepe taklak olduk geliyo bi yemek yiyoruz gidiyo o da işi olduğu içn geliyo valla bunaldım şantiye proje şirket ihale laflarından duyunca kafamdan dumanlar çıkıyo sanki:KK51:
uf uf Allah yardımcımız olsun canım. Sabredip inşallah güzel günleri görücez :) sen hangi üni.ye gidiyorsun canım

Back